- Πόντοι
- 1,643
Τέλος του επόμενου μήνα που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα χαλαρώσω, για αποσυμπίεση σκέφτομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτρικό πιανάκι, να ξεδίνω που και που, ξεγελώντας τις φίλες στις συγκεντρώσεις των "μεσήλικων εφήβων" που κατά καιρούς διοργανώνουμε, περιπλανώμενος εντυπωσιακά στο "άσπρο λιβάδι" με τα κάνα διό-τρια "μαύρα δέντρα" και την αρωγή του mr Transpose... ;D
Την χρήση και το επίπεδό μου ως πιανίστα το αντιληφθήκατε φαντάζομαι...
το κριτήριο τώρα είναι κυρίως η όσο το δυνατόν καλύτερη (κοντινή) αίσθηση στο παίξιμο σε σχέση με ένα φυσικό πιάνο...(βίτσιο)...
δεν με ενδιαφέρει το πλήθος των ήχων...ένας καλός ήχος κλασσικού πιάνου μου αρκεί... επίσης θα προτιμούσα να είναι μην είναι έπιπλο...επίσης δυνατότητες mother keyboard (πλέον ενός usb για απλή midi in out επικοινωνία) ποσώς με ενδιαφέρουν... τιμή 300-500€ (δεκτές και οι απόψεις για ακριβότερα αλλά ακαδημαϊκά)...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις... θα μου γλυτώσετε πολύ χρόνο από ψάξιμο...
ΥΓ ξέρω... δεν περιμένω θαύματα...
Την χρήση και το επίπεδό μου ως πιανίστα το αντιληφθήκατε φαντάζομαι...
το κριτήριο τώρα είναι κυρίως η όσο το δυνατόν καλύτερη (κοντινή) αίσθηση στο παίξιμο σε σχέση με ένα φυσικό πιάνο...(βίτσιο)...
δεν με ενδιαφέρει το πλήθος των ήχων...ένας καλός ήχος κλασσικού πιάνου μου αρκεί... επίσης θα προτιμούσα να είναι μην είναι έπιπλο...επίσης δυνατότητες mother keyboard (πλέον ενός usb για απλή midi in out επικοινωνία) ποσώς με ενδιαφέρουν... τιμή 300-500€ (δεκτές και οι απόψεις για ακριβότερα αλλά ακαδημαϊκά)...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις... θα μου γλυτώσετε πολύ χρόνο από ψάξιμο...
ΥΓ ξέρω... δεν περιμένω θαύματα...