Tonex - Νέο update 04/2026, με Preset Sharing!

Ωραια ακουγεται αυτο το πεταλι, αλλα το χειροτερο software στην ιστορια των software. Νομιζω η χειροτερη αγορα που εχω κανει ποτε σε δεκαετιες (βασικα μου το κανανε δωρο). Αν εχεις μερικους μηνες να ασχοληθεις μαζι του δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις πως δουλευει τιποτε. Σε αντιθεση με πραχτικα οτιδηποτε αλλο multieffect εχω χρησιμοποιησει, που αντε να δεις το manual για καμμια λεπτομερεια . Ειναι πραγματικα αδυνατο να κανεις τοσο κακο interface.

Η πλακα ειναι βεβαια οτι το χρησιμοποιω σε λαιβ φετος παλι με FRFR ηχειο! Εχω δυο ηχους και αυτο ειναι. ;) Αλλα μαλλον συντομα θα το αντικαταστησει το Hx Stomp παλι..

Και εγώ, αν και ημουν πολυ ευχαριστημένος με τους ήχους, δεν αντεξα το δύσκολο software και το έδωσα. Γιατι, κακα τα ψέματα, όταν παίρνεις πετάλι με profiles, όσο και να σε βολέυουν 2-3 ήχοι, θέλεις να ψαχτείς και με το συγκεκριμένο είναι πολύ δύσκολο λόγω software.

Δεν είναι το καλύτερο software ίσως, αλλά εάν καταφέρνω να το δουλέψω εγώ με το βασικότατο setup μου και τον διαθέσιμο χρόνο που έχω (να το μάθω και να το χρησιμοποιώ), τότε είναι… παραπάνω από αρκετά καλό. Με την λειτουργία auto load, πρακτικά κάνεις scroll και δοκιμάζεις ήχους, που με ένα drag and drop, τους αποθηκεύσεις σε preset. Πού είναι η δυσκολία?

Άσε που η ποιότητα και η ποικιλία των ήχων, απαλά δεν υπάρχουν σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ίσως μόνο Fractal να το ξεπερνά και εκεί μιλάμε για άλλα βαλάντια.

Ωραια ακουγεται αυτο το πεταλι, αλλα το χειροτερο software στην ιστορια των software. Νομιζω η χειροτερη αγορα που εχω κανει ποτε σε δεκαετιες (βασικα μου το κανανε δωρο). Αν εχεις μερικους μηνες να ασχοληθεις μαζι του δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβεις πως δουλευει τιποτε. Σε αντιθεση με πραχτικα οτιδηποτε αλλο multieffect εχω χρησιμοποιησει, που αντε να δεις το manual για καμμια λεπτομερεια . Ειναι πραγματικα αδυνατο να κανεις τοσο κακο interface.

Η πλακα ειναι βεβαια οτι το χρησιμοποιω σε λαιβ φετος παλι με FRFR ηχειο! Εχω δυο ηχους και αυτο ειναι. ;) Αλλα μαλλον συντομα θα το αντικαταστησει το Hx Stomp παλι..
🤯 Τι απέγινε ο Pro junior και η ευκολία του plug n play;

Και εγώ ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το software. Το έχω μόνιμα ανοικτό στο pc, έχω 20 preset που συχναλλάζω και κάνει αυτο ακριβώς που θέλω να κάνει. Δηλαδή να βρίσκω ήχους, βάζω τα IR, και να «ακούει» ο ήχος στην παραμετροποίηση που του κάνω. Δεν νομίζω να το αλλάξω σύντομα για κάτι άλλο, για χρήση στον υπολογιστή.

🤯 Τι απέγινε ο Pro junior και η ευκολία του plug n play;
Παιζω και μ αυτον αλλα επειδη χρησιμοποιω το octave στο looper οι απαιτησεις στον ενισχυτη ειναι απαιτησεις ενισχυτη μπασου ουσιαστικα, ειδικα σε ανοιχτους χωρους. Αντι να αναγκαζομαι να χαμηλωνω το μπασο για να μην φρικαρουν οι ενισχυτες κιθαρας κατεληξα σε ηχειο PA. Ακομη ειμαι αναμεσα στο JBL 108BT (πολυ ελαφρυ) και στο Yamaha DBR10 (καλυτερο σε ολα αλλα πιο βαρυ και ισως δεν το χρειαζομαι).

Και με τον pro junior παλι με μικρη πεταλιερα πριν επαιζα. Μιλαμε για ξενοδοχεια παντα, σε live μπαντες; παιζω καρφι συνηθως.

Και με τον pro junior παλι με μικρη πεταλιερα πριν επαιζα. Μιλαμε για ξενοδοχεια παντα, σε live μπαντες; παιζω καρφι συνηθως.
Σαν ευχαρίστηση είναι το ίδιο;

Μπα! Εχω παιξει πολυ με digital στο παρελθον αλλα νομιζω οτι δεν το ανεχομαι πια. Τα FRFR ομως ειναι ολα digital πια, οποτε ενα μερος της αλυσιδας δεν το γλιτωνεις. Πρεπει να εχεις την τριπλασια ενταση μπας και ακουστεις στα λαιβ, ακομη και οι τραγουδιστριες παρατηρουν την διαφορα..

Ακομη δοκιμαζω, Tonex, Quilter, Venue DI, Sansamp Blond. Απλα μονο με το Tonex μπορεις να φας απειρο χρονο ακουγοντας διαφορα captures. Και βεβαια ο ηχος λαιβ δεν εχει καμμια σχεση με τις χαμηλες εντασεις οποτε ειναι δυσκολο να αποφασισεις. Τελικα για μενα συνηθως κερδιζει η απλοτητα, ευκολια στη χρηση και καλος ηχος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back