Τραγούδια από ένα concept album

Lost_Highway

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσα τις ηχογραφήσεις, μίξεις κλπ ενός κύκλου τραγουδιών και είπα να ανεβάσω στο Myspace δύο τραγούδια.

Αν έχετε διάθεση...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπον το οι δρόμοι γυρίζουν μου άρεσε πάάάάάρα πολύ.Πολύ καλό και καλός ο ήχος.Και σαν συνολο και γενικώς πολυ καλο.

Το άλλο τώρα είναι πραγματικά για re-soundtracking στο Lost Highway.Μου φάνηκε πολύ δυνατό απο ήχο...μπουκωνει λίγο....

Σαν κομμάτι επειδή είναι κατα την δική μου αποψη πάντα λίγο "πειραματικό" και λίγο "δύσκολο" που σημαίνει οτι χρειάζεται αρκετή επαναλαμβανώμενη ακρόαση απο μέρους μου για να πώ τελικά την γνώμη μου.Οπότε για το δεύτερο σου χρωστάω απάντηση...

Keep walking...

Επίσης ξέχασα να σου πώ ότι μου αρέσει πάνω απο όλα η "μουσικη-συνθετική" σου αποψη...

Νίκο, πρωτ' απ' όλα, σ' ευχαριστώ για τον κόπο σου να τα ακούσεις.

Το άλλο τώρα είναι πραγματικά για re-soundtracking στο Lost Highway.Μου φάνηκε πολύ δυνατό απο ήχο...μπουκωνει λίγο....
Λοιπόν' date=' με τη "λαίμαργη αγάπη" έχω κάποιο πρόβλημα. Στο wav αρχείο η στάθμη δεν ξεπερνάει ποτέ το-0.1 dB, αλλά όταν το έκανα Mp3 έπιανε κόκκινα κανονικά. Θα το κοιτάξω.

Επίσης, εξαιτίας της μεγάλης διάρκειας (μάλιστα το έχω ήδη κόψει -κανονικά είναι γύρω στα 10 λεπτά), αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω vbr σχετικά χαμηλό. Ίσως παίζει ρόλο κι αυτό.

Προσπαθώ να λύσω κι ένα θέμα: έχω την αίσθηση ότι το 2ο κομμάτι παίζει λίγο πιο αργά :roll: (μήπως φταίει ότι είναι vbr κι όχι cbr;...)

χρειάζεται αρκετή επαναλαμβανώμενη ακρόαση απο μέρους μου για να πώ τελικά την γνώμη μου.
Έχει πλάκα, γιατί ΟΛΟΙ όσοι έχουν ακούσει τα τραγούδια μου -είτε τους αρέσουν είτε όχι- το πρώτο που λένε είναι "να το ξανακούσω;"

Επίσης ξέχασα να σου πώ ότι μου αρέσει πάνω απο όλα η "μουσικη-συνθετική" σου αποψη...
Πολύ χαίρομαι.

:D

καλημερα

τα ντραμς στο δευτερο τα παιζεις εσυ?

πολλη δουλεια πρέπει να έχει ρίξει πάντως αδερφέ στα κομμάτια και αυτό φαίνεται. γαμώ τα σκηνικά!

στο ίδιο κομμάτι επίσης σκάει λίγο δυνατά ένα χρατς χρατς white Noise πριν τα ντραμς.

η φωνή επίσης είναι λίγο δυνατή για τα γούστα μου αλλά δεν μου πέφτει λόγος. ε?

μπορω να σου πώ ότι μου άρεσαν πάρα πολύ σαν γενική εικόνα, ακούγονται μερικές επιρροές σου μέσα αλλά αυτό που γουστάρω είναι οτι οι στίχοι είναι ελληνικοί.

συγχαρητήρια άρα. σε έκανα ήδη αντ φρέντ.

τα ντραμς στο δευτερο τα παιζεις εσυ?
Τα έγραψα σε midi. Οι ήχοι είναι του BFD.

