Waterfall-K είπε:Ας μεινουμε εδω λοιπον, που ειναι και η ουσια.
Ας μεινουμε σε κονσολες την ιδιας εταιριας που την εκαναν αυτη που ειναι για τους χρηστες της,πρεπει λοιπον να ειναι καπου πιο κοντα σε μια xl200 -250-heritage παρα σε μια ...veronanpap είπε:δηλαδή ΠΩΣ πρέπει και σε σχέση με ποια references?...
δηλαδή σε κάποιον που δεν έχει όπως εσύ τα διπλάσια, θα την πρότεινες?
ΥΓ. καλοπροαίρετα (ειλικρινά) ρωτάω γιατί μας διαβάζουν και νέα παιδιά σαν τον Samy και μπορεί να αποπροσανατολιστούν από "δημιουργικές ασάφειες"... ;D
Μια χαρα αντοχη στο χρονο εχουν, οπως εγραψα και πριν, εχουν περασει πολλες κονσολες της εταιρειας (και οχι μονο) απο τα χερια μου και δουλευαν μια χαρα για πολλα χρονια, ωσπου και πουληθηκαν. Το οτι βρεθηκαν δυο μοντελα που ειχαν προβληματα δεν μου λεει τιποτα. Αυτο συμβαινει με ολες τις εταιρειες.georgekz750 είπε:Δεν θα μεινουμε εδω ομως που πιθανον να ειναι για σενα η ουσια,μιας και εγραψα ολοκληρωμενη τοποθετηση,και για μενα η ουσια ειναι να εχει αντοχη στο χρονο και να μη βγαζει προβληματα.
Waterfall-K είπε:Μια χαρα αντοχη στο χρονο εχουν, οπως εγραψα και πριν, εχουν περασει πολλες κονσολες της εταιρειας (και οχι μονο) απο τα χερια μου και δουλευαν μια χαρα για πολλα χρονια, ωσπου και πουληθηκαν. Το οτι βρεθηκαν δυο μοντελα που ειχαν προβληματα δεν μου λεει τιποτα. Αυτο συμβαινει με ολες τις εταιρειες.
Μου θυμισες τον γνωστο μυθο της Apple και των...απροβληματιστων μηχανηματων της. Κανε μια βολτα απο τα φορουμ της να ριξεις ενα γελιο. ;D Η Behringer τελος δινει σε ολα της τα προϊοντα 3 χρονια εγγυηση. Περιεργο για μια εταιρεια που τα προϊοντα της χαλανε τοσο γρηγορα, δεν βρισκεις?
α) στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό που ήμουν όταν ήμουν στην Ελλάδα, είχαμε δυο κονσόλες Behringer που εναλλάσονταν στο σέρβις.georgekz750 είπε:Ασε,τη ...χορτασαμε την εγγυηση τους,τα εγραψα αναλυτικα
Πιστεψε με,αν με κρεμασει το παιχνιδι μου δεν με νοιαζει,αν με κρεμασει το βασικο εργαλειο που βγαζω το ψωμι,τοτε μου εχω σοβαρο προβλημα.
Οταν και αν αποδειχτει ποτε οτι ξεπερασαν τα προβληματα που την ...εκαναν γνωστη σαν εταιρια,ειμαι ανοιχτος και θετικος στο ενδεχομενο να εξετασω αγορα απο τη συγκεκριμενη φιρμα. Ως τοτε προσπαθω να δουλευω με μεγαλυτερη...ασφαλεια.![]()
Απλά, την προσωπική μου εμπειρία μοιράστηκα.degdekis είπε:Εγω πάλι αυτον τον "απατεωνα" τον ευχαριστώ γιατί με τις κονσολίτσες του εκανε 2 πράγματα. Πρώτον μας επέτρεψε κ εμάς τους ερασιτέχνες που θέλουμε μια κονσολίτσα για το σπίτι που στη τελική δεν θα λιώσει και στη χρήση, για να θέλουμε κάτι αντοχής, να μπορουμε να κάνουμε ενα home studio, και δεύτερον και σημαντικότερο γιατί έβαλε το αγγούρι στο κώλο του ανταγωνισμού, αναγκάζοντάς τους ΟΛΟΥΣ να ρίξουν τιμές. Για την ιστορια να σας πω πως δεν μου εχει χαλασει ποτε κατι απο τη συγκεκριμένη εταιρία και είχα και ενισχυτή bugera. Παίζει ΜΕΓΑΛΟ ρόλο για την αντοχή ενός ηλεκτρονικού, πως θα το μεταχειριστείς... έχω πολλούς φίλους κ γνωστούς που λέξεις όπως ξεσκόνισμα, καθάρισμα, τακτοποίηση κτλπ είναι άγνωστες...εγώ είμαι ψίρας με αυτά γιατί σέβομαι τα λεφτά που δίνω και δεν εχει χαλασει ποτέ τίποτα. Οκ λοιπόν δεν είναι soundcraft (αν και οι προενισχύσεις των μικροφώνων και το reverb της τελευταίας κονσόλας που πήρα πραγματικά με έχουν αφήσει μαλάκα, και δεν είμαι κανένας άσχετος...έχει τύχει να αφηνω έξω απο το chain τις golden age project για να γράψω με τις On board της κονσόλας), αλλά για τον ερασιτέχνη-ιμιεπαγγελματία είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!![]()
Για να καταλάβουμε όμως πόσο echo chamber είναι τα διάφορα fora, σκέψου πως ένα μεγάλο κομμάτι του talkbass την TC την κράζει, πρώτον επειδή είχε θέματα failure με τους ενισχυτές της και δεύτερον επειδή "φούσκωνε" τα power ratings της. Ακριβώς όπως και η Behringer. ;DGommer είπε:Ακριβώς το αντίθετο φίλε μου. Σκέψου ότι τα τωρινά τουλάχιστον TC (πριν Behringer εποχή) είναι άψογα σε ποιότητα. Αυτό σημαίνει ότι θα εκτιμηθούν ακόμα περισσότερο εάν ο καινουργιος ιδιοκτήτης χαλάσει τον ποιοτικό έλεγχο και επίπεδο.
Εγώ πάντως που τυχάνει να έχω τον BH250, που είναι μέσα στο κράξιμο που λες, δεν έχω κανένα παράπονο ίσα ίσα που τον Ampeg PF-350 και τον GK MB200 τους κάνει σκόνη σε θέμα έντασης. Αναλογίζομαι την ανησυχία περί power rating κλπ αλλά δεν την συμμερίζομαι διότι η εμπειρία άλλα μου έδειξε.Nikoubis είπε:Για να καταλάβουμε όμως πόσο echo chamber είναι τα διάφορα fora, σκέψου πως ένα μεγάλο κομμάτι του talkbass την TC την κράζει, πρώτον επειδή είχε θέματα failure με τους ενισχυτές της και δεύτερον επειδή "φούσκωνε" τα power ratings της. Ακριβώς όπως και η Behringer. ;D
Το point μου ήταν πως το hate που υπάρχει για την TC στο talkbass δεν ανταποκρίνεται απαραίτητα στην πραγματικότητα, αφού υπάρχει αντίλογος όπως ο δικός σου. Αυτό ακριβώς ενδέχεται να ισχύει και για το hate που υπάρχει σε διάφορα fora για την Behringer, Bugera η ό,τι άλλο. Γι αυτό είπα "echo chamber". Το να τη σκατέψει ο Uli δε μου μοιάζει βάσιμος φόβος αυτή τη στιγμή, but that's just me. Δεν έχω και δε σχεδιάζω να πάρω κάτι από Behringer, ή από TC.Gommer είπε:Εγώ πάντως που τυχάνει να έχω τον BH250, που είναι μέσα στο κράξιμο που λες, δεν έχω κανένα παράπονο ίσα ίσα που τον Ampeg PF-350 και τον GK MB200 τους κάνει σκόνη σε θέμα έντασης. Αναλογίζομαι την ανησυχία περί power rating κλπ αλλά δεν την συμμερίζομαι διότι η εμπειρία άλλα μου έδειξε.
Επίσης, τα failures που αναφέρεις είναι πολύ συγκεκριμένα, στο δικό μου μοντέλο. Η TC είναι πρώτη όμως που το ανέφερε και ζήτησε απο όλους τους κατόχους να επιστρέψουν τας ενισχυτάς πίσω (χωρίς κόστος) για έλεγχο και επισκευή. Δεν θυμάμαι να το έχει κάνει άλλος αυτό εκτός απο κάτι αυτοκινητοβιομηχανίες (για πιο σοβαρά προβλήματα).
Εγώ είμαι happy με την TC όπως είναι αυτή την στιγμή και φοβάμαι μην σκατέψει απο τον Uli.
PS. Δεν είμαι fanboy. 8)
Σοφέ γέροντα δεν έχω καμιά καούρα για νέο εξοπλισμό, αυτά που έχω μου αρκούν και μου περισσεύουν.npap είπε:ΥΓ. καλοπροαίρετα (ειλικρινά) ρωτάω γιατί μας διαβάζουν και νέα παιδιά σαν τον Samy και μπορεί να αποπροσανατολιστούν από "δημιουργικές ασάφειες"... ;D
ναι άγριο νιάτο μουsamy paraga είπε:Πανκ ;D παίζω δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις...
Εξοπλισμούς και γνώσεις έχουν αυτοί που είναι επαγγελματίες, εγώ είμαι πανκ και μου αρκεί ότι έχω ;D