Αναγνωριζω οτι κατα το 50% η αποστροφη μου προς την country οφειλεται στο οτι ζω στην Ελλαδα και ειναι οντως καπως δυσκολο να την εκτιμησω. Θα βοηθουσε σιγουρα αν ειχα ζησει καποιο διαστημα στην Αμερικη και ισως αυτο αλλαζε την αποψη μου για την country, και ισως να τα καταφερνα να την ακουσω χωρις να με διαπερνανε ριγη ανατριχιλας. Ας αφησουμε το ενδυματολογικο κομματι με το οποιο (οταν βλεπω μποτουλα, με καπελο marlboro, κροσια,στρας και τονους macho man καουομπικης γοητειας ;D ;D ;D ;D )με πιανει τεταρτιαιος και δεν εχω καμμια αμφιβολια οτι (εδω δεν με πειθεις με τιποτα) ειναι εξισου κακογουστο με τα spandex των 80's.......
Δεν ξερω αν το γεγονος οτι προκειται για μια μουσικη παραδοση ετων, απο μονο του ειναι αρκετο για να τη δικαιωσει μουσικα. Σιγουρα εχει ιστορικη αξια, σιγουρα μπορει να λεει πολλα για την Αμερικη, και δεν ξερω.....μπορει ο μεσος Αμερικανος να αναγνωριζει την εθνικη του ταυτοτητα στην country (και ποιος Αμερικανος....αυτος της Νεας Υορκης και του L.A η ο Τεξανος καουμποι..?). Αυτα ομως την κανουν καλη μουσικη?Και ναι οντως αναγνωριζω οτι οι μουσικοι που παιζουν country ειναι πολλες φορες εντυπωσιακοι.....απειρως περισσοτερο απο δεξιοτεχνη shredder....γνωριζουμε ολοι ομως ολοι οτι η αρτια τεχνικη δεν αποτελει προυποθεση για καλη μουσικη ;D ;D ;D ;D Εν πασει περιπτωσει δεν μπορω να καταλαβω την συνεπαγωγη παραδοσιακη μουσικη---->καλη μουσικη.......και αυτο το μονοτονο ματζορε shuffle δεν μπορει να με συνεπαρει με τιποτα......(η τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο μερικα steaks)