- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα κι από μένα.
Διαβάζοντας το σχετικό θέμα που ξεκίνησε ο ALTER μου δημιουργήθηκαν οι έξεις απορίες:
1 Οι μέσα boogie εφόσον έχουν "κλειδωμένο" το bias δεν πρέπει να πάρουμε λάμπες που να "κάθονται" ακριβώς στο συγκεκριμένο bias?Συνεπάγεται,πρέπει να αγοράζουμε μονο από τη Μesa Boogie?
2 Ο προενισχυτής έχει καμια φορα σκαμπανεβάσματα στην ένταση-gain αλλα έκανα το test... δηλ τα έβαλα όλα τέρμα(τελικό και προενισχυτή τέρμα volume gain treble bass middle presence) με κλειστό το volume της κιθάρας αλλα δεν μικροφονιζουν(το checkara σε όλα τα κανάλια).
Παίζει τέτοια συμπεριφορά από τις προενισχυτριες?
3 O Superfunk egrapse "Για τον Boogie μου βεβαια ΜΟΝΟ JAN Philips 7581A (γιατι μονο με αυτες ''ΠΑΙΖΕΙ'') και ας κοστιζουν πλεον μια περιουσια.."
Που τις βρίσκουμε και σε τι τιμή?
Μιλάμε για τελικές μονο,η και για "προενισχυτριες"?
Superfunk ποσο σου κρατάνε?
Αυτό που λες ισχύει για όλα τα μοντέλα Μέσα Boogie η μονο για παλιά?
Έχω το 2-90 simulclass με το Triaxis.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Ευχαριστώ πολύ!
Διαβάζοντας το σχετικό θέμα που ξεκίνησε ο ALTER μου δημιουργήθηκαν οι έξεις απορίες:
1 Οι μέσα boogie εφόσον έχουν "κλειδωμένο" το bias δεν πρέπει να πάρουμε λάμπες που να "κάθονται" ακριβώς στο συγκεκριμένο bias?Συνεπάγεται,πρέπει να αγοράζουμε μονο από τη Μesa Boogie?
2 Ο προενισχυτής έχει καμια φορα σκαμπανεβάσματα στην ένταση-gain αλλα έκανα το test... δηλ τα έβαλα όλα τέρμα(τελικό και προενισχυτή τέρμα volume gain treble bass middle presence) με κλειστό το volume της κιθάρας αλλα δεν μικροφονιζουν(το checkara σε όλα τα κανάλια).
Παίζει τέτοια συμπεριφορά από τις προενισχυτριες?
3 O Superfunk egrapse "Για τον Boogie μου βεβαια ΜΟΝΟ JAN Philips 7581A (γιατι μονο με αυτες ''ΠΑΙΖΕΙ'') και ας κοστιζουν πλεον μια περιουσια.."
Που τις βρίσκουμε και σε τι τιμή?
Μιλάμε για τελικές μονο,η και για "προενισχυτριες"?
Superfunk ποσο σου κρατάνε?
Αυτό που λες ισχύει για όλα τα μοντέλα Μέσα Boogie η μονο για παλιά?
Έχω το 2-90 simulclass με το Triaxis.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Ευχαριστώ πολύ!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: