Τραπεζικο εμβασμα σε Thomann - δεν υπαρχει i-bank - πως;...

Νεα απο το μετωπο:

Πηγα σημερα το πρωι στην τραπεζα, στηθηκα για ενα διωρο γιατι ειχανε παει καμια 25αρια παππουδια απο τις 5 η ωρα, ζητησα και πηγα στη διευθυντρια, της ειπα το προβλημα και μου ειπε οτι πρεπει να φτιαξω i-bank και θα μπορουσα να κανω ολες μου τις συναλλαγες. Το φτιαξαμε λοιπον το i-bank, κανω πριν λιγο την παραγγελια απο την αρχη και ιδου το αποτελεσμα:

Προβολή συνημμένου 28829

Μια χαρά ,καλωσόρισες στον 21ο αιώνα! 

Μα καλά βρε παλικάρι, αφού έκανες i-bank (internet banking), γιατί πας να πληρώσεις με κάρτα?

γιατι για να εκκαθαριστει το εμβασμα του θελει 3-4 εργασιμες (η τραπεζα του Thomann ειναι η Deutsche Bank η οποια εχει την ιντερνετικη τεχνολογια και τους αυτοματισμους που ειχε η ΕΤΕ το 1989 ,οπως αλλωστε και ολες οι γερμανικες τραπεζες).να καταλαβεις τη τελευταια φορα που τους εστελα εμβασμα απο ....τον λογ/μο μου στην ....Deutsche Bank ...εκανε 2 ημερες να εκκαθαριστει... (και που να δεις τις....debit card τους....τεχνολογια 1981 εχουν....ουτε στο internet δεν μπορεις να τις χρησιμοποιησεις μια και δεν εχουν νουμερα....αλλα αναγραφουν απλως τον αριθμο του λογ/μου....τραγικη κατασταση,απο την αλλη βεβαια οι Γερμανοι μονο cash χρησιμοποιουν ετσι κι αλλιως)

ασε που θα εσκαγε και 1 ευρω προμηθεια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια χαρά ,καλωσόρισες στον 21ο αιώνα! 

Εγώ κατάλαβα ότι η συναλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Θέλει approval από εφαρμογή πρώτα.

ε προφανως το εκανε ο ανθρωπος

Αφού λέει ότι το κινητό του δεν μπορεί να σηκώσει την εφαρμογή.

Αυτό ήταν από την αρχή το πρόβλημα.

Και πολυ καλα σου ειπανε.
Αυτοι καλα μου ειπανε. Το θεμα ειναι οτι εγω με το κινητο που διαθετω δεν μπορω να πιστοποιησω ποιος ειμαι και η παραγγελια ακυρωνεται, αρα αφου ισχυει το ιδιο ποιος ο λογος να φτιαξω το ρημαδι το i bank?

Το θεμα ειναι οτι εγω με το κινητο που διαθετω

παρε ενα κινητο της προκοπης.

τα δινουν και με 456 δοσεις

?

εξω απο την πλακα,καντο, σε λιγους μηνες δεν θα μπορεις να κανεις ΚΑΜΜΙΑ συναλλαγη,ουτε καν πληρωμη φορων και αλισβερισι με το δημοσιο χωρις push notification & τα αναλογα app

αρα αφου ισχυει το ιδιο ποιος ο λογος να φτιαξω το ρημαδι το i bank?

Για να μπορείς να πληρώσεις μέσω τράπεζας και να στείλεις το καταθετήριο φαντάζομαι.

Τους εξήγησες ότι το κινητό σου δεν σηκώνει την εφαρμογή?

Για να μπορείς να πληρώσεις μέσω τράπεζας και να στείλεις το καταθετήριο φαντάζομαι.

Τους εξήγησες ότι το κινητό σου δεν σηκώνει την εφαρμογή?
Το εξηγησα και στο σαπορτ της εθνικης που μιλησα την Παρασκευη, και στη διευθυντρια σημερα και η απαντηση ηταν πως με το i bank δεν θα υπηρχε προβλημα. Παιδευτηκα δηλαδη σημερα, εχασα αλλη μια μερα απο τη ζωη μου κι απο τον χρονο παραδοσης του αντικειμενου που θελω να αγορασω τελειως τσαμπα...

