geia soy nikoli moy

manoula toy hendrix' date=' nai o dimitris eimai poy gnvristikame stou Kourbi poy agorases wah...
eheis akousei ton marshall 18watts hand wired 1974x? me attenuator mhpos kai sou kanei?
ego poy ton akousa moy fygane ta tsisa kai gia...pio gazia erxontai kai ta tube zone ths m.i. audio se liges meres...ti allo na zhtisi kaneis?
filia
dimitris :lol:[/quote']
Ελα βρε αγορίνααααααα!!!
ΡΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ
ΔΙΑΒΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ!!! :twisted:
Δημητριε, εχω ακουσει αρκετά κλιπάκια με τον 1974χ και δεν μπορώ να πω οτι είναι ο ήχος που κυνηγάω...προσοχή!!! Οχι οτι δεν ειναι ωραίος, μαμάτος είναι, οπως και πολλών fender και πολλών boogie και engl και peavey και orange κλπ κλπ κλπ...απλά δεν ειναι ο ήχος που ακουω μεσα μου...αντιθετα απο κλιπ εχω ακουσει με τον 2061x και στρατ φαινεται οτι είναι 99,1% αυτου που θελω...
Για την M.I. audio, εχουν ενδιαφέρον τα πετάλια της αλλά με τα πετάλια τελειωωωωωωσαααααααααααα!!!! :wink:
Α, οσο για το attenuator...αν σου πω οτι ειμαι ετοιμος να φτιάξω isolation box?
Οτι και να παρω, ακομα και ο 5άρης ο Epiphone δηλαδή, για να τον ανοιξεις πρεπει να ριξεις πολλάααααα db...εδώ με τον epiphone και για να τον φουλαρω στο 10 ριχνω -16db...οπότε λεω να ξεκινήσω να φτιαξω ένα isolation box το οποίο να χρησιμοποιώ (για ηχογραφήσεις κυριως) σε συνδιασμό με το hotplate αλλά το πολύ στο -8db... :wink:
Καποια στιγμή θα ανοιξω και θεμα να μου δώσετε και ιδέες για υλικά και τροπους κατασκευής ενός isolation box...
Μην χανεσαι Τζιμάρααααααααααααααααααα!!!
Keep on Musicing βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!! :wink: