- Πόντοι
- 38
ndnikola είπε:Thx again.
Πίστεψέ με, αν μπορούσα να τον ακούσω θα το είχα ήδη κάνει. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τον έχει φέρει κανείς στην ελλάδα.
Τα καθαρά "τύπου" fender που ψάχνω πλησιάζουν στον blues deluxe, οπότε ας έχουμε για διευκόλυνση της κουβέντας αυτό για "μπούσουλα". Τελικά το ερώτημα που προκύπτει είναι μήπως ένας ενισχυτής open back δεν θα μου δώσει τα βρώμικα που "κυνηγάω"? αν λέω και πάλι μπούρδες πλζ διορθώστε με!

Θα το έθετα αλλιώς: μήπως το ερώτημα που προκύπτει είναι αν ενας ενισχυτής closed-back με celestion vintage 30 θα σου δώσει τα καθαρά που ζητάς; (εκτός αν έχασα εγώ κάτι απ'το αρχικό ερώτημα).
Δικιά μου γνώμη είναι οτι θα έχεις περισσότερες πιθανότητες για happiness factor αν προσανατολιστείς σε ενισχυτή 1x12 open-back και κάποιο αντίστοιχο ωραίο μεγάφωνο το οποίο θα έχει κανάλι drive ή να προσθέσεις ενα πετάλι.
Μιας και αναφέρθηκες στον blues deluxe, πως και δεν πας προς τα εκεί; Στο νετ βλέπω οτι η reissue έκδοση έχει 2 κανάλια και το κόστος είναι μέσα στο budget σου. Αν δε σ'αρέσει το δικό του drive όλο και κάποιο πετάλι θα σε καλύψει
Αυτό είναι μια ΑΡΙΣΤΗ ιδέα αλλά ποιός θα τα πληρώσει και ποιός θα τα κουβαλάει; ;Dμήπως τελικά να πάρω 2 ενισχυτές![]()
Ναι είναι γεγονός, πάντως τον rebel 30 τον είχα βάλει καιρό στο μάτι σαν την τέλεια επιλογή για σπίτι-στούντιο-mic'ed small gig καταστάσεις και τον έχω ψάξει αρκετά και γενικά γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να δοκιμάσεις συγκεκριμένους ενισχυτές εδώ.Σίγουρα θα ακούσω κι άλλους αλλά όπως είπα και προηγουμένως δεν θα μπορώ εύκολα να κάνω Α/Β test αφενός και αφετέρου κάποιοι δεν έρχονται καν αθήνα (π.χ. blackstar, rivera).