Triton Extreme - Να... ή να μην...????

Εμένα με κάνει κάτι περίεργους ήχους το stage piano της KORG που έχω στα πλήκτρα από τον 6 μήνα.. τώρα έχει κάμια σχέση αυτό να μην πάρω ένα trinity που βρήκα μεταχειρισμένο από 6ετία;

Εντομεταξύ κανένα Yamaha δεν μου κάνει τίποτα.

Εσύ την έπαθες με clavinova τώρα τι να κάνουμε να κάψουμε και τις κονσόλες της Yamaha? Τα synthia πάντως είναι καλά. Αν με πυροβολήσουν θα βάλω το motif μπροστά! :) Το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν κάνει για σένα.

Εσύ δίνεις τα λεφτά εσύ ξέρεις. Εγω θα τα δώσω για Trinity πάντως και αν χτυπάνε τα πλήκτρα τι να κάνουμε.. θα βγώ στο noiz και θα κάψω την KORG.

Χωρίς παρεξήγηση δεν το κατανόησα γιατί δεν σου γεμίζουν το μάτι τα Kurzweil..

Δεν ξέρω αν φέρνει Roland ο Tonys αλλά δεν είδα να έχει στο μαγαζί πρίν κανά 2μηνο για να παίξεις.

Τέλος πάντων, να πας και στο BonStudio για τα synth της KORG. Έχει καλλή έκθεση.

τί εννοείς μελέτη? Διάβασμα πιάνο π.χ. ή διάβασμα για το τί πλήκτρο θα πάρουμε?
Με τα Kurzweil μπορείς να κάνεις πολλά' date='αν κάνεις μια περιήγηση στο φόρουμ θα διαβάσεις που αρκετοί έχουν κάποιο Kurzweil και δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει το 50% των δυνατοτήτων τους.

Να σε ρωτήσω κάτι αφου έχεις Korg.
Τί λένε όσον αφορά ποιότητα? Αντέχουν? Σ έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα?
Προσωπικά σε μένα όχι,το ένα μου το έχω κοντά 4 χρόνια και το άλλο είναι απο τον περασμένο νοέμβριο.Είναι και αναλόγος την χρήση που θα το κάνεις,εμένα μ'αρέσει να προστατεύω την "πρίκα" μου.Απο την άλλη έχω δει συνθ σειράς Le που είχε κάπια κεντρικά κουμπάκια λειτουργιών σπασμένα,όταν όμως είδα πως το χειριζόταν ο κάτοχος,κατάλαβα και το γιατί.

Απλά να καταλάβεις,μπορεί να τύχει να σου βγάλει πρόβλημα μπορεί και όχι,απο την άλλη αν δεν το μεταχειρίζεσαι σωστά,λογικό μετά απο κάποιο καιρό να χαλάσουν κάπια κουμπιά.Εγώ όπως είπα δεν είχα πρόβλημα 4 χρόνια τώρα.

Φίλε Lamprosgg ο Tony -κατά κόσμο Αντώνης Κιοσπές- δεν φαίρνει Roland. Φέρνει κυρίως KORG σε καλές τιμές και κάποια Casio αρμόνια.

Επειδή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, θα σου βάλω ένα απλό ερώτημα πριν όλων των άλλων:

Αγοράζοντας το μηχάνημα που λες, θα βγάλεις μεροκάματο και θέλεις να το λειτουργήσεις -που λέει ο λόγος - από εχθές ή έχεις άνεση να μελετήσεις το βιβλίο του κάποιες εβδομάδες;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα