TOTO - Rosanna isolated tracks

AuditoryDriving

Μέλος
Πόντοι
36
Δεν ήξερα αν έπρεπε να το βάλω εδώ ή στην ενότητα recording... αλλα νομίζω οτι κυρίως αφορά το τι μουσικάρες ήταν οι Toto, οπότε.. απολαύστε

Το απόσπασμα είναι απο ραδιοφωνική εκπομπή :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καταπληκτικό... απολαυστικό. Σου έδινε το αίσθηση ότι ήσουν στο στούντιο την ώρα που οι θεούλιδες το έγραφαν  8)

Thanx AD που το ανέβασες.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καταπληκτικό... απολαυστικό. Σου έδινε το αίσθηση ότι ήσουν στο στούντιο την ώρα που οι θεούλιδες το έγραφαν  8)

Thanx AD που το ανέβασες.
Ακριβώς!

Όσον αφορα το ανεβασμα, ευχαριστηση μου Terry :-D

Ωωω, εύγε που το ανέβασες! Για μένα το καλύτερο κομμάτι τους  :)

:)

Επίσης, όλα αυτα τα making of classic rock albums ντοκυμαντερ που κυκλοφορουν στο youtube ειναι απιστευτα :)

μιλωντας ηχητικα και μονο , θα παρατηρουσα οτι

αν ακουγα εναν εναν τους ηχους ολων των οργανων ,δεν θα μου εκαναν αισθηση , πλην της ντραμς που στεκεται απο μονη της . Ο συνδυασμος ομως ολων το κανει αριστουργημα .

Ωραιος Τακη,μας εφτιασες.

Περα απο τα υπολοιπα-μεγιστη μπαντα ενας προς εναν,τι να λεμε-σκεφτομουν ακριβως αυτο:

Superfunk είπε:
Α ρε Jeff τι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ντραμμερ που ησουνα  :'(
Tι γκρουβ εβγαζε!Το "στελνει" το κομματι.

..μη χάσετε αυτή τη σειρά ντοκυμαντερ (making of classic rock albums) με κανενα τροπο :)

Fleetwood Mac - The making of Rumours

(στα ντοκυμαντερ αυτα πεφτει πολυ σηκωμα φετας σε μεμονωμενα tracks και ειναι αυτο ακριβως που λεει ο alex, οτι κιθαρες κτλ ακουγονται πολυ "αδειες" αλλα ειναι ετσι προφανως για να μην υπαρχει συχνοτικη υπερκαλυψη με αλλα οργανα και να εξυπηρετειται η μιξη  ;D)

Ακριβώς αυτό.  Δυστυχως το μαστερ αναγκάζει να χαλάσεις  ηχους για το σύνολο

Επίσης, τα επί μέρους tracks των μουσικών (μου) ακούγονται πολύ πιο ενδιαφέροντα από το ίδιο το κομμάτι.

Ίσως φταίει η αισθητική της εποχής? Ίσως και η εγγενής "αναπηρία" των σεσιονάδων: είναι σπουδαίοι παίχτουρες αλλά συνήθως πιο πολύ διεκπεραιώνουν παρά δημιουργούν trend στον ήχο.

#mi_me_fate

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back