στο ίδιο κομμάτι επίσης σκάει λίγο δυνατά ένα χρατς χρατς white Noise πριν τα ντραμς.
Θα το ακούσω, για να δω μήπως κάτι έχει πάει στραβά.

συγχαρητήρια άρα. σε έκανα ήδη αντ φρέντ.
Σ' ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αγορίνα συγχαρητήρια, πρωτότυπο άκουσμα. Κιπ ιτ απ, όπως λέμε εμείς οι αγγλοσάξονες :)

mechmg93 και kontras σας ευχαριστώ πολύ. :D

Παναγιώτη, τσέκαρα το θέμα του white noise. Δεν άκουσα κάτι για το οποίο δεν ευθύνομαι εγώ :lol: . Μήπως έγινε κάτι με τη σύνδεσή σου στο συγκεκριμένο σημείο; (λίγο άκυρο, αλλά λέμε...) Λίγο πριν ακούγεται ένα παραμορφωμένο hihat. Μήπως εννοούσες αυτό; Anyway. 8)

στο 1.33 ειναι το χρατς χρουτς στην λαιμαργη αγαπη!

ωραια ακούγεται ρε ! καταλαβαίνω τον λόγο που το έβαλες.

απλα την πρώτη φορά νόμιζα οτι παει να ξεκινησει αλλο τραγούδι

θα μπορούσε να μπαίνει με ένα φειντ ιν.

αλλα απο την άλλη έτσι χάνει το ιμπακτ της εκπληξης

αρα άστο έτσι

τα ακούω εδώ και ώρα τα τράκς.

πολύ δουλεία έχεις ρίξει!!!

μπραβο μπραβο.

μπραβο.

Πολύ ωραία μουσική, πολύ καλή άποψη, στίχοι δυνατοι ταξιδιάρικοι δένουν με την ατμόσφαιρα των κομματιών και με την ερμηνεία τους.. Καφκικο πόστ ποπ τι είναι ;

Πολύ ωραία μουσική' date=' πολύ καλή άποψη, στίχοι δυνατοι ταξιδιάρικοι δένουν με την ατμόσφαιρα των κομματιών και με την ερμηνεία τους..[/quote']
Σ'ευχαριστώ πολύ. :)

Καφκικο πόστ ποπ τι είναι ;
Δεν τα πάω καλά με τα είδη κι έτσι έκανα μια προσπάθεια χαρακτηρισμού του ύφους των τραγουδιών (όχι μόνο αυτών των δύο). :roll:

έχεις πολύ όμορφα τραγούδια και η ευχαριστη εκπληξη για μενα ήταν το προσωπικό σου ύφος, εύχομαι τα καλύτερα για σενα. :wink:

t.

πολύ ωραίος φίλε,κανεις μουσική που πραγματικά αξίζει...

το τελείωμα ειδικά στο πρωτο κομμάτι είναι καταπληκτικό.

εκπλήσσομαι όμως που δεν αναφέρεις τους radiohead στις επιρροές σου,εμένα αυτούς μου θύμισες (με την καλή έννοια πάντα) :D

Πολυυυυ καλη μουσικουλα κανεις..Ηδη σε εκανα add!

Αν εχω καποιο σχολιο,αυτο ειναι απλα το οτι θα μου αρεσε ακομα

πιο πολυ με drum'n'bass / electro background...Αλλα μονο αυτο!

Ωραιος!

Κeep walkin'

Johnnie_Walker_logo.gif

Παιδιά, χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν και σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Με κάνετε και κοκκινίζω (και για του λόγου το αληθές: :oops: )

εκπλήσσομαι όμως που δεν αναφέρεις τους radiohead στις επιρροές σου' date='εμένα αυτούς μου θύμισες (με την καλή έννοια πάντα) :D[/quote']
Δεν έχεις άδικο. Τους ξέχασα 8O και θα τους προσθέσω τώρα.

