Tracer Studio PRO - προσιτό πυκνωτικό μικρόφωνο.

σορρυ είχα πατημένο το μονιτορ όταν έκανα εξτρακτ

το διόρθωσα

να προσθέσω ότι η κιθάρα έχει τον τυπικό ήχο ovation πάντως και φοράει elixir πάνω της που λένε ότι δεν παλιώνουν ποτέ (!) είναι δυο ετών, απλά την παίρνει η θυγάτηρ σε ένα σχήμα που έχουν και την κοπανάει ένας κιθαριστής. Εξ ού και το σπάσιμο. Αλλιώς οι ελιξίρ θα ήταν απλώς χθεσινές.

Θα δείτε άλλωστε ότι καθε άλλο παρά λασπη είναι

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν ακουω διαφορες δεξι αριστερο.

Ισως δεξι ενα κλικ καθαροτερο 

Άχρηστο μικρόφωνο δεν υπάρχει. Εκτός και αν μικροφωνίζει πολύ που καθιστά αδύνατη τη χρήση του.

Το τι ακους εσυ direct, με το τι έγραψες είναι αυτο που αφορά το πιστό μικρόφωνο. Δεν το γνωρίζουμε εμείς και δεν μπορούμε να κρίνουμε. Αυτό πληρώνεις.

Είναι μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο και θα έλεγα πως μεσα σε μείξη μπάντας, το αριστερό θα έκανε καλύτερη δουλειά. Επίσης είναι πολύ πιο ευαίσθητο.

Οπως τα έγραψες, αν δεν υπάρχει πρόβλημα φάσης, μπορεί το ένα να συμπληρώνει το άλλο.

Τώρα λοιπόν έχεις 2 μικρόφωνα για να γράψεις stereo αλλά σε διαφορετικές θέσεις. Οχι μαζί.

Βάλε το ένα να βλέπει την γέφυρα. π.χ.

Με 'γεια!

Το δεξί είναι το φτηνό λέω εγώ.

Ακούω έναν βόμβο που με κάνει να πιστεύω ότι είναι πουσαρισμένο.

Πολυ καλη αγορα!

Σχεδον το απολυτο τιποτα η διαφορα τους. Αν δωσεις το μισο ντιμπακι και κατι τις, στο δεξι  που του λειπει, τα πραγματα θα ειναι "ιδια". Αν λαβει μαλιστα υπ οψιν του καποιος τον χωρο και τον τροπο της ηχογραφησεως, ε τοτε βγηκαν και τα δυο απο την ιδια γραμμη παραγωγης. Το πιθανοτερο ειναι οτι η απειροελαχιστη διαφορα τους, θα ερθει τουμπα, αν παρει το δεξι τη θεση του αριστερου.

Με 'γειες και καλες ηχογραφησεις.

Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Και για να επαυξήσω, το μικρόφωνο κάνει μια χαρά τα πάντα, όταν έχεις κάτι να γράψεις.

Είναι ασύλληπτο το πόσο καλή δουλειά μπορείς να πετύχεις με ψίχουλα σήμερα, όταν ξέρεις τι κάνεις.Κι αυτό πάλι είναι θέμα χρόνου μόνο και υπομονής, αφού όλη η πληροφόρηση κι η γνώση παρέχεται απλόχερα και δωρεάν.

ποιό λες, αυτό?

μια χαρά είναι...

20191105_205915.jpg

εκείνο που είναι αξιοπερίεργο με όλα αυτά τα φτηνα μικρόφωνα (λίγο ψάξιμο μου έβγαλε ένα σωρό παρόμοια με 15 δολάρια από Κίνα) είναι ότι τα δίνουν με το μικρό καρφί κατ ευθείαν για κάρτες ήχου και υπολογιστές ενώ σε σωστή κάρτα δέχονται κανονικά phantom power.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο βιβλιαράκι των ελάχιστων σελίδων σε μέγεθος Α6 ή Α7 αν υπάρχει, δεν γίνεται καμιά αναφορά σε phantom power.

