Tube Preamp E530

RayDTutto είπε:
Μα ρε Άρη είσαι σίγουρος πως ένας ενισχυτής θα πηγαίνει με όλες τις κιθάρες σου;

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αφου τοσο καιρο λετε οτι οι κιθαρες μου ειναι καλες και οτι αδικουνται λογω κακου ενυσχητη...

Ε !!! του που....η !!!!!!!

Δωσε κανα χιλιαρικο παρε καποιο κεφαλι,και αν δεν τον θες το αγοραζω εγω.

(να ειναι κανενα τις προκοπης, ε! ;D)
Ετοιμασου για φαερμπολ !!!  ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αφου τοσο καιρο λετε οτι οι κιθαρες μου ειναι καλες και οτι αδικουνται λογω κακου ενυσχητη...

Ε !!! του που....η !!!!!!!

Ετοιμασου για φαερμπολ !!!  ;D ;D

[/quote Τωρα μαλιστα, δεν τον ειχω ακουσει, παντως καπια στιγμη αργοτερα καποιο engl θα παρω, i really miss them some times :'(

Κράτα τις τρεις αγαπημένες σου κιθάρες, πούλα τις υπόλοιπες και άρχισε να αγοράζεις και

να πουλάς ενισχυτές, δεν γίνεται αλλιώς δουλειά... άιντε μπράβο :D

Άλλοι με 3 κιθάρες των 300 ευρώ δεν παίζουν με τρανζίστορ και παίζεις εσύ, μεγάλο παιδί

είσαι, σοβαρέψου ;D

+ Πολλά για το "πουλα καμμια κιθαρα".. ;)

Θα το παω παρακατω : αφου δεν γουσταρεις τις πεταλιερες σου, πούλα τες... :)

Πουλάς και καποια απο τις κιθαρες σου (καποια που δεν πολυπαιζεις και δεν θα σου λειψει ιδιαιτερα), βαζεις (και αν!) και απο την τσεπη σου και παιρνεις Powerball II και μια καμπινιτσα 2Χ12 και ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ... ;) :D :D

By the way, πουλανε στις αγγελιες Powerball II ...

Να πουλήσω κιθάρες :( δεν μου πάει η καρδιά:-( και πεταλίερες ; :( πάλι δεν μου πάει η καρδιά. Της εχω αγαπήσει. Καλά πέρα από την πλάκα έτσι πρέπει να γίνει... Θα δώσω μια από τις 8 κιθάρες θα δώσω και την ρπ500 θαβάλω και κάτι από την τσέπη και θα πάρω έναν ενισχυτη να τελειώνουμε. Ξέρω βέβαια ότι μετά θα σας λείψουν το θέματα που ανοίγω αλλά τι να κάνουμε ; κάτι θα σκεφτώ :-)

Καλά βρέ αθεόθοβε, έχεις 8 κιθάρες (και δυό πεταλιέρες απ' ότι κατάλαβα) και συζητάμε που θα βρείς τα λεφτά  :o

Ντροπή βρέ...

Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια ενός επενδυτή στο ελληνικό χρηματιστήριο

"Πούλα, πούλα, πούλα"

Εντάξει θα πουλήσω. Το πολύ πολύ μετά να ανοίξω μερικά θρεντ για το ποιες κιθάρες να πάρω για να τις ξανά κάνω 8. Εξάλλου δεν εχω βγάλει τσάμπα το νόημα του διασκεδάστη εδώ μέσα .

aris 17561 είπε:
Εντάξει θα πουλήσω. Το πολύ πολύ μετά να ανοίξω μερικά θρεντ για το ποιες κιθάρες να πάρω για να τις ξανά κάνω 8. Εξάλλου δεν εχω βγάλει τσάμπα το νόημα του διασκεδάστη εδώ μέσα .
Αυτό το τελευταίο μην το ξαναπείς  :P

Kαλή Ανάσταση να έχουμε  :)

aris 17561 είπε:
και θα πάρω έναν ενισχυτη να τελειώνουμε.
κοίτα τόνΕ που μας κάνει και πλακίτσα, μεγαλοσαββατιάτικα!!!  ;D

εγω παντως αρη σου λεω ΠΑΡΕ τον powerball της αγγελιας. Εκτος του οτι ειναι ΤΡΕΛΗ τιμη ειναι ενα πολυ ποιοτικο μηχανημα που σιγουρα θα περασεις πολυ καιρο μαζι του και θα το μαθαινεις ολο και καλυτερα. Απο τους λιγους ενισχυτες που κυκλοφορουν και ακριβως για το πραγμα που θες. Ασ μην μιλισω για τα looks  8)

Ναί, αυτός

http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht_1_combo.htm

αλλά για να σε προλάβω πρίν ρωτήσεις δεν έχει διπλό επεξεργαστή, 16 βαλβίδες, οικόπεδο στου Ζούμπερι, προβλήματα με την εφορία και γλάσο σοκολάτας.  ;D

Ρε συ, συνήθως μόνο οι practice amps έχουν τέτοια, οι μεγάλοι ενισχυτές τι να τα κάνουν;

Focus Ari, focus...  ;D

χαχαχα εισαι ενας θρυλος απλα. Ετσι για το χαβαλε να σου πω απλα οτι μπορεις αν θες να βαλεις στον ινπουτ του ενισχυτη το μπ3 σου... αλλα χανεις την δυνατοτητα να παιξεις κιθαρα  ;D Εγω το κανω καμια φορα παντως και γουσταρω ενταση γιατι δεν εχω μεγαλο στερεο  :P

theoctapus είπε:
Ρε συ, συνήθως μόνο οι practice amps έχουν τέτοια, οι μεγάλοι ενισχυτές τι να τα κάνουν;
πράγματι κάτι practice και κάτι modeling έχουν τέτοια σύνδεση, Άρη μήπως να βάλεις και Fender Mustang & Line6 Spider στα μοντέλα προς περαιτέρω διερεύνηση;;;

Focus Ari, focus...  ;D
εξαιρετική ιδέα,  το Ford Focus έχει αυτούσιο MP3/CD,  αλλά πάλι δεν έχει ενισχυτή... Πάντα κάτι κερδίζεις  και κάτι χάνεις...    :-\

Άιντε και Χριστός Ανέστη!

Για να μη μας δουλεύει μόνο αυτός

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back