(έτσι κι αλλιώς, ενδεικτικά έβαλα κάποια ονόματα στη λίστα -η οποία θα ανανεώνεται)

Μπράβο πολύ καλή δουλειά!!Εξαιρετικές επιρροές,όχι απο αυτά που διάβασα μόνο αλλα απο αυτά που άκουσα.Πραγματικά αξίζεις να προχωρήσεις!Το μόνο που με ξένισε ήταν πεζή απαγγελία-like χρησιμοποίηση των στίχων που προσωπικά με κούρασε και φυσικά τα ελληνικά που έχω χρόνια να τα ακούσω σε μουσικές πέρα απο ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά.Εντάξει η πιο προφανής παραπομπή είναι ο Παύλος Παυλίδης.Μη με παρεξηγείς, το ξέρω οτι είναι ενοχλητικό να σου λένε τι θυμίζεις αλλα είναι απ΄τις πρώτες αντιδράσεις του ακροατή.Μουσικά...τα σπας,NO comments.Αυτά,και πάλι μπρρρράβο!

Εξαιρετικές επιρροές' date='όχι απο αυτά που διάβασα μόνο αλλα απο αυτά που άκουσα.[/quote']
Πιστεύω ότι τις επιρροές μας δεν μπορούμε να τις καθορίσουμε απόλυτα (κι αυτό είναι το ωραίο). Προτίμησα λοιπόν να αναφέρω ανθρώπους το έργο των οποίων βρίσκω τουλάχιστον ενδιαφέρον (άσχετα αν με έχουν επηρεάσει ή όχι). Είναι πιο "ασφαλές". :)

Εξάλλου, οι επιρροές μπορεί να είναι οτιδήποτε κι εξαρτάται (και) από το πώς έχουμε κουρδίσει τον εαυτό μας (στη λήψη κι επεξεργασία των ερεθισμάτων). Ψιλά γράμματα δηλαδή.

Το μόνο που με ξένισε ήταν πεζή απαγγελία-like χρησιμοποίηση των στίχων που προσωπικά με κούρασε
Ήθελα να δημιουργήσω ένα πυρετώδες κρεσέντο μινιμαλισμού (ας πούμε). Συγγνώμη για την ταλαιπωρία :lol:

Μη με παρεξηγείς' date=' το ξέρω οτι είναι ενοχλητικό να σου λένε τι θυμίζεις αλλα είναι απ΄τις πρώτες αντιδράσεις του ακροατή.[/quote']
Κανένα πρόβλημα. 8)

Μουσικά...τα σπας' date='NO comments.Αυτά,και πάλι μπρρρράβο![/quote']
Χαίρομαι και σε ευχαριστώ πολύ. :D

Λοιπόν προχτές μιλάγαμε με ενα φίλο και λέγαμε οτι εσύ πρέπει να κανεις ωραία πράματα.Χτες ήθελα να σου στειλω πμ να με στειλεις καπου που εχεις ανεβασει μουσική σου και να σε ρωτησω τι οργανο/-α παιζεις.

Σημερα επαληθευτηκε η πρωτη πρόταση. :wink:

Πολλά συγχαρητήρια για το προσωπικό στυλ,την αισθητική των στίχων και της μουσικής.Ιδιαιτερα συγχαρητήρια που καταφέρνεις να παίζεις αυτή τη μουσική με ελληνικό στίχο.Λόγω αυτών μου θύμισες Θανάση Παπακωνσταντίνου και Παυλιδη-Ξυλινα Σπαθια στις καλες τους στιγμες ,χωρις να παραπεμπεις απευθειας,απλά τηρώντας το τρίπτυχο στίχος με ουσία-εναλλακτική προσέγγιση στους ήχους-όλο αυτό να ακούγεται σαν μουσική.Το μόνο που μένει είναι να βρεις (αν δεν εχεις βρει) έναν τρόπο να το παρουσιάσεις αυτό και ζωντανά.

Περιμένω να ακούσω και τα υπόλοιπα :wink:

Μπράβο.

αυτόν τον φον Τρίερ τι τον ήθελες? :lol:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα