To one spot παιρνει ανταπτορες που τροφοδοτουν τα 9βολτα πεταλια με τα περιεργα jacks αλλα και ολα τα "μεγαλα" πεταλια της Line 6 (με τα μικρα υπαρχει προβλημα θορυβου)ποια αλλα ps μπορουν να τροφοδοτισουν πετελια π.χ line6 e~h που δεν ειναι 9v η εχουν αλλα jacks.ξερετε αμα υπαρχει κατι που να μου δινει 12.6v χωρις θορυβο?
Προτεινα στον κολλητο μου να την πάρει...Ελπιζω να μην τον πήρα στον λαιμό μου...((BTW η tonelab είναι τεράστια....Για πιθο μικρή την έκοβα...:lolβεβαια εγω θα σου προτεινα να πεταξεις ολα τα πεταλια σου & να παρεις ενα TONELAB να δεις και εσυ το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
8O 8O 8O 8O 8O 8Oβεβαια εγω θα σου προτεινα να πεταξεις ολα τα πεταλια σου & να παρεις ενα TONELAB να δεις και εσυ το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
Είναι γενικά καλή λύση αλλά θέλει μαστοριά/σεμνότητα στο σετάρισμα, και επίσης εξαρτάται από το πόσα και τι είδους γκάζια θέλεις. Γενικά για βαρύ drive δε δίνει λύση κατά την άποψή μου. Κατά τα άλλα, παρέχει ικανοποιητική γκάμα από εφέ σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και είναι κάτι παραπάνω από πρακτικό (μην τα ξεχνάμε κι αυτά).βεβαια εγω θα σου προτεινα να πεταξεις ολα τα πεταλια σου & να παρεις ενα TONELAB να δεις και εσυ το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
Χαχαχα ναι! Αντι για 9βολτες μπαταρίες' date=' θα βάζαμε αυτοκινήτου!!![/quote']
Σιγά τη διαφορά 12v είναι αυτές.Μόνο για τσαμπουκάδες είσαι καλός :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ Ουανσποτάς και είμαι καλά!![]()
:lol:
Μου τη σπάει καμιά φορά η οθόνη του PC γιατί προκαλεί βομβό και ψάχνω κάθε φορά σαν %^$# τι φταίει
takissam ο καγμάκης έχει τον αντάπτορα που θέλεις' date=' πήρα και εγώ ένα πρόσφατα για το wah μου! Νομίζω 3 ευρώ έχει...[/quote']Yep...μολις πηρα και τηλ και μου ειπαν οτι το εχουν.Θα το τσιμπησω το απογευματακι. Thanx guys...