USB κάρτα ήχου - σύνδεση , εγκατάσταση , αναγνώριση σε win.

• Thread starter Thread starter ΑΓΓΕΛΟΣ
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
Α

ΑΓΓΕΛΟΣ

Guest
καλησπέρα φίλοι του NOIZ...

Οπως γράφω και στον τιτλο θα ήθελα τη βοήθεια σας γύρο απ αυτό το θέμα...

πρόσφατα έγινα κάτοχος μιας  lexicon lambda, και το προβλημα μου οπως καταλαβαίνετε ειναι

απο την εγκατάσταση , δηλαδή απο την αρχη ακομα.. κατεβασα τους drivers εκανα την εγκατάστασή,

απο κει και περα πως θα καταλάβω αν την εχει αναγνωρίσει το pc ετσι ωστε να την επιλεξω  για να την χρησιμοποιησει για την αναπαραγωγή ήχου?

παρέλειψα να πω οτι εχω τα windows 7..

ευχαριστώ..

Αν εχει εγκατασταθει σωστα για να βαλεις την καρτα ηχου για default playback

πας κατω δεξια στην μπαρα στο ηχειο (εκει που ελεγχεις την ενταση)

πατας δεξι κλικ πανω του

πατας playback devices και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο με την default επιλογη στα speakers

θα επιλεξεις την καρτα ηχου σου και κατω δεξια θα πατησεις set as default

αυτο αν ολα ειναι οκ με την εγκατασταση και τους drivers

BlackForest είπε:
Αν εχει εγκατασταθει σωστα για να βαλεις την καρτα ηχου για default playback

πας κατω δεξια στην μπαρα στο ηχειο (εκει που ελεγχεις την ενταση)

πατας δεξι κλικ πανω του

πατας playback devices και θα σου ανοιξει ενα παραθυρο με την default επιλογη στα speakers

θα επιλεξεις την καρτα ηχου σου και κατω δεξια θα πατησεις set as default

αυτο αν ολα ειναι οκ με την εγκατασταση και τους drivers
ευχαριστω καταρχην... εκανα αυτο που μου ειπες BlackForest - opeth  ;)

αλλα δε βλεπω να εχει πουθενά την καρτα ηχου...το ειχα κανει και πιο πριν απο τον πινακα ελεγχου..

δε θα επρεπε να λεει καπου lexicon η κατι τετοιο?

μολις ειδα βασικά οτι δεν κανει σωστά την εγκατάσταση.. "δεν βρέθηκαν drivers"

Αγγελέ μου, φιλε μου, μήπως δοκιμασες πρώτα να συνδεσεις την καρτα, την ειχες πάνω και μετά πέρασες τους drivers?

στην περιπτωση αυτη δεν γινεται η εγκατασταση με τους συγκεκριμενους.

Μπες στην απεγκατασταση προγραμματων να δεις αν υπαρχει τιποτα απο αυτη, βγαλτο, κανε εναν καθαρισμο της registry και προσπάθησε ξανά, πρώτα να ριξεις τους drivers και μολις τελειώσει και κάνει επανεκκίνηση τότε συνδέεις την καρτα και τοτε θα την δει.

(Εχουμε την ιδια καρτα)

cos_dr είπε:
Αγγελέ μου, φιλε μου, μήπως δοκιμασες πρώτα να συνδεσεις την καρτα, την ειχες πάνω και μετά πέρασες τους drivers?

στην περιπτωση αυτη δεν γινεται η εγκατασταση με τους συγκεκριμενους.

Μπες στην απεγκατασταση προγραμματων να δεις αν υπαρχει τιποτα απο αυτη, βγαλτο, κανε εναν καθαρισμο της registry και προσπάθησε ξανά, πρώτα να ριξεις τους drivers και μολις τελειώσει και κάνει επανεκκίνηση τότε συνδέεις την καρτα και τοτε θα την δει.

