Τους μισώ...... ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ!!!!

Αυτά είναι!

Όταν γίνω rock star και τα λεφτά θα ρέουν θα πάρω πέντε έξι τέτοιες.

:lol: :lol: :lol:

Σιγά το πράμα έχει ο καθένας από 10 κιθάρες και από αυτές άντε να χρησιμοποιεί 1-2. Αίσχος.... καλά είμαι με τις 2 κιθαρούλες που τους πίνω το αίμα παρά αυτό το πράμα. Σαν τα ρούχα 1 πράμα που αγοράζουν 45 αλλαξιές για κάθε σεζόν έτσι για να γεμίζει η ντουλάπα και όχι επειδή τα έχουν ανάγκη! Πεταμένα λεφτά!!!

Σιγά το πράμα έχει ο καθένας από 10 κιθάρες και από αυτές άντε να χρησιμοποιεί 1-2. Αίσχος.... καλά είμαι με τις 2 κιθαρούλες που τους πίνω το αίμα παρά αυτό το πράμα. Σαν τα ρούχα 1 πράμα που αγοράζουν 45 αλλαξιές για κάθε σεζόν έτσι για να γεμίζει η ντουλάπα και όχι επειδή τα έχουν ανάγκη! Πεταμένα λεφτά!!!
Σωστός.

Δεν κάνουν οι κιθάρες τον κθαρίστα αλλά ο κιθαρίστας τις κιθάρες

Σωτήρης έφα

Σωστός Σωτήρη. Αμάν πια λες και αν κάποιος έχει τις άπειρες κιθάρες, ενισχυτές, vst όργανα κλπ θα γίνει σοβαρότερος καλλιτέχνης και πιο ολοκληρωμένος από κάποιον που έχει μόνο 1 ( αν και εγώ νομίζω ότι μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!! )

Σωστός Σωτήρη. Αμάν πια λες και αν κάποιος έχει τις άπειρες κιθάρες' date=' ενισχυτές, vst όργανα κλπ θα γίνει σοβαρότερος καλλιτέχνης και πιο ολοκληρωμένος από κάποιον που έχει μόνο 1 ( αν και εγώ νομίζω ότι μάλλον το αντίθετο συμβαίνει!! )[/quote']
Καλά εννοείται ότι είναι απλώς συλλογές, άσχετες με μουσική. Δεν υπαστηρίζουν άλλωστε το αντίθετο. Αλλά είναι σπάσιμο να το βλέπεις. Χρήσιμο θα ήταν όμως να είχαμε 2-3 διαφορετικές, καμιά hollow, καμιά 24ρα, με trem, χωρίς trem..... :)

guitarsJun06.jpg
Βλέπω μια Joe Perry...φφμακη μου;  ;D

Ρε συ Μενέλαε, καμιά φωτό με 513 δεν είχε?

A, τους μισώ και γω όλους ακόμα από το 2007!  :D

Korgious είπε:
Βρε βρε τι μου θυμιζουν....Αμερικανοι πρεπει να τις εχουν.

Ο ιδιος τροπος φωτογραφησης....

παω να ξαπλωσω τα συνθια μου.... ;) :D
Θες να ξεκινήσει και άλλος παγκόσμιος ; Εάν κρίνω από την φωτογραφία...  ;D

Jasemeister είπε:
Βλέπω μια Joe Perry...φφμακη μου;  ;D
Να πω την αλήθεια ..  παίζω με 2 κιθάρες την ΑΤΗΑΝ & 1992 PRS EGII οι υπόλοιπες είναι για να τις βλέπω  ;D ;D

foto4-1.jpg

Handmade_ATHAN.JPG

SL382567.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μπα και αυτος με την prs μονο παιζει δεν βλεπεις οτι μονο εκει εχει πεννα?

Δε μου λέει τπτ που έχει ο καθένας 45 κιθάρες και η καθεμιά έχει 3000-6000 ευρώ! Πολλοί έχουν endorsement και τις παίρνουν αβέρτα δωρεάν! Γι'αυτό και οι εταιρείες έχουν τις τιμές τους στα ύψη!!!

άκυρο!!

νόμιζα οτι ήμουν σε άλλο θέμα!! :O

{είμαι ξενύχτης}

Μακη, τι λεει ο Ματιας? Σπαει καμπινες?  ;D

Πρωτα απ'ολα μου αρεσει το ροζ ζωακι!  ;D

Η μουρ εχει και μιντι?

Αυτη που μοιαζει με Huber τι ειναι?

Ποτε θα ερθω σπιτι σου?  ;D

(πολλες ερωτησεις, ξερω, γινομαι σπαστικος  ;D )

Μάκη, ο καναπές τι μάρκα είναι???

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πέραν της πλάκας, εντυπωσιακή συλλογή έχεις.

Εμένα πάλι μου φαίνεται άκρως αντιπαθητικό να βλέπω κιθάρες μόνο σαν αντικείμενα μιας συλλογής. Κιθάρα που δεν παίζεται είναι άχρηστη. Αλλά το βλέπω κι από άλλη προοπτική προφανώς.

Kαι όμως, ξαναβλέποντας τη συγκεκριμένη συλλογή (από το αρχικό post), μπορώ να υποθέσω ότι ο τύπος που την έχει, και ξέρει από μουσική και παίζει μουσική και (μάλλον) παίζει πολύ καιρό και δεν πουλάει τις κιθάρες του. Με λίγα λόγια, είναι μία λογική συλλογή

guitarsJun06.jpg

Βλέπω μια Sadowsky που δεν θα την αγόραζε ο καθένας εύκολα και μια Trussart επίσης...

Eπίσης είναι προφανές, ότι δεν του αρέσουν πολύ οι Telecaster

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back