Επίσης ό,τι πρέπει να αποφύγει κανείς είναι τα ελληνικά δικτυομάγαζα που ζητάνε γι αυτό ένα χέρι και ενάμιση πόδι

https://www.djmarket.gr/tracer-studio-pro.html#.XcHe3zMzaUk

E... εντάξει δεν είναι και καμιά τεράστια διαφορά. Αλλά έχει πλάκα η μετάφραση. ??

Πυκνωτικό μικρόφωνο

• Το εσωτερικό chipset και το PCBA του μικροφώνου έχουν σχεδιαστεί για απλή χρήση, η οποία δεν απαιτεί επιπλέον φαντασμική τροφοδοσία.
  • Απλά τοποθετήστε τον πείρο 3,5mm του μικροφώνου στην υποδοχή ήχου τoυ υπολογιστή σας και αρχίστε να ασχολείστε ως YouTuber ή απολαύστε το chat στα παιχνίδια με τους φίλου σας.

Τελικά δεν μας είπες και ποιο είναι ποιό στην ηχογράφηση.

στο πρωτο τεστ με τα μπουμαρισματα το 1 ειναι το tracer.

Στο δευτερο το αριστερό είναι το rode και δεξι το tracer

ξαναμπήκε στο crazy sundays με 29.9

Όποιος προλάβει

https://www.e-shop.gr/tracer-studio-pro-microphone-set-tramic46163-p-PER.580557
 Επειδή με ενδιαφέρει το παραπάνω, θα έχω "καλά" αποτελέσματα με πυκνωτικό ή να προτιμήσω δυναμικό;

Η χρήση του θα γίνεται σε κρεβατοκάμαρα με κλειστή την πόρτα, αλλά όλο και κάποιοι ήχοι θα περνούν από την κουζίνα, άλλους χώρους του σπιτιού, αλλά και εξωτερικούς. 

Τα "μπ" "σσ"  μπάσα, πρίμα και η ποιότητα ηχογράφησης  είναι διαφορετική(α) από ένα δυναμικό;

Εν τέλει, δυναμικό ή πυκνωτικό για την περίπτωση μου;   Κάρτα με phantom power έχω.

Φώτη το όλο σκεπτικό είναι στο νήμα και στο νήμα του Δέλτα.

Τα ίδια συζητάμε με τον Γιώργο στο φβ.

Αν ήμασταν κοντά θα στο έδινα να δοκιμάσεις να δεις.

Αλλο δυναμικό, άλλο πυκνωτικό.

Πχ όταν γράφω ακουστική ή ηχογραφεί η θυγατέρα έχω το nt1a ή αυτό.

Όταν τραγουδάει live παίρνει δυναμικό.

Αν έγραφα σε καμπίνα θα το έκανα με δυναμικό.

να προσθέσω επίσης

η βάση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, βασικά είναι ίδια με τη βάση των πορτατιφ των αρχιτεκτόνων αλλά έχει το κατάλληλο σπείρωμα για να πάρει μικρόφωνο και σου λύνει τα χέρια με τη στήριξη.

Επίσης η αράχνη είναι βασική όπως και το φίλτρο αλλά κάνει σωστή δουλειά.

Όπως είπα και στο Γιώργο αν δεν είχα πάρει το ΝΤ1Α πριν ένα χρόνο θα μπορούσα άνετα να κάνω τη δουλειά μου (ως ερασιτέχνης) μ αυτό.

Το ΝΤ1Α ειναι καλύτερο αλλά κάνει λ7Χ5

Ναι είμαι offtopic το ξέρω, αλλά επειδή όντως με ενδιαφέρει άμεσα η αγορά ενός μικροφώνου πήρα το θράσος?  να γράψω εδώ!

Όταν τραγουδάει live παίρνει δυναμικό.
 Φαντάζομαι για να "πιάνει" το μικρόφωνο όσο γίνεται λιγότερο "άλλους" ήχους πέρα της φωνής, ή όχι;

Trending...

Νέα θέματα

Back