Under Stress {short film} - SnoozeLoop OST

WrTsXxx

Miltos
Πόντοι
48
Παραθέτω το τρέηλερ από την ταινία μικρού μήκους Under Stress του Π. Πατσουρίδη της οποίας η μουσική ίσως σας θυμίσει κάτι...  ;)

Η ταινία εχεί ήδη περάσει στις 46 που θα προβληθούν φέτος στο digi φεστιβάλ μικρού μήκους της Δράμας, ενώ θα προβληθεί ΑΥΡΙΟ Παρασκευή 8 Ιουλίου στο χώρο "8 Δυτικά" (Λ. Αθηνών 387, Αιγάλεω) περίπου στις 22:00 στα πλαίσια του LAtheater festival και την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα) περίπου στις 20:30 στα πλαίσια του ARTogether Festival.

Έχετε το νου σας λοιπόν μήπως την πετύχετε κάπου! Όποιος τη δει ας μας αφήσει εδώ τα σχόλια του...

Επανέρχομαι με τα νέα του Under Stress!

Η ταινία ήδη τιμήθηκε

• στο Φεστιβάλ Δράμας 2011 με το 2ο Βραβείο Καλύτερης Ψηφιακής Ταινίας
  • στο 1ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας (Βραβείο Ερμηνείας στη Μαρκέλλα Γιαννάτου)
  • στό 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Ταινιών Κύπρου με το Βραβείο Φοιτητών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Από σήμερα η ταινία υπάρχει ολόκληρη στο γιουτιούμπ!

δείτε στα 720p  ;)

Περιμένουμε τα σχόλιά σας και για τη μουσική, αφού αν δεν το είχατε καταλάβει, είναι των snoozeLoop !  ;D

πολυ χαιρομαι να βλεπω τετοιες δουλειες! μπραβο σας αγαπητοι.

Τεχνικά ήταν μια πολυ καλοστημένη ταινία. Η υπόθεση και η εξέλιξή της δε με ενθουσίασαν.

Για τη μουσική σας εχω αναφερθει εκτενως στο παρελθον, παρακαλω ανατρεξτε σε Πετρο για λεπτομερειες :P

Ομως εδω βρήκα το αποτέλεσμα ασυνδετο. Υποψιαζομαι πως αυτο συμβαίνει επειδή ήδη ξέρω καλα το κομμάτι και εχω αλλες εικόνες στο μυαλό μου. Προσπαθησα να το δω εξω απ'αυτο, αλλα πάλι μου φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο το αποτέλεσμα.

Συμπερασμα: Ελα πειτε μας...ποσα σκασατε για να παρετε τα βραβεια? :P

Πλακα κάνω, σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλεια σας, οπως και για το team της ταινίας. Ειναι ωραίο να βγαίνουν ομορφα πραματα.

Μου άρεσε πολύ. Ειδικά η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας. Όσο για το θέμα, νομίζω πως αφορά, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τους περισσότερους νέους Έλληνες.

Οι γνωστές επιτυχίες που ακούγονται κατά τη διάρκεια της ταινίας, προσφέρουν θετικά στο αποτέλεσμα.

Μπράβο σας!

matawan είπε:
πολυ χαιρομαι να βλεπω τετοιες δουλειες! μπραβο σας αγαπητοι.
:)

Συμπερασμα: Ελα πειτε μας...ποσα σκασατε για να παρετε τα βραβεια? :P
Λεφτά δε σκάσαμε : αμα προσέξεις πολύ, θα δεις οτι ένας κομπάρσος είναι ΠΟΛΥ ωραίο παιδί και νομίζω οτι αυτό ήταν που επηρέασε τους κριτές.

Για το ασύνδετο δεν ξέρω τι να πω. Γενικά, για τίποτα δεν ξέρω τι να λέω, αλλά κάναμε αρκετή προσπάθεια για να είναι συνδεδεμένο. Στο τέλος συμφωνήσαμε (οι συντελεστές) οτι δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα να πάρουμε κάτι έτοιμο και να του βγάλουμε τα μάτια, αλλά αυτή ήταν η αρχική οδηγία. Ωσο μεγαλονησ μαθενησ. Ελπιζω οτι κάποιος που δεν είναι τόσο φαν SL όσο εσύ, θα το βρει σχετικό ;D

Μου άρεσε πολύ. Ειδικά η ερμηνεία της πρωταγωνίστριας. Όσο για το θέμα, νομίζω πως αφορά, είτε άμεσα είτε έμμεσα, τους περισσότερους νέους Έλληνες.