(Εχουμε την ιδια καρτα)
γεια σου cos_dr  ;) ευχαριστώ φίλος για την απάντησή ....

εκανα και τα βήματα που μου ειπες αλλα παλι το ιδιο...

στη διαχείριση συσκευών μου το βγάζει ως "άγνωστο υλικό"

(ήξερα οτι εχουμε την ιδια κάρτα)

καντα μια ολα απο την αρχη...

απεγκατασταση λογισμικου καρτας ηχου και οτι σχετιζετε με αυτην (οχι DAWs προφανως)

και ξαναπροσπαθησε ακολουθώντας προσεκτικα τις οδηγιες.

τσεκαρε επισης αν οι drivers που κατεβασες δεν εχουν κανενα bug με τα win7 (googlαρισε το)

BlackForest είπε:
καντα μια ολα απο την αρχη...

απεγκατασταση λογισμικου καρτας ηχου και οτι σχετιζετε με αυτην (οχι DAWs προφανως)

και ξαναπροσπαθησε ακολουθώντας προσεκτικα τις οδηγιες.

τσεκαρε επισης αν οι drivers που κατεβασες δεν εχουν κανενα bug με τα win7 (googlαρισε το)
τα δοκίμασα φιλε μου.. οταν παω στις συσκευές αναπαραγωγής πιο πρεπει να ειναι το ονομα της καρτας?

αναλογα την καρτα ηχου σου... λογικα θα ειναι lexicon... εμενα ειναι fast track c400

δοκιμασε τα και ολα δεν χανεις τιποτα

το φυσιολογικο στις συσκευες αναπαραγωγής ειναι να λεει Usb audio device και στις συσκευες εγγραφης lexicon lamdba in-out

αυτοι που έχω εγω πανω σαν drivers ειναι αυτοι

http://www.lexiconpro.com/en-US/softwares/lambda-driver-installer-vusb-drivers-v27-windows

ειμαι windows 7 x64 και συνεργαζεται κανονικα με τα προγραμματα μουσικης και με τα windows.

Αν δεν εχεις αυτους, ξανα ολα απο την αρχη και με αυτους.

Κανε και κανα τρελό

Δοκιμασε αλλη θυρα και αλλαξε usb καλωδιο.

αμα στο αγνωστο υλικο στο device manager σου επιτρεπει να κανεις καταργηση εγκαταστασης κανε τη

Σε ολα οσα κανεις η καρτα να μην ειναι πανω. Εκτος απο τη φαση με την καταργηση εγκατασταση της ¨Αγνωστης συσκευής"

Τι να πω ρε φιλε, μηπως ειναι φυσικο προβλημα,

Τελος τα windows θα επρεπε να την βλεπουν και να την χειριζονται ορθα χωρις να ριξεις τους drivers αρα μπορει να ειναι fail

Στο δευτερο λειτουργικο (παλι windows 7 x64) μου την χρησιμοποιω παραλληλα με την xonar dg για παιχνιδια και δουλευει χωρις να της εχω ριξει τους drivers της lexicon και ως κυρια και ως δευτερη

Τους drivers τους εχω ριξει μονο στο λειτουργικο με τα μουσικα για το asio support

cos_dr είπε:
το φυσιολογικο στις συσκευες αναπαραγωγής ειναι να λεει Usb audio device και στις συσκευες εγγραφης lexicon lamdba in-out

αυτοι που έχω εγω πανω σαν drivers ειναι αυτοι

http://www.lexiconpro.com/en-US/softwares/lambda-driver-installer-vusb-drivers-v27-windows

ειμαι windows 7 x64 και συνεργαζεται κανονικα με τα προγραμματα μουσικης και με τα windows.

Αν δεν εχεις αυτους, ξανα ολα απο την αρχη και με αυτους.

Κανε και κανα τρελό

Δοκιμασε αλλη θυρα και αλλαξε usb καλωδιο.

