Τι να ξέρω;...Εχω laptop Mac 17ρι...και έπαιξα μ αυτό live μπροστά στους Νοιζάδεςjimkaragian είπε:Ούτε από λαπτοπ 17 άρι ξέρεις ε;
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Τι να ξέρω;...Εχω laptop Mac 17ρι...και έπαιξα μ αυτό live μπροστά στους Νοιζάδεςjimkaragian είπε:Ούτε από λαπτοπ 17 άρι ξέρεις ε;
Δεν είπα ότι έχω κόλλημα με την Google απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει βγει ακόμα τίποτα..και η αλήθεια είναι πως σε θέμα σταθερότητας ποτέ δεν άκουσα κάτι κακό για iosΜανώλης Χναράκης είπε:Τότε κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι να βγάλει η Google αυτό που θες αλλά και οι κατασκευαστές των ανάλογων hardware να το υποστηρίξουν.
Mac 17άρι;; ή έχω χάσει επεισόδια ή δεν ήταν Μαc ή δεν ήταν 17αρι...για στείλε λινκΤι να ξέρω;...Εχω laptop Mac 17ρι...και έπαιξα μ αυτό live μπροστά στους Νοιζάδες
jimkaragian είπε:Δεν είπα ότι έχω κόλλημα με την Google απλά μου φαίνεται περίεργο που δεν έχει βγει ακόμα τίποτα..και η αλήθεια είναι πως σε θέμα σταθερότητας ποτέ δεν άκουσα κάτι κακό για ios
Σε ό,τι αφορά τις μουσικές εφαρμογές, πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν λύσεις στα Windows tablets παρά στην πλατφόρμα του Android.Τότε κάνε λιγάκι υπομονή μέχρι να βγάλει η Google αυτό που θες αλλά και οι κατασκευαστές των ανάλογων hardware να το υποστηρίξουν.
+1cyclops είπε:Σε ό,τι αφορά τις μουσικές εφαρμογές, πιο πιθανό είναι να εμφανιστούν λύσεις στα Windows tablets παρά στην πλατφόρμα του Android.![]()
Μακάρι να υπήρχε και τέτοια λύση. Όπως και να 'χει, τα Android tablets είναι πολύ περισσότερα σε ποικιλία τιμών και χαρακτηριστικών, και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει.jimkaragian είπε:Δεν ξέρω που είναι πιο πιθανό...πάντως εγώ δεν νομίζω ότι η google θα μείνει εκτός παιχνιδιού
Πάντως σε λίγο καιρό χαλαρά βλέπω cubase σε tablet![]()
Κάπου είδα για virtual καταστάσεις..να βρήκα και αυτό http://www.youtube.com/watch?v=Ztpc-7SstLI..ντάξει μπορεί να μην λειτουγεί ιδανικά αλλά όπως λες τα android έχουν μεγάλη ποικιλία και υπάρχουν κάποια που για πλάκα θα σήκωναν windows xp πχ.. πάντως δεν υπάρχει κάτι στανταρ ακόμα όπως είπαμε..Μακάρι να υπήρχε και τέτοια λύση. Όπως και να 'χει, τα Android tablets είναι πολύ περισσότερα σε ποικιλία τιμών και χαρακτηριστικών, και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει.
Voilajimkaragian είπε:@marathon το λαπτοπ περιμένω..
Τι να κάνω? Ο νέος ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη ;D ;DΜανώλης Χναράκης είπε:Αμαν βρε παιδάκι μου κι εσύ, ένα - ένα, με το μαλακό. Όχι όλα μαζί ;D
χαχαχα..πέσαμε σε Apple Maniac..και εγώ έχω την αυθάδεια να αναφέρω για android και windows..Τι να κάνω? Ο νέος ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη Grin Grin
Όχι, είναι κανονικό...εάν δεν κάνω λάθος είναι G3. To μπροστινό...το άλλο το τετράγωνο είναι G4jimkaragian είπε:Μισό..αυτό πότε κυκλοφορούσε(εκτός αν είναι custom όπως λέει ο τίτλος..)