Οι γνωστές επιτυχίες που ακούγονται κατά τη διάρκεια της ταινίας, προσφέρουν θετικά στο αποτέλεσμα.

Μπράβο σας!
Εκλαμβάνω τα καλά σου λόγια ως προσωπική επίθεση. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος στο Χολαργό.

Πολύ ευχάριστο να το δούμε αυτό. Μπράβο για άλλη μια φορά.

blue είπε:
Για το ασύνδετο δεν ξέρω τι να πω.

Εκλαμβάνω τα καλά σου λόγια ως προσωπική επίθεση. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος στο Χολαργό.
Σειρα, τίποτα να μην πεις. Αν ήσασταν αγνωστοι ακόμα θα εγραφα διθυραμβους. Απλά επειδη σας ξέρω και σας αγαπω (με την αρσενική εννοια 8) ) λέω οτι πιο αυστηρό μου ήρθε, με την ελευθερια οτι επιτελους δε θα παρεξηγηθω :)

Προφανως καποιος που δεν ειναι φαν SL, θα είναι λοβοτομημένος απολιτιστος ουρακοτάγκος, οποτε δε μας νοιαζει η αποψη του.

Επίσης δεν ξερω αν ειμαι ευπροσδεκτος, αλλα μου χρωστατε μια σπιτική πίτα, και αφού τη φαω μπορω να μην ειμαι πλεον ευπροσδεκτος :) Αλλα μη χασουμε και την πίτα...

neeq είπε:
Προφανως καποιος που δεν ειναι φαν SL, θα είναι λοβοτομημένος απολιτιστος ουρακοτάγκος, οποτε δε μας νοιαζει η αποψη του.
+1

Ωραία ήταν η ταινία, και καλο-γυρισμένη (και καλός ήχος). Πολύ ωραίες και οι ερμηνείες. Ναι όντως διέκρινα και εγώ έναν πολύ όμορφο κομπάρσο. Προσλαμβάνεσαι! :D

Η μουσική νομίζω ότι ταίριαζε γάντι!

Μπράβο σε όλο  το team.

Άντε και στις Cannes  τώρα.  8)

Βρίκε κανενας το καμέο του βλθε; Δεν είνε στους υποψιφιοι, κίτακσα πριοσεκτικα.

Ας πει κα΄ποιος που κσερει.

Μουσικη εντάξει αλλα ψιφίο. Μου έλιψε λίγη δίκασση.

Μονταζ μπούμι αφστηρό σα μοντερέησον.

Ακούω καιρό τώρα για Σνουζλουπ εδώ μέσα αλλά δεν γνωρίζω ,συγχωρήστε μου την άγνοια :)

Το ταινιάκη μου άρεσε πολύ .Είναι αγχωτικό ,αλλά αυτό είναι που θέλει να μεταδώσει και αυτό καταφέρνει να κάνει με επιτυχία βοηθούμενο από το σύνολο .Σενάριο ,ηθοποιοί,μουσική.

Ειδικά προς το τέλος ,αυτό το επαναλαμβανόμενο μουσικό μοτίβο είναι απίθανο :)

Μπράβο  :)

Μπράβο παιδιά. Ωραία η μουσική επένδυση. Θα τολμούσα να πω ότι ο ήχος σας έχει σφραγίδα. Εχοντας ακούσει SL, άκουσα αυτό που λίγο-πολύ περίμενα να ακούσω. Μου άρεσε πολύ και μου άρεσε πως ταίριαξαν με την ταινία αλλά και μεταξύ τους αυτό το κολλάζ (γνώριμων θα έλεγα) ήχων (εύφημος μνεία στη κατεστραμμένη κιθάρα εκεί γύρω στο 8:00).

Αντίθετα με την ταινία που, εξαιρουμένης της πρωταγωνίστριας η οποία έδωσε μια αξιοπρεπή παράσταση, (για το τεχνικό μέρος δεν μπορώ να κρίνω αλλά μου ήταν αισθητικά ευχάριστο), η υπόλοιπη ταινία κινήθηκε στα σχηματικά παιδαριώδη κλισέ μιας αυτοβαυκαλιζόμενης κουλτούρας.

Η εκτίμησή μου για την μουσική επένδυση παραμένει, όπως έχει διατυπωθεί σε κατ'ιδίαν συνάντηση με τους δημιουργούς σε γνωστή μασονική στοά που στα διαλείμματα των συνεδριάσεών τους ηχογραφούν τα θαυμάσια reverbs που έχουν τα άλμπουμ τους. Μου έκανε εντύπωση το πόσο αβίαστα και φυσικά ταίριαζε η μουσική, η οποία προσέθετε μια ιδιαίτερη νότα στην ταινία που της πήγαινε πολύ.

neeq είπε:
Επίσης δεν ξερω αν ειμαι ευπροσδεκτος, αλλα μου χρωστατε μια σπιτική πίτα, και αφού τη φαω μπορω να μην ειμαι πλεον ευπροσδεκτος :) Αλλα μη χασουμε και την πίτα...
Κι εσένα τα ίδια σου τάξανε βλέπω... αλλά πίτα ακούω και πίτα δε βλέπω. Μας έχουν scamάρει για τα καλά μου φαίνεται. Εμάς και πόσους άλλους άραγε? Μήπως πρέπει επιτέλους να τηλεφωνήσουμε σε κανένα κανάλι?

Ωραίο το ταινιάκι. Η μουσική σας είναι born ready για κινηματογράφο! Μου άρεσε σε συνδυασμό με την εικόνα και τολμώ να πω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ατμόσφαιρα, μάλιστα σε κάποια φάση είχα την αίθηση ότι βλέπω βίντεο κλιπ Snooz Loop με παρεμβαλλόμενες ομιλούσες σκηνές!

Εύγε παίδες! Εύχομαι και στο Αγιόξυλο (Hollywood)!

Όσον αφορά τη μικρού μήκους ταινία, μπορώ να πω, πως σε γενικές γραμμές, μου άρεσε.

Ωστόσο, περίμενα πως η πρωταγωνίστρια θα έκανε κάτι δραστικότερο στο τέλος, για να πάρει τη δουλειά (πχ πνίγοντας τη βασική της ανταγωνίστρια στο νιπτήρα), καταπατώντας, έτσι, την ηθική/συναγωνιστική της φύση.

Όσον αφορά το OST η γνώμη μου είναι, μάλλον, υποκειμενική, μια και δηλώνω fan του συγκροτήματος και είναι, το λιγότερο, καλή.

Πάντως, έδενε και ωραία με τις σκηνές.

sfaku είπε:
μάλιστα σε κάποια φάση είχα την αίθηση ότι βλέπω βίντεο κλιπ Snooz Loop με παρεμβαλλόμενες ομιλούσες σκηνές!
Να σημειωσω πανω σ'αυτο, ότι αν μου παρουσιαζοταν ως βιντεο κλιπ των S/L (με μεγαλυτερο ρολο της μουσικής προφανως), θα ερχομουν γονατιστός μεχρι την Αθήνα (μεσα σε τρενο βεβαια) για προσκύνημα.

Και να μια εξαιρετική ιδέα αγαπητοι S&L Co.

ΥΓ: Σπυρο μην ανησυχας, θα κανονισουμε ταυτοχρονο πεσιμο, να δουμε που θα βρουν φούρνους...

blue είπε:
Δεν είσαι ευπρόσδεκτος στο Χολαργό.
Ο Χολαργός είναι το μέρος όπου ασφυκτιά κάθε ευυπόληπτος πολίτης. Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό, μέσω του οποίου μπορώ εύκολα να το αποδείξω.

Ωστόσο, περίμενα πως η πρωταγωνίστρια θα έκανε κάτι δραστικότερο στο τέλος
+1, αλλά όχι για να πάρει τη δουλειά.

kostri είπε:
+1, αλλά όχι για να πάρει τη δουλειά.
Τώρα, που το ξανασκέφτομαι, έχεις δίκιο.

Έβγαλε το στρινγκάκι της, (κατα)πιέστηκε ψυχολογικά μέχρι εκεί που δεν πάει για μια (κωλ@)δουλειά και τελικά ξέσπασε στην clean cut κοπέλα και έφυγε.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back