ριξε και μια ματια στο ταπεινο digitech bad monkey' date='κατα τη γνωμη μου ειναι το ιδιο καλο & κανει 35 ευρω :wink:[/quote']
Είμαι κάτοχος του Bad Monkey. Δεν ξέρω τί ήχο ψάχνεις και πόσα χρήματα θες να δώσει, αλλά πιστεύω ότι το πεταλάκι αυτό αξίζει να το έχει κανείς ειδικά όταν στοιχίζει τόσο λίγο...
Δίνει ένα tube overdriven ήχο μόλις το ενεργοποιείς, δηλαδή αυτό που λέει το κάνει! Και από κει και πέρα παίζεις με τις ρυθμίσεις.
Τώρα αν ψάχνεις κάτι πιο εξειδικευμένο - boutique φάση τότε πας αλλού :wink:
vagx69 αν σε ενδιαφερει και καποια αλλη γνωμη εκτος απο του SFBad Monkey η Super Overdrive??? Ιδού η απορία....
SF από τα........ χείλη σου κρέμομαι![]()
Ο ενισχυτης σου φοραει EL84 ετσι δεν ειναι,φανταζομαι θα εχει αρκετα ενισχυτμενη την μεσαια περιοχη οποτε χρειαζεσαι κατι που να "κοβει" περισσοτερο δινοντας σου λιγα πριμα το sd λοιπον ειναι καλυτερο το ts ταιριαζει περισσοτερο σε ενισχυτες με 6L6 ,6V6 λυχνιες. :wink:Ευχαριστώ καταρχην για τις απαντήσεις.
Παίζω προς το παρον με Crate VC5212 (Vintage Club 50 Watt) <--- (για πούλημα μαλλον) 90% με το Drive καναλι σε 40% Γκειν οπότε το drive το χρησημοποιω σαν Booster. Έχω ενα DS-2 για distortion και ακόμα 2 μπούστερ απλά θέλω ένα καθαρόαιμο Drive. Με κλειστα μάτια θα πήγαινα για Route 66 αλλά προς το παρόν ξεφεύγει από τα οικονομικά μου πλάνα.
Και εγώ τίνω προς SD απλά ηθελα μια επιβεβαίωση![]()
+1000το Super Overdrive δουλεύει καλύτερα σαν booster