Λαϊκοί ήχοι για Triton Extreme...

marios_521

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Γεια σας συνάδελφοι.

Τελικά αγόρασα το extreme και το περιμένω από Αμερική.

Θα βρω λαϊκούς ήχους;

Παρόλο που πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι "πολυφορεμένο" δεν βρήκα κάτι που να με καλύπτει στα threads εδώ γύρω.

Γνώμες;

Προτάσεις;

Aν θες για  Τriton απλο (classic) μπορω να σου στειλω με mail αρκετες μπανκες σκυλοηχων pcg αρχειων. Δες αν παιρνει μπανκες pcg το οργανακι κ εχω κατι ηχους σκυλελε σουπερ, απο επαγγελματιες του ειδους. κ τις προσφερω δωρεαν. θα τις περασεις με τον editor της korg λογικα μεσω usb συνδεσης

Από αμερική?.... ωχ

ετοιμάσου να πας σε ηλεκτρολόγο να σου αλλάξει καλώδιο,πρίζα κ τροφοδοτικό μόλις σου ρθει γιατί είναι στα 110V και θα το κάψεις.

Από ήχους θα βρεις υπάρχουν πολλοί, δοκίμασε και στο www.midipart.gr έχει αρκετό πράγμα για free download με MOSS

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα εαν είναι το λαμπάκι από τη valve σπασμένο ή η ίδια η valve σπασμένη.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δε  χρειάζεται καμία αλλαγή  στο  ρεύμα όλη  η σειρά  τρίτον και  μ3 δουλεύει κανονικά  όποιο και  αν είναι  το  ρεύμα  και  από  Ευρώπη Αμερική  και  από Αμερική  Ευρώπη αν  δε με εμπιστεύεσαι  μπορείς να α ρωτήσεις  και  στη bon studio

Καλά ρε μη βαράτε!

πάντως όπως και να έχει έναν καλώδιο ελληνικού τύπου θα το χρειαστεί γιατί το αμερικάνικο φις δεν ταιριάζει :P

εγώ το ήξερα αυτό για όργανα που έχουν εξωτερική τροφοδοσία, δηλ μετασχηματιστή έξω και πάει σε 12V πχ m50,pa50 κτλ δεν φανταζόμουν ότι το έχουν προχωρήσει κ για μηχανήματα με ενσωματωμένο μετασχηματιστή!

stavros_d80 είπε:
Από αμερική?.... ωχ

ετοιμάσου να πας σε ηλεκτρολόγο να σου αλλάξει καλώδιο,πρίζα κ τροφοδοτικό μόλις σου ρθει γιατί είναι στα 110V και θα το κάψεις.

Από ήχους θα βρεις υπάρχουν πολλοί, δοκίμασε και στο www.midipart.gr έχει αρκετό πράγμα για free download με MOSS

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα εαν είναι το λαμπάκι από τη valve σπασμένο ή η ίδια η valve σπασμένη.
Μου είπε ότι είναι σπασμένο/καμένο το LED και ότι η valve δουλεύει κανονικά...

Λέω χαζά ή παίζει να είναι έτσι;

(Θα τσεκάρω και midipart)

Δε  χρειάζεται καμία αλλαγή  στο  ρεύμα όλη  η σειρά  τρίτον και  μ3 δουλεύει κανονικά  όποιο και  αν είναι  το  ρεύμα  και  από  Ευρώπη Αμερική  και  από Αμερική  Ευρώπη αν  δε με εμπιστεύεσαι  μπορείς να α ρωτήσεις  και  στη bon studio
Δεν διαφωνώ αλλά νομίζω ότι θα χρειαστεί διαφορετικό φις έτσι κι αλλιώς.

Η τεχνολογία εχει κάνει αλματα ;D

http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=1797
Πολύ καλό! Ελήφθη...

Aν θες για  Τriton απλο (classic) μπορω να σου στειλω με mail αρκετες μπανκες σκυλοηχων pcg αρχειων. Δες αν παιρνει μπανκες pcg το οργανακι κ εχω κατι ηχους σκυλελε σουπερ, απο επαγγελματιες του ειδους. κ τις προσφερω δωρεαν. θα τις περασεις με τον editor της korg λογικα μεσω usb συνδεσης
Δεν το έχω στα χέρια μου ακόμη, αλλά νομίζω ότι θα είναι συμβατό.