η απαντηση ηταν πως με το i bank δεν θα υπηρχε προβλημα.

Βρε παλικάρι μου, με το i-bank δεν θα υπήρχε πρόβλημα, ΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ.

Αλλά εσύ πας πάλι να πληρώσεις με κάρτα.

Άλλο πράγμα είναι το i-bank.

Μπαίνεις στο site της ΕΤΕ (nbg) από τον υπολογιστή σου και κάνεις από εκεί την συναλλαγή.

Στο εξήγησαν πώς δουλεύει?

Αλλά εσύ πας πάλι να πληρώσεις με κάρτα.

Άλλο πράγμα είναι το i-bank.

Μπαίνεις στο site της ΕΤΕ (nbg) από τον υπολογιστή σου και κάνεις από εκεί την συναλλαγή.

Στο εξήγησαν πώς δουλεύει?
Φυσικα. Επειδη ρωτησα για λεπτομερειες, μου ειπε οτι πρεπει να κανω οτι ακριβως εκανα, δηλαδη τα στοιχεια μου, στοιχεια καρτας κλπ και απλα θα ολοκληρωνοταν η παραγγελια χωρις το τελευταιο βημα με την πιστοποπιηση μεσω app.

Οχι, δεν ξερω  πως αλλιως δουλευει το i bank δεν ειχα ποτε μου.

Εν τω μεταξυ τωρα προκυπτει κι αλλο θεμα, δεν μπορω να συνδεσω την καρτα στο paypal, οποτε τι, παω σε αλλη τραπεζα και βγαζω αλλη η παιρνω κανα μασουρι δυναμιτη και κανω σκονη την εθνικη;...

οποτε τι, παω σε αλλη τραπεζα και βγαζω αλλη η παιρνω κανα μασουρι δυναμιτη και κανω σκονη την εθνικη;...

Ότι θέμα είχες με την κάρτα συνεχίζεται, το i-bank δεν αλλάζει κάτι σχετικά με αυτό.

Απλά πάρε ένα τηλέφωνο στην ΕΤΕ, και ρώτα τα παρακάτω....

"Θέλω να αγοράσω κάτι online από κατάστημα του εξωτερικού.

Προσπαθώ να πληρώσω με κάρτα, αλλά μου ζητάει πιστοποίηση μέσω εφαρμογής που όμως δεν μπορώ να εγκαταστήσω στο κινητό μου γιατί είναι παλιό.

Έχω φτιάξει και i-bank.

Πώς μπορώ να πληρώσω?

Αν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή, υπάρχει άλλος τρόπος να πληρώσω (και πώς να το κάνω)?

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το i-bank για να πληρώσω?"

Ότι θέμα είχες με την κάρτα συνεχίζεται, το i-bank δεν αλλάζει κάτι σχετικά με αυτό.

Απλά πάρε ένα τηλέφωνο στην ΕΤΕ, και ρώτα τα παρακάτω....

"Θέλω να αγοράσω κάτι online από κατάστημα του εξωτερικού.

Προσπαθώ να πληρώσω με κάρτα, αλλά μου ζητάει πιστοποίηση μέσω εφαρμογής που όμως δεν μπορώ να εγκαταστήσω στο κινητό μου γιατί είναι παλιό.

Έχω φτιάξει και i-bank.

Πώς μπορώ να πληρώσω?

Αν δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή, υπάρχει άλλος τρόπος να πληρώσω (και πώς να το κάνω)?

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το i-bank για να πληρώσω?"
Μου το ξεκαθαρισαν οτι για να γινει συναλλαγη μεσω καρτας χρειαζεται κινητο με android πανω απο 6, υπαρχουν και βιντεακια της εθνικης με οδηγιες κι ο κοσμος σαν κι εμενα παραπονιεται για την επιβολη αγορας νεου κινητου..

Μολις μου εγραψε κι ο thomann:

"...Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί τώρα από έναν από τους αντιπροσώπους πωλήσεών μας. Σύντομα θα λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας με όλα τα παραγγελθέντα αντικείμενα που αναφέρονται και με τα στοιχεία της τράπεζάς μας για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, εάν ισχύει."

Εγω δεν ολοκληρωσα την παραγγελία, δεν ξερω πως εγινε αυτο και απο που προηλθε το εμβασμα οταν εγω επελεξα την καρτα !!!!!

και ΑΝ εχει Push notification app στο ΚΙΝΗΤΟ του.

και εμβασμα να θελησει να στειλει ΠΑΛΙ θα ζητηθει push notificaton 

μονο σε "δικαιουχους απολυτης εμπιστοσυνης" δεν ζητειται αλλα αυτο γινεται την ΔΕΥΤΕΡΗ φορα που θα τους στειλεις εμβασμα (ή πληρωσεις με καρτα) και αφου τους προσθεσεις στην σχετικη λιστα στο ebanking σου

σε ΑΠΛΑ ελληνικα....no modern SMARTPHONE=no e-banking & online αγορες

Το θέμα εξαρχής είναι θέμα τραπεζικό. Ούτε του Τομαν ούτε της "Αγοράς της Μουσικής" που το καταταξε το φόρουμ,  ούτε καν του φόρουμ του Νοίζ.
Και από τον Σκλαβενίτη να ήθελε να αγοράσει δεν θα γινόταν/ήξερε πώς.
Τι κάρτα είναι, τι μέθοδο επιλέγει στην αγορά, τι ρώτάει στην ΕΤΕ και τι του απαντάνε σε αυτά που ρωτάει... Δηλαδή, αν είχε απλή χρεωστική, θα ήταν καλύτερα? Πιθανόν!
Με το ibank απλά θα έκανε έμβασμα, θα έβαζε τον αριθμό παραγγελίας στις επεξηγήσεις και θα είχε καθαρίσει. Αλλά ούτε αυτό δεν θέλει/μπορεί/ξέρει να κάνει?

Πάντως , εντελώς φιλολογικά, δεδομένου ότι δεν είναι θέμα μουσικής ή μουσικής τεχνολογίας το συγκεκριμένο, και πριν δυο χρόνια, φίλη απο Ουγγαρία που είχε εκδόσει αεροπορικό και ακτοπλοϊκό εισιτήριο στην Ελλάδα, με την κάρτα της μητέρας της, της ζητούσαν να προσκομίσει αποδεικτικό γαι τον κάτοχο της κάρτας για να της εκδώσουν το εισητήριο. Τελος πάντων, όλα αυτά θα λύνονταν αν ήξερε/μπορούσε να κάνει έμβασμα με paypal, ibank, η να πληρώσει με χρεωστική κάρτα.

Σύντομα θα λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας με όλα τα παραγγελθέντα αντικείμενα που αναφέρονται και με τα στοιχεία της τράπεζάς μας για πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος, εάν ισχύει.
Just do it

Εγω δεν ολοκληρωσα την παραγγελία, δεν ξερω πως εγινε αυτο και απο που προηλθε το εμβασμα οταν εγω επελεξα την καρτα !!!!!
Aπλά απήυδησαν οι άνθρωποι Γιώργο και στα στέλνουν στο πιάτο έτσι και τους πληρώσεις με έμβασμα. Απλά βάλε τον αριθμό παραγγελίας στις επεξηγήσεις. Μέσω ibank θα το κάνεις. Θα στείλεις χρήματα, τόχεις?

Τελευταία έχει αλλάξει η έγκριση. Όταν πληρώσεις στον τόμαν κοίτα στην άλλη καρτέλα που έχεις ανοιχτή στον υπολογιστή ενώ είσαι στο i-banking και θα σου βγάλει στα δεξιά σου ειδοποίηση αν αποδέχεσαι ή όχι τη συναλλαγή, σου βγάζει ❌και ✔.

νβγ.jpg

Το θέμα εξαρχής είναι θέμα τραπεζικό. Ούτε του Τομαν ούτε της "Αγοράς της Μουσικής" που το καταταξε το φόρουμ,  ούτε καν του φόρουμ του Νοίζ.
Και από τον Σκλαβενίτη να ήθελε να αγοράσει δεν θα γινόταν/ήξερε πώς.
Τι κάρτα είναι, τι μέθοδο επιλέγει στην αγορά, τι ρώτάει στην ΕΤΕ και τι του απαντάνε σε αυτά που ρωτάει... Δηλαδή, αν είχε απλή χρεωστική, θα ήταν καλύτερα? Πιθανόν!
Με το ibank απλά θα έκανε έμβασμα, θα έβαζε τον αριθμό παραγγελίας στις επεξηγήσεις και θα είχε καθαρίσει. Αλλά ούτε αυτό δεν θέλει/μπορεί/ξέρει να κάνει?

