- Πόντοι
- 2,368
Νεα απο το μετωπο:
Πηγα σημερα το πρωι στην τραπεζα, στηθηκα για ενα διωρο γιατι ειχανε παει καμια 25αρια παππουδια απο τις 5 η ωρα, ζητησα και πηγα στη διευθυντρια, της ειπα το προβλημα και μου ειπε οτι πρεπει να φτιαξω i-bank και θα μπορουσα να κανω ολες μου τις συναλλαγες. Το φτιαξαμε λοιπον το i-bank, κανω πριν λιγο την παραγγελια απο την αρχη και ιδου το αποτελεσμα:
Προβολή συνημμένου 28829
Μια χαρά ,καλωσόρισες στον 21ο αιώνα!
Μα καλά βρε παλικάρι, αφού έκανες i-bank (internet banking), γιατί πας να πληρώσεις με κάρτα?
γιατι για να εκκαθαριστει το εμβασμα του θελει 3-4 εργασιμες (η τραπεζα του Thomann ειναι η Deutsche Bank η οποια εχει την ιντερνετικη τεχνολογια και τους αυτοματισμους που ειχε η ΕΤΕ το 1989 ,οπως αλλωστε και ολες οι γερμανικες τραπεζες).να καταλαβεις τη τελευταια φορα που τους εστελα εμβασμα απο ....τον λογ/μο μου στην ....Deutsche Bank ...εκανε 2 ημερες να εκκαθαριστει... (και που να δεις τις....debit card τους....τεχνολογια 1981 εχουν....ουτε στο internet δεν μπορεις να τις χρησιμοποιησεις μια και δεν εχουν νουμερα....αλλα αναγραφουν απλως τον αριθμο του λογ/μου....τραγικη κατασταση,απο την αλλη βεβαια οι Γερμανοι μονο cash χρησιμοποιουν ετσι κι αλλιως)
ασε που θα εσκαγε και 1 ευρω προμηθεια.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: