Βαρέθηκα πια στη Γερμανια

Το ότι οι ζωόφιλοι διαμαρτυρονται το διάβασες; 

Εκει διαμαρτυρονται γιατι οι νομοι εφαρμοζονται.

Εδω και ισοβια νομο για τους ζωοφιλους να βγαλουν, δε θα τους νοιαζει γιατι σου λεει " Εδω ουτε τον ΚΟΚ και τους φοροφυγαδες δεν πιανουν, με εμας θα ασχοληθουν;"

Παρεπιπτοντως η δικη σου συμπεριφορα με το να κλεβεις φορους, κατα ομολογια σου, ειναι χιλιαδες φορες πιο καταπτυστη απο την πραγματι αισχρη κτηνοβασια.

Ασε λοιπον τους Γερμανους κτηνοβατες, γιατι εσυ εισαι χειροτερος.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Εκει διαμαρτυρονται γιατι οι νομοι εφαρμοζονται.

Εδω και ισοβια νομο για τους ζωοφιλους να βγαλουν, δε θα τους νοιαζει γιατι σου λεει " Εδω ουτε τον ΚΟΚ και τους φοροφυγαδες δεν πιανουν, με εμας θα ασχοληθουν;"

Παρεπιπτοντως η δικη σου συμπεριφορα με το να κλεβεις φορους, κατα ομολογια σου, ειναι χιλιαδες φορες πιο καταπτυστη απο την πραγματι αισχρη κτηνοβασια.

Ασε λοιπον τους Γερμανους κτηνοβατες, γιατι εσυ εισαι χειροτερος.
Οχι μόνο δεν πληρώνω φόρους αλλά μαθαίνω και σε άλλους πως να το κάνουν.

Και επίσης έχω παρατηρήσει το εξής. Όσοι διαφωνούν με αυτήν την πρακτική είναι είτε διότι πληρώνονται από τους φόρους είτε διότι δεν μπορούν να μην πληρώνουν φόρους. 

Οποτε προδοτη της πατριδας σου μη μιλας για Ελλαδα, κατι τυποι σαν και εσενα την καταστρεψανε.
Εγω είμαι αθώος!! 

Ο Θεός θα με κρίνει!!! 

Άγγελε, επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση με σένα, θα σου πω το εξής: κλείσε το ιντερνέτ, πιάσε χαρτί και μολύβι, και υπολόγισε. Αν τα νούμερα σε καλύπτουν, τότε κάντο. Αν όχι, ξανασκέψου το. Το να ρωτάς σε ένα φόρουμ τέτοια πράγματα δεν θα σε βοηθήσει, οι περισσότεροι δεν έχουν πάει στην Γερμανία, κάποιοι έχουν πάει για τουρισμό, λίγοι έχουν ζήσει εκεί αρκετά (τουλάχιστον πάνω από 2-3 χρόνια) και ίσως κανένας δεν είναι στην ίδια φάση με σένα.

Οποτε προδοτη της πατριδας σου μη μιλας για Ελλαδα, κατι τυποι σαν και εσενα την καταστρεψανε.
Μα αυτός είναι ο βασικός σκοπός των αληθινών Ελλήνων. Να καταστρέψουμε το ψευτορωμέϊκο ολοκληρωτικά. 

Και είμαστε σε καλό δρόμο.

Τύποι ανθρώπων σαν το διαπλεκόμενο φίλο μας,έχουν πέσει θύματα μέγιστης παρανόησης.

Η καθημερινότητα όλων μας είναι γεμάτη από τέτοιες περιπτώσεις.

Θεωρούν πως το να μην υπακούς σε νόμους και κώδικες συμπεριφορών δηλώνει ανεξαρτησία,νταηλίκι και δύναμη.Πιστεύουν πως ακολουθούν το δύσκολο μονοπάτι,έχουν αφήσει το μαντρί με τα πρόβατα και έχουν ντυθεί λύκοι που θα πηδήξουν την κάθε κοκκινοσκουφίτσα που θα βρεθεί στο διάβα τους.

Έλα όμως που συμβαίνει το ΑΚΡΙΒΩΣ αντίθετο.Αυτός είναι ο εύκολος δρόμος...Γιατί το να μπορείς να διακρίνεις και να ενστερνιστείς κανόνες,η εφαρμογή των οποίων μακροπρόθεσμα θα επιφέρει αρμονία και ευημερία του συνόλου,αυτό είναι το δύσκολο.Το αντρίκιο.Το διαφορετικό.

Συγκαταβατικότητα λοιπόν για τέτοιους τύπους και ελπίδα για τις νέες γενιές.

Δεν μένει κάτι άλλο.

Η πραγματικότητα είναι πως αν μπορούσαν να μείνουν στην Ελλάδα απλά δεν θα έφευγαν. 

Από όσα έγραψες, αυτό είναι το πιο σωστό.

Δεν μπορούν να μείνουν εδώ, δεν αντέχουν.

Μα αυτός είναι ο βασικός σκοπός των αληθινών Ελλήνων. Να καταστρέψουμε το ψευτορωμέϊκο ολοκληρωτικά. 

Και είμαστε σε καλό δρόμο.

Το ξερω, η πλειοψηφια των Ελληνων, 61,31% τουλαχιστον, τετοια υποστηριζει. Ψευτορωμεικα, μαρξισμους, την ευχη σας πατερ, σοσιαλισμο χωρις φορους, εψιλον, ταελληνικαειναιηπιοπλουσιαγλωσσα, οτανεμειςκαναμεακροποληοιαλλοιετρωγανβελανιδια, μαγκια, κλανια και κωλο φιλιστρινι.

Οποτε solega αφου επιμενεις ελα, γρηγορα να ερθεις,  τι καθεσαι;

Από όσα έγραψες, αυτό είναι το πιο σωστό.

Δεν μπορούν να μείνουν εδώ, δεν αντέχουν.
Και όσοι μπορούν να μην πληρώνουν φόρους θα έκαναν το ίδιο. 

Πρόκειται ακριβώς για την ιδια περίπτωση. 

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Αν έχεις μια επιχείρηση πχ dropshipping ηλεκτρονικό εμπόριο θα δηλωνες έδρα την Ελλάδα με 35% φόρο ή την Ρουμανία με 1-3% φόρο;

Θα σου πω ένα παράδειγμα. Αν έχεις μια επιχείρηση πχ dropshipping ηλεκτρονικό εμπόριο θα δηλωνες έδρα την Ελλάδα με 35% φόρο ή την Ρουμανία με 1-3% φόρο;

Στα λόγια μου έρχεσαι.

Το ξερω, η πλειοψηφια των Ελληνων, 61,31% τουλαχιστον, τετοια υποστηριζει. Ψευτορωμεικα, μαρξισμους, την ευχη σας πατερ, σοσιαλισμο χωρις φορους, εψιλον, ταελληνικαειναιηπιοπλουσιαγλωσσα, οτανεμειςκαναμεακροποληοιαλλοιετρωγανβελανιδια, μαγκια, κλανια και κωλο φιλιστρινι.

Οποτε solega αφου επιμενεις ελα, γρηγορα να ερθεις,  τι καθεσαι;
Οι μενουμευρωπηδες μαρξιστές τον έδιωξαν και εμείς θα τον φέρουμε πίσω και θα τον μάθουμε πως μπορεί να ζήσει μια ωραία ζωή στην Ελλάδα.

Οσοι πιστεύουν ότι πρέπει να πληρώνουμε φόρους είναι κομμουνιστές.

Προσωπικά είμαι ακραίος φιλελεύθερος και υποστηρίζω την ολοκληρωτική κατάργηση κάθε έννοιας κράτους.

Ο σοσιαλισμός είναι ψυχική ασθένεια.

Ο φιλελευθερισμός ειναι ταυτόσημος με την εννοια του κρατους.

Αυτο που περιγραφεις ειναι αναρχοκαπιταλισμος, μια γελοια ιδεολογια τοσο γελοια οσο καθε μορφη αναρχισμου.

Άλλο το να έχεις επιλέξει φορολογική έδρα εκτός Ελλάδος (δικαίωμά σου) και άλλο το να φοροδιαφεύγεις (όχι δικαίωμά σου).

Όπως βλέπεις αγαπητέ solega (και kwstas79), ούτε αυτά δεν είναι ακόμη λυμμένα εδώ, οπότε πραγματικά παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σκέπτεστε; Μήπως όντως είναι ψυχολογικό και μόνο (όπως έγραψε ο Μίλτος); Και εγώ αισθάνθηκα την έλλειψη φίλων εκεί λίγο μετά τα 40.... μετά ήλθε η κρίση, η ΠΦΑ και το Δημοφήφισμα και κατάλαβα ότι τελικά μάλλον δεν είχα καθόλου φίλους ούτως ή άλλως... πιο πολύ έχω μιλήσει με τον Κ79 που δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ....

