Βασικά θέλω ενα UPS για το συνθ μου(γιαυτό έβαλα και το θέμα στα keys και όχι στο computers). Αν γίνεται να έχω και το λαπτοπ πάνω ακόμα καλύτερα. Κάνουν κάτι έργα στην περιοχή και μου κόβουν το ρεύμα στα καλά καθούμενα
Το θέμα είναι οτι μπορώ να βρώ εύκολα ups για το λαπτοπ αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα χαρακτηριστικά για να βάλω πάνω το synth.
Χρησημοποιέιτε εσείς ups;
Επίσης αν πάρω UPS από κατάστημα πληροφορικής να μετρήσω μόνο τα watt που χρειάζομαι και να πάρω ενα αντίστοιχο UPS ή υπάρχει και κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
(δεν με ενδιαφέρει να κρατά πολύ η μπαταρία του.. αρκεί να προλαβαίνω να κλείνω τα μηχανήματα ομαλά στη διακοπή) Αν έχετε και κάποια μοντέλα να μου προτείνετε ακόμα καλύτερα.

Χρησημοποιέιτε εσείς ups;
Επίσης αν πάρω UPS από κατάστημα πληροφορικής να μετρήσω μόνο τα watt που χρειάζομαι και να πάρω ενα αντίστοιχο UPS ή υπάρχει και κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
(δεν με ενδιαφέρει να κρατά πολύ η μπαταρία του.. αρκεί να προλαβαίνω να κλείνω τα μηχανήματα ομαλά στη διακοπή) Αν έχετε και κάποια μοντέλα να μου προτείνετε ακόμα καλύτερα.