ΤΡΕΜΕ SUHR!!!!

Νίκος

Superfunk

R.I.P.
Πόντοι
2,368
http://www.detempleguitars.com/

Τι Suhr & κουραφέξαλα μου λέτε για κοιτάξτε εδω!

Τι σέλες απο τιτάνιο ,τι νατ απο απολιθωμένα μαστόδοντα :!: ,τι χειροποίητη κατασκευή,τι "κουρδισμα" ξύλων :!:

Το μονο που δεν κανουν αυτες οι κιθάρες είναι να ψήνουν καφέ.

Ασε δε που ειναι & ΠΑΜΦΘΗΝΕΣ :lol:

Κοτσαδόρε & Τακη μάλλον πρέπει να αλλάξετε μάρκα!! :lol:

Τι είναι μωρε 4,5 ψωροχιλιάδες δολάρια για μια τέτοια κιθάρα;Τσάμπα είναι :lol:

Μη κοροϊδευεις ασεβη νεε!!

Τι νομίζεις οτι εισαι εξυπνος επειδη με τα λεφτα που θα εδινες για αυτην την κιθαρα μπορείς να αγοράσεις 10 rockinger ,8 WARMOTH,9 ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ FENDER ,2 PRS η 2 LES PAUL STD?

Aφου ρε άσχετε αυτη εχει ΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ ξύλα!άσχετε ε άσχετε!! :lol:

Και αν δε με πιστεύεις εγω έχω πάει στο εργαστηριο του και τον εχω συλλάβει επ αυτοφορω με το κουρδιστήρι στο χερι :lol: :lol:

Μεχρι και την μηχανη του χρονου που εχει για να γυρναει στην εποχη των δεινοσαυρων για να μαζεψει κοκαλάκια για τα νατ του εχω δεί!!

ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ!! :lol:

Παντως χωρις πλακα ο τυπος είναι καλλιτέχνης.

Κανοντας τωρα πλάκα :lol: μπροστά στις κιθάρες του οι Suhr & οι Tom Anderson μοιάζουν με HARLEY BENTON! :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk με το συμπάθειο, αλλά σε τρώει και σένα ο κ...ος σου.

Εκεί που πάμε να ηρεμήσουμε, ρίχνεις λάδι στη φωτιά... :lol: :lol:

(¶σε που έχουν ΑΘΛΙΟ Headstock)!!!! :D

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι κανουμε ΠΛΑΚΑ :!:

Πάντως σε λιγο με βλεπω να πείθομαι και να οργανώνω ταξίδι στον Αμαζόνιο για να βρω "τα τελευταια των ποιοτικών ξύλων" :lol: για τις τελεκαστερούλες που συναρμολογώ :lol:

Κατσε να πάρω και ενα τηλεφωνακι τον ξαδερφο μου στη NASA να μου στείλει και λιγο unobtanium για να φτιάξω μαγνήτες & hardware που πραγματικά θα γ..............νε!! :oops: :lol:

Σε αυτο θα διαφωνησω,εμενα μου φαίνονται τρελλή βιντατζιά :lol:

(βεβαια θα πρεπει να ομολογήσω ότι εχω συνδεσει το mojo με το vintage styling 8) )

χεχχχεε, εισαι βινταζιαρης το ξερω,

εγο παλι εχο δοκιμασει καποια παλια οργανα και δεν τρελαθηκα, εκτος απο μια φορα που επιασα στα χερια μου ενα precision tou 60 kati ητανε , και σκεφτηκα σοβαρα να αλλαξω οργανο :lol:

Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό στα high-end όργανα. Και είμαι ευτυχής που το ανακάλυψα εδώ και ένα χρόνο :) !!http://www.melanconguitars.com/classic_artist_t.shtml

και ιδού μια ενδιαφέρουσα οπτική:

http://205.214.78.138/board/showthread.php?s=&threadid=2119

[/url]

Τι νομίζεις οτι εισαι εξυπνος επειδη με τα λεφτα που θα εδινες για αυτην την κιθαρα μπορείς να αγοράσεις 10 rockinger ' date='8 WARMOTH,9 ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ FENDER ,2 PRS η 2 LES PAUL STD?

Και αν δε με πιστεύεις εγω έχω πάει στο εργαστηριο του και τον εχω συλλάβει επ αυτοφορω με το κουρδιστήρι στο χερι :lol: :lol:

Μεχρι και την μηχανη του χρονου που εχει για να γυρναει στην εποχη των δεινοσαυρων για να μαζεψει κοκαλάκια για τα νατ του εχω δεί!!

ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ!! :lol:[/quote']

εισαι μια...λερα εσυ superfunk :lol: :lol: :wink:

Τι νομίζεις οτι εισαι εξυπνος επειδη με τα λεφτα που θα εδινες για αυτην την κιθαρα μπορείς να αγοράσεις 10 rockinger ' date='8 WARMOTH,9 ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΕΣ FENDER ,2 PRS η 2 LES PAUL STD?

ΑΠΙΣΤΕ ΘΩΜΑ!! :lol:[/quote']

ηθελα να ρωτησω τον superfunk , οταν μιλαμε για κουρδισμα ξυλων ξερεις τι ενοουμε? :?: :wink:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
2K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back