- Πόντοι
- 38
Η αρχική μου πρόταση στον Kseniastos για αυτήν δηλαδή είναι ΟΚ? (μια και είχε βάλει όριο τα 200 ευρώ):Loki είπε:...με 4 προενισχυτές μικροφώνου
Και θα σε παρακαλουσα θερμα να μου μιλας με λιγο περισσοτερο σεβασμο,διοτι ουτε το ονομα μου δεν ξερεις,ποσο μαλλον αν γνωριζω περι ηχολιψιας.Loki είπε:σοβαρέψου λίγο , μάθε πρώτα τα βασικά περι ηχοληψίας (υπάρχουν πολλοί οδηγοί και εδώ και στο νετ) και μην παίρνεις τον κόσμο στο λαιμό σου.
Ναι,οτι ειπαμε για την περιπτωση σου ισχυει.Kseniastos είπε:το προβλημα με την yamaha itan oti den eixei midi in. τορα οσον αφορα στην lexicon, εγω που θελω μονο ενα mic input xlr phantom power και ταυτοχρονη εγγραφη αλλων 4 καναλιων line in με καλυπτει?
Η απαντηση οπως αποδεικνυεται στην πραξη,αλλα και στη θεωρια,ειναι ναι.KID είπε:Αυτη η lexicon omega αμα θελω να γραψω τυμπανα κατευθειαν στο laptop κανει δουλεια?
+1Loki είπε:Με 250 ευρώ περίπου πάιρνεις μια κάρτα ήχου (καλύτερη σε όλους τους τομείς απο τη lexicon)
με 4 προενισχυτές μικροφώνου και κάνεις τη δουλειά σου.
http://www.dv247.com/computer-hardware/m-audio-fast-track-ultra-high-speed-8-x-8-usb-2-0-audio-interface--47568
Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι φίλε μου. Καλύτερα να έχεις πληθώρα καναλιών παρά να τρέχεις και να μην φτάνεις αργότερα, και να δώσεις επιπλέον χρήματα για επιπλέον κανάλια. Και μην ξεχνάμε ότι τα σύγχρονα DAWs δεν αναγνωρίζουν παραπάνω από μία ASIO κάρτα ήχου, οπότε καλύτερα να έχεις μία κάρτα ήχου και καλή, που να σε καλύπτει για όσα θες.Kseniastos είπε:μωρε καλυτερα να περισσευει παρα να λειπει αυριο μεθαυριο.. αλλα απο θεμα ποιοτητας τι γινεται? επισης βλεπω οτι η lexicon εχει διακοπτες εντασης για ολα τα καναλια ενω η m-audio μονο το αντιστοιχο gain gia ta channels ποu γινονται και mic inputs.λες να με ενοχλησει? τωρα θα μου πεις : αι τραβα παρε μια κονσολα ρε φιλε και ασε μας ησυχους και θα εχεις και δικιο απλα η ημιμαθεια ειναι οτι χειροτερο...γιαυτο ρωταω τοσα για να μην τρεχω.
Ακριβώς αυτό εννοεί ο φίλος. Μιλάμε για τον αριθμό των καναλιών ήχου. Ένα σύγχρονο ψηφιακό synth συνήθως προσφέρει τουλάχιστον ένα ζευγάρι μονοφωνικών εξόδων, με τη μορφή μιας στερεοφωνικής εξόδου. Πολύ συχνά πλέον συναντώνται και synths με πολλαπλές εξόδους (4, 6 κλπ), που μπορούν να ρυθμιστούν ως συνδυασμός μονοφωνικών/στερεοφωνικών εξόδων.υ.γ ελπιζω οταν λες μονοφωνικο να εννοεις μη στερεοφωνικο και οχι μη πολυφωνικο γτ το ενα συνθ ειναι πολυφωνικο δεν νομιζο να θελει 2 καναλια?