"Τσεπάκι" ηθελες να πεις; Ή μαλλον: Τσεπαρα!!!!!! ;Dpericles είπε:@vagelism :α) Αντευχομαι (χρονια πολλα και καλα ) κυριως με υγεια!!
β) ΠΡΕΠΕΙ να παραδεχτεις οτι ανεβαζω ειναι απο καλο εως πολυ καλο!!(αντε και αριστο 8) )
γ) Κυριολεκτω οταν λεω πεισματαρηδες οι Γερμανοι !!Αν μου βρεις μια αντιστοιχη μπαντα εδω η σε καποια χωρα που μας μοιαζει θα σε παραδεχτω.Οι ανθρωποι εκτος απο ταλεντο εχουν και απιστευτο μερακι.
Υπάρχει καλλίτερο πράγμα; ;Dpericles είπε:Αφιερωμενο σε οσους κανουν ρεβαγιον με τον εαυτο τους
Συμφωνώ..........ειναι συνδυασμος γουστου και τσεπης το μερακι!! Το εχω βιωσει (στερησε απο αλλα πραγματα που στο κατω κατω
δεν σου ικανοποιουν την αναγκη σου να παιξεις αυτο που σου αρεσει και τα σπρωχνεις στα καλα οργανα η αλλος στα καλα αυτοκινητα ,πινακες ,βαζα κλπ κλπ.) !!!
Είναι επαγγελματικη δουλειά....σε όλα της....video και ήχο.Holystone είπε:Ειναι οντως απο τις λιγες φορες που θα κατσω με τοσο μεγαλη περιεργεια να δω ολο ενα τετοιο βιντεο
(Νταξ' θα ειμαι και ειλικρινης :-X : Οση ωρα το εβλεπα, ελεγα "να καπου θα κανουν και κανενα λαθος" : Ή ελεγα, "δεν γινεται, καποιος απο αυτους δεν μπορει, θα ακουστει σε ενα κομματι λιγο μετριος!!! ;D )
Αλλα, ευτυχχως για τα αυτια μου, και δυστυχως για τον...εγωισμο μου, ειναι φοβεροι!!!!!!!!
: : : :
pericles είπε: