twin reverb 1979

funkysoul

Μέλος
Πόντοι
98
κατοχος πλεον ενος twin reverb 1979 ultra liner 135W με μπονους 2χ12 JBLs
δεν εχω να πω και πολλα ενα ονειρο εγινε πραγματικοτητα
απλα υπεροχα καθαρα
ειναι στο προγραμμα οι αναβαθμησεις που χρειαζεται
παραθετω φωτο

Attachments

• IMG_1163.jpeg
    IMG_1163.jpeg
    231.3 KB · Εμφανίσεις: 0
  • IMG_1162.jpeg
    IMG_1162.jpeg
    231.3 KB · Εμφανίσεις: 0
  • IMG_1161.jpeg
    IMG_1161.jpeg
    182.2 KB · Εμφανίσεις: 0
  • IMG_1159.jpeg
    IMG_1159.jpeg
    232 KB · Εμφανίσεις: 0
  • IMG_1158.jpeg
    IMG_1158.jpeg
    270.1 KB · Εμφανίσεις: 0
  • IMG_1150.jpeg
    IMG_1150.jpeg
    289.7 KB · Εμφανίσεις: 0
Με γεια! Ομορφιές. Οκ για funk είναι όντως ότι καλύτερο. Για το σπίτι τον πήρες ή όχι;

Με γεια! Ομορφιές. Οκ για funk είναι όντως ότι καλύτερο. Για το σπίτι τον πήρες ή όχι;
ε οχι υπαχει σταθερος χωρος για προβες με το θυριο
σπιτι εχω εναν τιμιο laney vc-15

Ισως λόγο του νεαρού της ηλικίας και στο ότι έτυχε να έχω για ένα μικρό διάστημα έναν στο σπίτι,δανεικό και χωρίς να ξέρω κάν την αξία του,με τον οποίο έπαιξα και τα πρώτα μου Live,δέν ξανα άκουσα ποτέ ομορφότερο ήχο.
Οταν κούμπωσα για πρώτη φορά και έπαιξα,έχοντας στην κατοχή μου έναν starforce της πλάκας,πήγα και έκατσα σε μιά καρέκλα απέναντι και τον κοιτούσα.
Δέν θυμάμαι και καλά αλλά η τότε,η στο τέλος πρίν τον επιστρέψω,δέν πήγα 2 μέρες σερί σχολείο και έκανα τον άρρωστο.

Το οτί δέν τον απέκτησα ποτέ,συμβάλει σημαντικά στα ψυχολογικά που έχω σήμερα.
Κάποια να με κρατήσει από το χέρι?

Ισως λόγο του νεαρού της ηλικίας και στο ότι έτυχε να έχω για ένα μικρό διάστημα έναν στο σπίτι,δανεικό και χωρίς να ξέρω κάν την αξία του,με τον οποίο έπαιξα και τα πρώτα μου Live,δέν ξανα άκουσα ποτέ ομορφότερο ήχο.
Οταν κούμπωσα για πρώτη φορά και έπαιξα,έχοντας στην κατοχή μου έναν starforce της πλάκας,πήγα και έκατσα σε μιά καρέκλα απέναντι και τον κοιτούσα.
Δέν θυμάμαι και καλά αλλά η τότε,η στο τέλος πρίν τον επιστρέψω,δέν πήγα 2 μέρες σερί σχολείο και έκανα τον άρρωστο.

Το οτί δέν τον απέκτησα ποτέ,συμβάλει σημαντικά στα ψυχολογικά που έχω σήμερα.
Κάποια να με κρατήσει από το χέρι?
Η αλήθεια να πω όντως είχα ψυχική ανάταση με την απόκτηση του

Οκ για funk είναι όντως ότι καλύτερο.
Νέκοννα στο έχω ξαναπεί νομίζω, συγχώρεσέ με αν κάνω λάθος. Έχω την εντύπωση ότι "καταναλώνεις" τεράστια ποσότητα κιθαριστικών βίντεο από youtube και διαμορφώνεις απόψεις σύμφωνα με ό,τι παρουσιάζεται, χωρίς να έχεις ίδια εμπειρία. Στην προκειμένη, το γεγονός ότι ο Cory Wong παίζει με twin, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ο ενισχυτής είναι ό,τι καλύτερο για funk ή ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο για blues, soul, rock, pop και οποιονδήποτε γενικά θέλει fender crystal clear ήχο που δε σπάει σε μεγάλες εντάσεις.