Άγγελε, επειδή είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση με σένα, θα σου πω το εξής: κλείσε το ιντερνέτ, πιάσε χαρτί και μολύβι, και υπολόγισε. Αν τα νούμερα σε καλύπτουν, τότε κάντο. Αν όχι, ξανασκέψου το. Το να ρωτάς σε ένα φόρουμ τέτοια πράγματα δεν θα σε βοηθήσει, οι περισσότεροι δεν έχουν πάει στην Γερμανία, κάποιοι έχουν πάει για τουρισμό, λίγοι έχουν ζήσει εκεί αρκετά (τουλάχιστον πάνω από 2-3 χρόνια) και ίσως κανένας δεν είναι στην ίδια φάση με σένα.
Κώστα μου εννοειται! Απλά κουβέντα είπαμε να κάνουμε σαφέστατα και μια τέτοια απόφαση ζωής δε θα στηριχθεί σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είπες.

απλα εκπλήσσομαι ποσό μισογεμάτο αντί για μισοάδειο βλέπουμε το ποτήρι ο καθένας από την πλευρά του.

Άλλο το να έχεις επιλέξει φορολογική έδρα εκτός Ελλάδος (δικαίωμά σου) και άλλο το να φοροδιαφεύγεις (όχι δικαίωμά σου).

Όπως βλέπεις αγαπητέ solega (και kwstas79), ούτε αυτά δεν είναι ακόμη λυμμένα εδώ, οπότε πραγματικά παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς σκέπτεστε; Μήπως όντως είναι ψυχολογικό και μόνο (όπως έγραψε ο Μίλτος); Και εγώ αισθάνθηκα την έλλειψη φίλων εκεί λίγο μετά τα 40.... μετά ήλθε η κρίση, η ΠΦΑ και το Δημοφήφισμα και κατάλαβα ότι τελικά μάλλον δεν είχα καθόλου φίλους ούτως ή άλλως... πιο πολύ έχω μιλήσει με τον Κ79 που δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ....
 Ίσως να είναι και όπως το λες. 

ομως η ψυχολογία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας μας - δεν είναι; 

Ο φιλελευθερισμός των ευρωπαϊστών είναι ένα ακραίο κομμουνιστικό σύστημα. 

Το Κράτος και η Βία είναι τα αδέλφια που έδεσαν τον Προμηθέα στον Καύκασο διότι έδωσε την φωτιά δηλαδή την ελεύθερη σκέψη στους ανθρώπους. 

Προσωπικά είμαι ακραίος φιλελεύθερος και υποστηρίζω την ολοκληρωτική κατάργηση κάθε έννοιας κράτους.
Και πως θα λειτουργούμε δηλαδή χωρίς κράτος 

Άρα είσαι κατά των κανόνων, της εξουσιοδότησης χρήσης νόμιμης εξουσίας από θεσμούς και οργανισμούς  και να μην υπάρχει κυβέρνηση, νομοθεσία και αναγνωρισμενη κυριαρχία. 

Θα ομαδοποιηθουμε ίσως σε οικονομικές φυλές που ο πιο ισχυρός θα παίζει το ρόλο του σερίφη, ο πιο αδύναμος θα είναι σκλαβο και έρμαιο των ορέξεων των πλούσιων ισχυρών σε πόρους? 

Και θα γίνουν βασιλεία που ένας βασιλιάς στο τέλος θα τα εξουσιάζει τώρα 

Δεν λειτουργεί αυτό που λες. 

Θέλουμε ΚΡΑΤΟΣ κοινωνικό και δικαίου. 

Θα ομαδοποιηθουμε ίσως σε οικονομικές φυλές που ο πιο ισχυρός θα παίζει το ρόλο του σερίφη, ο πιο αδύναμος θα είναι σκλαβο και έρμαιο των ορέξεων των πλούσιων ισχυρών σε πόρους? 

Και θα γίνουν βασιλεία που ένας βασιλιάς στο τέλος θα τα εξουσιάζει 
Αυτό ακριβώς γίνεται τώρα. Πως;Μέσω της φορολογίας. 

Trending...

Νέα θέματα

Back