Μαύρα χάλια όλα τους.Απαράδεκτο να παραμοργφώνεται έτσι η καμπίνα των επιβατών! :evil:ωραιο λινκ. το φορντ και το isuzu που εχει παρακαρω κινεζικα ειναι?
μου φαινεται οτι σραπατσαριστικαν χειροτερα
Και γιατί να μη μπορούν;Τυφλοί,κουτσοί ή χαζοί είναι;Παιδιά' date=' επειδή ξεφύγαμε τελείως...
Έχω μια ερώτηση που την έχω ξανακάνει, αλλά δεν έχει απαντηθεί:
Οι Κινέζοι, [b']αν ήθελαν και το έβαζαν στόχο[/b], θα μπορούσαν να φτιάξουν κιθάρες ποιοτικού επιπέδου PRS, ας πούμε;
Και γιατί να μη μπορούν;Τυφλοί' date='κουτσοί ή χαζοί είναι;
Απλά χρειάζονται καποιον υπεύθυνο σχεδιασμού που να κατέχει το αντικείμενο και να μπορεί να τους καθοδηγήσει...
Το θέμα δεν είναι αν μπορούν,αλλά σε με τι κόστος θα παράγεται η χο-τσι-prs![/quote']
Μπορώ να σου απαντήσω σ'αυτό.
Για όσους λοιπόν θεωρούν ότι οι Κινέζοι έχουν πολλά ψωμιά να φάνε για να φτιάξουν κορυφαία μουσικά όργανα ας επισκευτούν το www.eastmanstrings.com
Από εκεί μπορεί να δει κανείς και τις ανάλογες κιθάρες που φτιάχνουν, και πιθανώς να κλάψει (ή τουλάχιστον να αναθεωρήσει αυτά που ήξερε...).
Οι τιμές ΔΕΝ είναι χαμηλές, είναι βέβαια χαμηλότερες από αντίστοιχα made in USA όργανα, αλλά entry level δεν είναι.
Το ποστ μου οντως μπορει να ηταν καπως απλουστευτικο και αυτο γιατι γραφτηκε κατω απο πιεση χρονου........βρισκομαι εκτος Ελλαδας αυτη τη στιγμη........αυτο που κυριως θελω να πω με τη συγκριση με την αυτοκινητοβιομηχανια ειναι οτι αν και το αυτοκινητο υπαρχει εδω και 100 και πλεον χρονια δεν ειναι αυτονοητο οτι σημερα μετα απο χρονια εξελιξης κατασκευαζονται παντα καλα αυτοκινητα..........ΚΥΡΙΩΣ απο μια χωρα που τωρα κανει τα πρωτα της βηματα στον κοσμο της ελευθερης οικονομιας και του ανταγωνισμου . Αυτο ισχυει ΚΑΙ για τις κιθαρες.τρεις λαλουν & δυο χορευουν..... 8O
δηλ. απο οτι καταλαβα ισχυριζεσαι οτι μια χωρα που δεν μπορει να φτιαξει ασφαλη αυτοκινητα δεν μπορει να φτιαξει καλα μουσικα οργανα?
δηλ.οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ που η ασφαλεια των αυτοκινητων τους ηταν για χρονια της πλακας δεν φτιαχνουν καλα μουσικα οργανα?! :lol: 8O
by the way το SD1 της Boss που έχω είναι κορεάτικο (μακάρι να έβρισκα το Japan) καλά ακούγεται....
Ααααμάν σόρυ superfunk ταιβανέζικο ήθελα να πω :roll: :roll: :roll: (εμ δουλεία και φόρουμ όλα μαζί' date=' καμιά φορά...)[/quote']
πληροφοριακα επειδη εχω παει στην Ταϊβαν,η χωρα ειναι κανονικη ΕΛΒΕΤΙΑ (ουδεμια σχεση με την ΚΙΝΑ)
επισης πληροφορικα ολα τα οργανα της YAMAHA & PEARL ειναι κατασκευασμενα στην Taiwan....( σε κατι εργοστασια που ντρεπεσαι να μπεις χωρις...πατακια.. :lol: )
Το πιστεύω χωρίς να έχω πάει (έχω ξεχωρίσει την ποιότητα China - Taiwan, κατά περιόδους) λόγω της δουλείας μου (τεχνικός Η/Υ) στα εξαρτήματα των Η/Υ, ταυτόχρονα είχα ενημερωθεί μέσω ημερίδων από εταιρείες όπως microstar internasional κλπ με βίντεο από γραμμές παραγωγής και επεξηγηματικές ομιλίες πάνω σε αυτά και δεν πίστευα ότι η Taiwan ήταν τόσο άψογη από άποψη ποιότητας παραγωγής, βέβαια στο είδος αυτό, και όχι στα μουσικά όργανα, καθότι δεν γνωρίζω όσα γνωρίζεις.Ααααμάν σόρυ superfunk ταιβανέζικο ήθελα να πω :roll: :roll: :roll: (εμ δουλεία και φόρουμ όλα μαζί' date=' καμιά φορά...)[/quote']
πληροφοριακα επειδη εχω παει στην Ταϊβαν,η χωρα ειναι κανονικη ΕΛΒΕΤΙΑ (ουδεμια σχεση με την ΚΙΝΑ)
επισης πληροφορικα ολα τα οργανα της YAMAHA & PEARL ειναι κατασκευασμενα στην Taiwan....( σε κατι εργοστασια που ντρεπεσαι να μπεις χωρις...πατακια.. :lol: )
Πάντως από τότε που όλα τα motherboards kai VGA είναι κατά κόρον Κινέζικα, αφενώς μειώθηκε το κόστος απόκτησης Η/Υ αλλά ποιοτικά? να ξέρεις ότι έχουμε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό επιστροφής ηλεκτρονικών στις Κινέζικες πλακέτες σε σχέση με το παρελθόν (Taiwan). Να σου δώσω να καταλάβεις το μέγεθος (άσχετο) εισχώρησης της Κίνας στη παραγωγή εξαρτημάτων - Περιφεριακών το μόνο Japan είναι το Μονιτορ ΕΙΖΟ. το Sony? το LG? (made in China)