Εν ολίγοις, ο twin είναι landmark στο πεδίο του καθαρού ηλεκτρικού ήχου, ανξαρτήτως είδους μουσικής και το βασικό που τον κρατάει πίσω (όσον αφορά τη συχνότητα χρήσης) σε σχέση με άλλους fender είναι κυρίως το βάρος και ο όγκος του.

Προσωπικά έχω παίξει με 2-3. συμπεριλαμβανομένου ενός silverface εποχής περίπου σαν του funkysoul και απλά είχα χαζέψει.

Νέκοννα στο έχω ξαναπεί νομίζω, συγχώρεσέ με αν κάνω λάθος. Έχω την εντύπωση ότι "καταναλώνεις" τεράστια ποσότητα κιθαριστικών βίντεο από youtube και διαμορφώνεις απόψεις σύμφωνα με ό,τι παρουσιάζεται, χωρίς να έχεις ίδια εμπειρία. Στην προκειμένη, το γεγονός ότι ο Cory Wong παίζει με twin, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ο ενισχυτής είναι ό,τι καλύτερο για funk ή ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο για blues, soul, rock, pop και οποιονδήποτε γενικά θέλει fender crystal clear ήχο που δε σπάει σε μεγάλες εντάσεις.

Εν ολίγοις, ο twin είναι landmark στο πεδίο του καθαρού ηλεκτρικού ήχου, ανξαρτήτως είδους μουσικής και το βασικό που τον κρατάει πίσω (όσον αφορά τη συχνότητα χρήσης) σε σχέση με άλλους fender είναι κυρίως το βάρος και ο όγκος του.

Προσωπικά έχω παίξει με 2-3. συμπεριλαμβανομένου ενός silverface εποχής περίπου σαν του funkysoul και απλά είχα χαζέψει.
Σπύρο δε διαφωνώ κάπου, κι εγώ έχω παίξει με 2-3 twin (έναν silverface, έναν 65 reissue κι έναν tonemaster που δεν πιάνεται για κανονικός αλλά μου άρεσε) κι έχω χαζέψει, το ότι ανέφερα ότι είναι ότι πρέπει για funk δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για άλλα είδη μουσικής, εννοείται κάνει. Πιάστηκα από το username του OP (funkysoul) γι'αυτό το ανέφερα.

Διαφωνώ μόνο στο εξής. Ίσως βγάζω λάθος εικόνα προς τα εξω. Πρόσεξε, το ότι λιώνω τα βίντεο στο YouTube στο αμάξι κυριως (ακούγοντας, όχι βλέποντας) δε σημαίνει ότι δεν έχω εμπειρία για μια γνώμη που εκφέρω ο ίδιος. Αν έχω ακούσει κάπου κάτι θα αναφέρω πηγή και θα πω ότι δεν είναι γνώμη μου. Προφανώς και είναι σχετικά νέο χόμπι για μένα, ασχολούμαι μόλις 4-5 χρόνια με ηλεκτρική και για αυτόν το λόγο σεβομαι και ακούω γνώμες παλιότερων εδώ μέσα όπως η δική σου. Αλλά το YouTube δεν το σταματάω, έχω τρέλα με την ενημέρωση για gear, και τον ήχο γενικότερα, μου αρέσει πολύ να την ψάχνω. Φερέφωνο των Youtubers δεν είμαι σε καμία περίπτωση πάντως

Με γειές! Ενισχυτές με εκπληκτικά, κρυστάλλινα καθαρά όταν του βάλεις τα σωστά μεγάφωνα. Τα JBL είναι Θεϊκά. Έχω τα ίδια σε 15".

Τί αναβαθμίσεις θα κάνεις;

Με γειές! Ενισχυτές με εκπληκτικά, κρυστάλλινα καθαρά όταν του βάλεις τα σωστά μεγάφωνα. Τα JBL είναι Θεϊκά. Έχω τα ίδια σε 15".

Τί αναβαθμίσεις θα κάνεις;
Θεωρώ πως τα 1000€ που μου κόστισε αυτά τα 2 JBL τα δικαιολογούν απόλυτα

Θεωρώ πως τα 1000€ που μου κόστισε αυτά τα 2 JBL τα δικαιολογούν απόλυτα
Έχω την εντύπωση πως κοστίζουν περισσότερο απ τον ενισχυτή :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back