Σου στέλνω το email μου και όταν εχεις ευκαιρία στείλε μου τους ήχους που έλεγες.

(Ευχαριστώ προκαταβολικά!)

Μόλις το πάρω ένας φίλος μου θα μου δώσει κάτι καλά ηχάκια.

Θα στα στείλω να τα περάσεις κι εσύ αν κάνουν...

----------------------------

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

:)

TO ΠΗΡΑ!

Αλλά δεν μπορώ να το ακουσω....

Πρέπει να πάρω μετασχηματιστή και όπως πάντα το άφησα για τελευταία στιγμή!

@#$#@!$#!@%#$@%

Καλο... δούλευτο!

marios_521 είπε:
TO ΠΗΡΑ!

Αλλά δεν μπορώ να το ακουσω....

Πρέπει να πάρω μετασχηματιστή και όπως πάντα το άφησα για τελευταία στιγμή!

@#$#@!$#!@%#$@%

Καλο... δούλευτο!
του fotaki να το πεις αυτό... καλά δεν σου λεγα εγώ ότι θέλει μετασχηματιστή?

stavros_d80 είπε:
του fotaki να το πεις αυτό... καλά δεν σου λεγα εγώ ότι θέλει μετασχηματιστή?
Θελει ΚΑΙ μετασχηματιστή, ΚΑΙ προσοχή στο τι θα κάνεις.

Το όργανο λέει 120V και το καλωδιο του 125V.

καμια σχεση με το 110 που ειχα στο μυαλο μου..

Δεν θέλει ούτε Μετασχηματιστή ούτε αλλαγη plug τροφοδοτικού ούτε τίποτα.

Το Plug In με τα 3 Pin είναι Universal. Ο ρευματολήπτης είναι διαφορετικός αν σου έχει βάλει το καλώδιο ο πωλητής οπότε το μόνο που θα χρειαστεί είναι να πας να πάρεις ένα καλώδιο τροφοδοσίας των 2€ και τέλος.

CABLE-706_m.jpg

Το Extreme έχει και Universal τροφοδοτικό εσωτερικά το οποίο διαθέτει ηλεκτρονικά ισχύος που μπορούν να κάνουν το όργανο να εναρμονιστεί με οποιαδήποτε μονοφασική τάση μεταξύ 100V-240V σε ότι αφορά την ονομαστική παροχή δικτύου και μεταξύ 50Hz-60Ηz σε ότι αφορά τη συχνότητα.

Ο λόγος που η Korg αναφέρει στα ταμπελάκια διαφορετικές τάσεις και συχνότητες είναι επειδή υπάρχει η σχετική νομοθεσία οτι κάθε ηλεκτρική συσκευή που εισάγεται σε οποιοδήποτε κράτος θα πρέπει να αναφέρει Ρητά κι Ευανάγνωστα τις προδιαγραφές παροχής του δικτύου του κράτους στο οποίο γίνεται η εισαγωγή.

!!!

Δεν θα το φανταζόμουν με τίποτα!

Πραγματικά ενδιαφέρον, αν και έχω πάρει ήδη μετασχηματιστή.

Μόνο που δεν δεχόταν 3 pins και κόψαμε τη γείωση.

Ο τεχνικός που το έκανε (έμπιστος μου) μου είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ότι τα αυτά τα όργανα δεν χρειάζονται γείωση...

Το κακό του κεφαλιού του πες του

Η γείωση να του πεις του "τεχνικού" οτι δεν υπάρχει για να προστατεύει το όργανο αλλά εσένα. Αν λοιπόν έχεις διαρροή πριν τη μετατροπή της τάσης οπου παραμένει υψηλή για τα ανθρώπινα δεδομένα και η διαρροή γίνει μέσω του σασί τότε μην έχοντας δίοδο να διαφύγει το ρέυμα μέσω γείωσης προς τη γη (εφόσον κόψατε τον αγωγό της γείωσης) το ρεύμα θα διαφύγει μέσω εσένα ή όποιου άλλου ακουμπά το σασί εκείνη την ώρα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back