Unreal studio - brand new website!

Phase Shift

Moderator
Πόντοι
8
Καταρχην, καντε κλικ σε αυτο το λινκ. Η βαρυτητα των παρακατω γραμμων εξαρταται απο αυτο!  :) αφηστε το να παιζει στο background.

Λοιπον, μετα απο ενα ολοκληρο χρονο κοπιαστικης εργασιας το site  του Unreal ειναι ετοιμο! Εχει πολλες πληροφοριες βαση της καθημερινης τριβης μας με τον εξοπλισμο, και πιστευουμε οτι θα βοηθησει οποινδηποτε "καμμενο" με την ηχητικη τεχνολογια. Επισης σφυζει απο ειλικρινεια και αγαπη για την μουσικη.

www.unrealstudioz.com

Enjoy!

Alex, Nid, The Tool, Κωστας  και Λαζαρος.

Phase Shift είπε:
Cannon.gif

fleamail είπε:
Very very nice!

Μοκέτα στο πάτωμα? Προσφέρετε και σοσόνια?  ;D
αληθεια το εχουμε σκεφτει! για την ωρα ομως, οποιοι ειναι καλα παιδια τους ψηνουμε στην αυλη. κρεατικα, οχι τους ιδιους. αν και...  ;D

Εγώ να πω ότι έχω πάει δύο φορές στο στούντιο των παιδιών (οκ παραπάνω) και είναι απίθανοι! Τους έδωσα κλασσική μουσική και ο μάστορας ο Άλεξ τα κατάφερα, παρόλα τα μέταλα που έχει στο μυαλό του! :P

Όποιος θέλει κάτι ποιοτικό... Εκεί θα πάει! Ν. Σμύρνη!

ελα νικολα, το μεταλ και η κλασσικη μουσικη εχουν πολλα κοινα χαρακτηριστικα. καλα, τα δικα σου ειναι λιγο ανωμαλα! οριστε, και παλι εχουν ομοιοτητες! ;D

odis13 σε ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου για το λινκ στο signature σου. ευχαριστω!

Εγγύηση το Unreal.-

Ε, τώρα βέβαια...   ο ιδιοκτήτης είναι λίγο περίεργος...

Αλλά ευτυχώς είναι ένα πολύ καλό παιδί με μούσι εκεί (που είναι και μουσικός), Κώστας λέγεται, σ' αυτόν απευθυνθείτε...

Ο άλλος δεν το' χει και πολύ, είναι και αγοραφοβικός...   δεν..

Αντρεα, οταν ξαναπερασεις, εχεις ξεχασει ενα ζευγαρι σπιρουνια στο λαιβρουμ. κεφτε.

Πολυ καλο το site σας παιδια.

Ο τοιχος του μπανιου ολα τα λεφτα (και το control room καλο ειναι).

Που'σαι ρε αδέρφι Αλεξ?

Να, εδώ τώρα για σένα έλεγα τα καλύτερα...   ότι δηλαδής, ευτυχώς που είσαι εσύ εκεί μέσα και δουλεύει η αλυσίδα, γιατί αλλιώς ασ' τα να πάνε με τον άχρηστο μουσάτο... tool... trendy ψευδώνυμα και αηδίες...  

;D  ;D  ;D

november mode off

serious mode on

Τον Ιούλιο και το Νοέμβρη ηχογραφήσαμε με το σχήμα μου στο Unreal.

Τα παιδιά έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους για να βγει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το ύφος που παίζουμε.

Μακράν η καλύτερη εμπειρία, αλλά και αποτέλεσμα, που είχα/με από recording studio.

Και αυτό αντικατοπτρίζεται και στις κριτικές-απόψεις που μας έχουν πει για τη συγκεκριμένη μας δουλειά.

Μείναμε απολύτως ικανοποιημένοι, γι' αυτό το λόγο και η επόμενη δουλειά μας θα γίνει πάλι στο unreal.

Σημειωτέον (αν θυμάμαι καλά) πως δεν είχαν ξαναγράψει σχήμα στο στυλ που παίζουμε. Κι όμως...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
AndyC είπε:
Μείναμε απολύτως ικανοποιημένοι, γι' αυτό το λόγο και η επόμενη δουλειά μας θα γίνει πάλι στο unreal.

εμας μας ρωτησες αν σε αντεχουμε?! ε?  :P οχι να ερθετε να ερθετε να μας κανετε πλ.. ε να γραψουμε ωραια μουσικη!

warpie, ναι. ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back