Φίλε x_pap έχω τον προενισχυτή twin track pro της
focusrite εδώ και 3 περίπου μήνες οπότε μπορώ να μοιραστώ μαζί σου κάποιες πρώτες εντυπώσεις...
Για την κατηγορία τιμής που τον θες πιστεύω ότι βάσει των δυνατοτήτων του έχει εξαιρετικό λόγο απόδοσης/τιμής. Αν κοιτάξεις τα χαρακτηριστικά του θα δεις ότι η επεκτασιμότητά του μπορεί να τον κάνει να σταθεί και σαν μια μικρή αλλά πολύ καλή κονσόλα για να οδηγήσεις σωστά τα ηχεία σου (ενεργά πάντα).
Τώρα όσον αφορά τον ήχο του, εγώ τον χρησιμοποιώ με ένα όχι τόσο ίσως αντάξιο μικρόφωνο, λόγω του μικρού πολικού διαγράμματός του (AKG 535EB), για τις ηχογραφήσεις μου και αυτό που έχω μέχρι στιγμής εισπράξει είναι πολύ καλή αναλυτικότητα, σώμα και σωστή συχνοτική απόκριση. Θεωρώ ότι με κατάλληλο μικρόφωνο (μεγάλου διαφράγματος) μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα.
Σε σχέση με τους προενισχυτές της m-audio 410 η διαφορά είναι μεγάλη. Με την κάρτα αυτή ξεκίνησα και εγώ να ηχογραφώ (όπως εσύ με την Presonus) μέχρι που ήρθε η ανάγκη για αγορά επιπλέον προενισχυτή.
Από την άλλη η άποψή μου είναι ότι σε τέτοια κατηγορία τιμής είναι ίσως είναι καλό να αποφεύγουμε υλοποιήσεις με λάμπα, άποψη την οποία υποστηρίζει πολύς κόσμος. Τώρα αν θέλεις έναν απλό χρωματισμό μπορείς να έχεις και καβάτζα το Presonus το Bluetube ή το πιο φθηνό Pretube το οποίο αποτελεί αξιόπιστη λύση...Απλά για καθαρές και σοβαρές ηχογραφήσεις ίσως σε τέτοια τιμή να είναι προτιμότερες οι υλοποιήσεις με τρανζίστορ...
Υ.Γ 1: Εγώ προσωπικά έχω αγοράσει και την προαιρετική κάρτα Α/D για κατευθείαν αποστολή ψηφιακού σήματος στην m-audio από τον προενισχυτή η οποία μου κόστισε 200 ευρώ αλλά πιστεύω ότι είναι λίγο υπερτιμημένη...
Υ.Γ 2: Στο bonstudio τον προενισχυτή τον έχουν 545 ευρώ χωρίς Φ.Π.Α αλλά αν πληρώσεις μετρητοίς απαίτησε να σου κάνουν μεγάλη έκπτωση. Εγώ τον πήρα 550 ευρώ (από 648 θεωρητικά) χωρίς να με έχουν και να τους έχω ξαναδεί πριν.