Valentina Lisitsa, Πιανίστρια...

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Τα λόγια είναι περιττά...

δεν ξέρω να κρίνω αν παίζει τα συγκεκριμένα κομμάτια καλά ή κακά πάντως το συνολικό αποτέλεσμα είναι υπέροχο....

Γενικως ειναι λιγο υπερεκτιμημενη,ίσως γιατι έχει μεγάλο ρεπερτόριο.Ας πούμε το la campanella απο Yundi Li μ αρεσε περισσοτερο,σα να ειναι πιο ευκρινες το κομματι.Αλλα πιστευω η τεχνικη της φαινεται στο μεγαλυτερο βαθμο σε αυτο το κομματι

οπου το κομματι σαν ακουσμα δεν μ αρεσει, αλλα συγκεκριμενα στο σημειο 0:35 οπου ελεγχει την δυναμη στο πληκτρο μετα απο τοσο μεγαλη ταχυτητα που εχει προηγηθει στο χερι της...καλα για το 1:14 δεν το συζηταμε...RESPECT

Ο Χριστός... Στο 1.14 μου θύμισε την τελευταία σκηνή της μονομαχίας από την ταινία "1900" με τα πολλά χέρια στο πιάνο...

Καααααλη.....
toothpic.gif

Δύσκολοι καιροί για πιανίστες. Καλά που δεν είμαστε... ;)

"Lisitsa is among the most frequently viewed pianists on YouTube, that made her become known as "the Justin Bieber of classical music".

Wikipedia

Ελεος... ::)

Ευτυχως παντως που το YouTube δεν ειναι σαν την tv, ετσι, διπλα στα βιντεο του τεραστιου Justin Bieber ( :-X) βλεπουμε και βιντεο καταπληκτικων μουσικων, οπως η Valentina Lisitsa. :)

Δυστυχως ομως εχει παει ωδειο και της λειπει το feeling του αυτοδιδακτου 16χρονου κιθαριστα ;D

Δεν ξέρω πολλούς αυτοδίδακτους 16χρονους κιθαρίστες να προσπαθούν - ούτε να θέλουν - να παίξουν Ραχμάνινοφ.

Είμαι σίγουρος όμως ότι στο Gilmour ή στo Rory την έχουν άνετα κάποιοι 16χρονοι (σίγουρα περισσότεροι από τους πιανίστες που τελείωσαν ωδείο και την έχουν στο Ραχμάνινοφ)... ;)

Έπαθα την πλάκα μου με την κυρία!

Ειδικά στο κομμάτι του Rachmaninoff...respect.  :o :o :o

geodimitri είπε:
Ειδικά στο κομμάτι του Rachmaninoff...
Το συγκεκριμενο βιντεο εχει 6718 likes και....242 dislikes! ::)

Καφροι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back