αμα στο αγνωστο υλικο στο device manager σου επιτρεπει να κανεις καταργηση εγκαταστασης κανε τη

Σε ολα οσα κανεις η καρτα να μην ειναι πανω. Εκτος απο τη φαση με την καταργηση εγκατασταση της ¨Αγνωστης συσκευής"

Τι να πω ρε φιλε, μηπως ειναι φυσικο προβλημα,

Τελος τα windows θα επρεπε να την βλεπουν και να την χειριζονται ορθα χωρις να ριξεις τους drivers αρα μπορει να ειναι fail

Στο δευτερο λειτουργικο (παλι windows 7 x64) μου την χρησιμοποιω παραλληλα με την xonar dg για παιχνιδια και δουλευει χωρις να της εχω ριξει τους drivers της lexicon και ως κυρια και ως δευτερη

Τους drivers τους εχω ριξει μονο στο λειτουργικο με τα μουσικα για το asio support
και εγώ αυτούς κατέβασα φίλε... περίεργο.. δοκίμασα αυτα που μου είπατε.. το μονο που δε δοκίμασα  ειναι να αλλάξω καλώδιο.. που δεν εχω..  :-\

το μπλε λαμπακι στη φατσα της αναβει ?

ποια μητρικη εχεις?

Αμα εχει onboard καρτα για απενεργοποιησε την (αν και χλωμο να ειναι αυτο)

Σιγουρα τελος θα εχεις καποιο φιλο με pc η laptop, κοτσαρε την εκει

Οπως σου ειπα πρεπει να την αναγνωριζει ανεξαρτητως των drivers και να λειτουργει.

Τωρα που σου γραφω στο λειτουργικο χωρις drivers της lexicon εγω παιζω battlefield 4 με αυτη ενεργοποιημενη ως κυρια. Και συνδεω το ps3 καμμια φορα σε αυτη για να εχω ηχο απο τα ηχεια επειδη το κυριο monitor μου δεν εχει ηχεια και δουλευει και η εισοδος χωρις drivers της lexicon.

cos_dr είπε:
το μπλε λαμπακι στη φατσα της αναβει ?

ποια μητρικη εχεις?

Αμα εχει onboard καρτα για απενεργοποιησε την (αν και χλωμο να ειναι αυτο)

Σιγουρα τελος θα εχεις καποιο φιλο με pc η laptop, κοτσαρε την εκει

Οπως σου ειπα πρεπει να την αναγνωριζει ανεξαρτητως των drivers και να λειτουργει.

Τωρα που σου γραφω στο λειτουργικο χωρις drivers της lexicon εγω παιζω battlefield 4 με αυτη ενεργοποιημενη ως κυρια. Και συνδεω το ps3 καμμια φορα σε αυτη για να εχω ηχο απο τα ηχεια επειδη το κυριο monitor μου δεν εχει ηχεια και δουλευει και η εισοδος χωρις drivers της lexicon.
πόλεμο μου κάνεις τώρα...  ;D

msi socket am2... motherboard

την είχα πάρει απο ενα μουσείο  που έκλεινε.. λες να φταίει το οτι ειναι παλια?

δηλαδη αν λες οτι πρεπει να παιζει και χωρις driver ...  :-\

χωρις driver παιζει σιγουρα, στο υπογραφω , οι drivers ειναι για το asio.

και στο λαπτοπ μου την εβαλα τωρα πανω χυμα και την ειδε κανονικοτατα ετσι για να στο πω να και να εισαι σιγουρος απο αυτο το θεμα, παλι windows 7

ενταξει μωρε τι να κανουμε , συμβαινουν και αυτα, εγω σου προτεινω βαλτη σε ενα συστημα αλλο να αποκλείσουμε θεμα conflict των drivers της μητρικης και αμα δεν δουλεψει και εκει, πηγαινε την πισω και πες του ρε φιλαρακι δεν δουλευει.

και αμα εχεις κανα καλωδιο ιδιο κανε και αυτο μηπως επειδη ειναι μεταχειρισμενη ειναι "τραυματισμενο" συμβαινει, σπανια μεν αλλα γινεται

cos_dr είπε:
χωρις driver παιζει σιγουρα, στο υπογραφω , οι drivers ειναι για το asio.

και στο λαπτοπ μου την εβαλα τωρα πανω χυμα και την ειδε κανονικοτατα ετσι για να στο πω να και να εισαι σιγουρος απο αυτο το θεμα, παλι windows 7

ενταξει μωρε τι να κανουμε , συμβαινουν και αυτα, εγω σου προτεινω βαλτη σε ενα συστημα αλλο να αποκλείσουμε θεμα conflict των drivers της μητρικης και αμα δεν δουλεψει και εκει, πηγαινε την πισω και πες του ρε φιλαρακι δεν δουλευει.

και αμα εχεις κανα καλωδιο ιδιο κανε και αυτο μηπως επειδη ειναι μεταχειρισμενη ειναι "τραυματισμενο" συμβαινει, σπανια μεν αλλα γινεται
ναι cos , την καρτα την πήρα μεταχειρισμενη, το λαμπακι μπροστά ανάβει, μολις βαζω το καλώδιο ακούγετε ο χαρακτηριστικος ηχος... οποτε .....  :-X

συνηθως οταν βλεπει μια συσκευη ενω την τροφοδοτει το συστημα ως uknown και δεν διαβαζει το singature της, σημαινει οτι η συσκευη τα εφτυσε, παρεδωσε.....

γι αυτο σου λεω να δοκιμασεις και σε αλλο συστημα.

Εγω δινω 80% η συσκευη να ειναι προβληματικη.

Ακραιο σεναριο ειναι να εισαι υπερχρονισμενος και να εχεις αυξησει το voltage στο northbridge, στη cpu κλπ και να μην εισαι stable , να την εβαλες πανω και να στην εκαψε. Αλλα μαλλον απο την αρχη η καρτουλα δεν θα δουλευε.

Ποσο την πήρες αν επιτρέπεται?

cos_dr είπε:
συνηθως οταν βλεπει μια συσκευη ενω την τροφοδοτει το συστημα ως uknown και δεν διαβαζει το singature της, σημαινει οτι η συσκευη τα εφτυσε, παρεδωσε.....

γι αυτο σου λεω να δοκιμασεις και σε αλλο συστημα.

Εγω δινω 80% η συσκευη να ειναι προβληματικη.

Ακραιο σεναριο ειναι να εισαι υπερχρονισμενος και να εχεις αυξησει το voltage στο northbridge, στη cpu κλπ και να μην εισαι stable , να την εβαλες πανω και να στην εκαψε. Αλλα μαλλον απο την αρχη η καρτουλα δεν θα δουλευε.

Ποσο την πήρες αν επιτρέπεται?
οχ.. φίλε μου μη μου λες τέτοια.. 75 ευρω..

τσιμπημενη για μεταχειρα αν σκεφτεις οτι καινουρια την βρισκεις και με 108 και τα εχει τα χρονάκια της.

Τι να κάνουμε, τουλαχιστο σου βγήκε καλο το fantom, αυτο μετράει περισσότερο.

cos_dr είπε:
τσιμπημενη για μεταχειρα αν σκεφτεις οτι καινουρια την βρισκεις και με 108 και τα εχει τα χρονάκια της.

Τι να κάνουμε, τουλαχιστο σου βγήκε καλο το fantom, αυτο μετράει περισσότερο.
και εγω αυτο λεω...δε την πείρα και φθηνά... το φαντομακι μου ειναι πενα .... μακαρι να μην

εχει καποιο προβλημα η καρτα...

ευχομαι το καλυτερο γιατι σπαζομαι και εγω με τετοια και δεν κοιμαμαι τα βραδια οποτε τυχαινουν αμα δεν βρω λυση. Τρελαίνομαι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back