Πάντως , εντελώς φιλολογικά, δεδομένου ότι δεν είναι θέμα μουσικής ή μουσικής τεχνολογίας το συγκεκριμένο, και πριν δυο χρόνια, φίλη απο Ουγγαρία που είχε εκδόσει αεροπορικό και ακτοπλοϊκό εισιτήριο στην Ελλάδα, με την κάρτα της μητέρας της, της ζητούσαν να προσκομίσει αποδεικτικό γαι τον κάτοχο της κάρτας για να της εκδώσουν το εισητήριο. Τελος πάντων, όλα αυτά θα λύνονταν αν ήξερε/μπορούσε να κάνει έμβασμα με paypal, ibank, η να πληρώσει με χρεωστική κάρτα.

Just do it

Aπλά απήυδησαν οι άνθρωποι Γιώργο και στα στέλνουν στο πιάτο έτσι και τους πληρώσεις με έμβασμα. Απλά βάλε τον αριθμό παραγγελίας στις επεξηγήσεις. Μέσω ibank θα το κάνεις. Θα στείλεις χρήματα, τόχεις?
Ελα φιλε, τερμα το i-banking και η εθνικη για μενα, μεχρι εδω ηταν. Θα κανω εμβασμα οχι μεσω ιντερνετ αλλα πηγαινοντας για αλλη μ ια φορα εκει ο ιδιος, θα δωσω και μια μικρη προμηθεια, θα τραβηξω τα υπολοιπα σκιζοντας την καρτα και τελος, δεν θελω να εχω καμια σχεση με το παραμαγαζο αυτο. Απο οτι καταλαβα απο τα μισολαγα της διευθυντριας αυτο μαλλον δεν το εφαρμοζουν ολες οι τραπεζες, οποτε θα βρω μια να βγαλω μια καρτα και να τελειωνει το θεμα.

Ελα φιλε, τερμα το i-banking και η εθνικη για μενα, μεχρι εδω ηταν. Θα κανω εμβασμα οχι μεσω ιντερνετ αλλα πηγαινοντας για αλλη μ ια φορα εκει ο ιδιος, θα δωσω και μια μικρη προμηθεια, θα τραβηξω τα υπολοιπα σκιζοντας την καρτα και τελος, δεν θελω να εχω καμια σχεση με το παραμαγαζο αυτο. Απο οτι καταλαβα απο τα μισολαγα της διευθυντριας αυτο μαλλον δεν το εφαρμοζουν ολες οι τραπεζες, οποτε θα βρω μια να βγαλω μια καρτα και να τελειωνει το θεμα.
Tι θα τραβήξεις. αφού είναι πιστωτική...
Μόνο ακύρωση της κάρτας μορείς να κάνεις. Αν πάλι συζητάς να κλείσεις λογαριασμό... ουσιαστικά δεν κλείνει ποτέ, μόνο όλα σου τα χρήματα μπορείς να βγάλεις από αυτόν. Αλλά ο λογαριασμός θα υπάρχει πάντα στα συστήματά τους και ακύρωση κάρτας να κάνεις.

Tι θα τραβήξεις. αφού είναι πιστωτική...
Μόνο ακύρωση της κάρτας μορείς να κάνεις. Αν πάλι συζητάς να κλείσεις λογαριασμό... ουσιαστικά δεν κλείνει ποτέ, μόνο όλα σου τα χρήματα μπορείς να βγάλεις από αυτόν. Αλλά ο λογαριασμός θα υπάρχει πάντα στα συστήματά τους και ακύρωση κάρτας να κάνεις.
Δεν ξερω τι ειναι αλλα μια χαρα την αδειαζω στο atm μεχρι δεκαρας και  μια χαρα τη φορτωνω με οσα θελω.... debit ειναι.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back