georgekz750 είπε:
Ασε,τη ...χορτασαμε την εγγυηση τους,τα εγραψα αναλυτικα
Πιστεψε με,αν με κρεμασει το παιχνιδι μου δεν με νοιαζει,αν με κρεμασει το βασικο εργαλειο που βγαζω το ψωμι,τοτε μου εχω σοβαρο προβλημα.
Οταν και
αν αποδειχτει ποτε οτι ξεπερασαν τα προβληματα που την ...εκαναν γνωστη σαν εταιρια,ειμαι ανοιχτος και θετικος στο ενδεχομενο να εξετασω αγορα απο τη συγκεκριμενη φιρμα. Ως τοτε προσπαθω να δουλευω με μεγαλυτερη...ασφαλεια.
α) στον ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό που ήμουν όταν ήμουν στην Ελλάδα, είχαμε δυο κονσόλες Behringer που εναλλάσονταν στο σέρβις.
Ο φίλος και ιδιοκτήτης του σταθμού μου έλεγε "γιατί μωρέ καλές είναι για τα χρήματά τους, διαφορετικά δεν θα είχαμε δυνατότητα να κάνουμε σταθμό με τις τιμές που έχουν οι άλλες".
Καταλήξαμε να δανειζόμαστε κονσόλα (τρίτη) διότι και οι δυο Behringer τα φτύνανε πλέον τόσο συχνά ώστε μέναμε χωρίς μηχάνημα.
β) ως κιθαρίστας, έχω δοκιμάσει ανεπιτυχώς να συνδεθώ με προϊόν της Behringer.
Ενα κουρδιστήρι που επειδή ήξερα ότι ρούφαγε τον τόνο δεν το παρέμβαλα στο chain μου αλλά το έβγαζα εκτός (what could go wrong?)... Μαλακίες! Μιλάμε ότι είχε κανονικές ενδείξεις όταν το συνέδεα νορμάλ, αλλά όταν το έβαζα σε λούπα, μουρλαινόταν και έδειχνε λάθος κλειδιά!
Εγραψα στο Τόμαν να τους το επιστρέψω (20 ευρώ έκανε) και δεν μπήκαν καν στον κόπο να πληρώσουν την επιστροφή (είναι μηδαμινό το κόστος για μας, μου έγραψαν -να σας στείλουμε άλλο / thanks but no thanks απάντησα και ζήτησα και μου πίστωσαν τον λογαριασμό.
Η άλλη φορά ήταν σχετικά πρόσφατα που αγόρασα ένα Hum Eliminator της Behringer (στο 1/3 της τιμής από όσο έχει το ebtech ας πούμε). Guess what. Το έχω ακόμη στο κουτάκι του διότι ούτε αυτό δέχτηκαν να τους το επιστρέψω - μου είπαν να το κρατήσω για 6 μήνες just in case που μου ζητήσουν να τους το επιστρέψω (και είμαι στη διπλανή χώρα έτσι; 8 ευρώ θα τους κόστιζε η επιστροφή!) και ξαναπίστωσαν τον λογαριασμό με το 25ευρω που είχα πληρώσει γι' αυτό.
"Εκοβε" τόσο πολυ τις συχνότητες (για να κόψει και καλά το ηλεκτρομαγνητικό hum) που ισοδυναμούσε με κοροϊδία - μα σε τι είδους καταναλωτές νομίζουν ότι απευθύνονται; Μέχρι και ένας άσχετος μπορούσε να καταλάβει τη διαφορά.
Τέλος, πρόσφατα εκεί που έπαιζα DJ έσκασε ένας γερμανός κιθαρίστας/καθηγητής μουσικής με ένα τσούρμο μαθητές του (τα κάνουν αυτά εδώ - βγαίνουν εκπαιδευτική βόλτα σε... μπαρ) και μου έπιασε κουβέντα με θέμα τη μουσική funk (έπαιζα κάτι Curtis Mayfield, Rufus Thomas και τέτοια). Στη συζήτηση για equipment μου είπε (γερμανός, επαναλαμβάνω) αυτολεξεί: ότι τον Behringer θα έπρεπε να τον συλλάβουν ή να του απαγορέψουν να δραστηριοποιείται επαγγελματικά, διότι ρεζιλεύει όλη τη χώρα τους. λολ