- Πόντοι
- 16
Αυτόν : http://www.thomann.de/gr/marshall_jvm410h.htm
Κατάλαβες τώρα γιατί αγχώνομαι με το chanell switching?
Κατάλαβες τώρα γιατί αγχώνομαι με το chanell switching?
Είχα μία gt8 και επίσης διάφορες άλλες digitech, roland vg88, guitar synth κλπ κλπ και τα έχω χρησιμοποιήσει κατευθείαν σε κονσόλα live και σε ενισχυτή.nakis87 είπε:Δεν υπαρχει καμια παρεξηγηση,απλα λεω οτι εχω διαβασει και ακουσει αυτους τους 3 μηνες ψαχνοντας στο net και μεταφεροντας αυτα που μου ειπαν τα ατομα στα μαγαζια που τις δοκιμασα.Ισα ισα που στην αρχη ψαχνoμουνα για καμια gt-8 μεταχειρησμενη αλλα τοτε σκασαν οι καινουριες και η gt-10 μου αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα αλλα τα πολλα μπλιμπλικια δεν μου ακουγονται τοσο ευχαριστα...για αυτο ρωταω.Λογο της λαμπας λοιπον που κουβαλαει η vox λογικα και ο ηχος της θα ειναι πιο αναλογικος .
Εννοώ σελ 7 στο manual του ενισχυτή.quintiplet είπε:Σας ευχαριστώ πολύ όλους, και εσένα ΄Αγγελε που αφιέρωσες τόσο χρόνο στο thread. Θα κάνω μια τσάρκα να ακούσω τα μηχανήματα και θα αποφασίσω αν και με βλέπω να κλείνω προς την Boss. Άγγελε στη σελ. 7 είναι τα περιεχόμενα, αλλά φαντάζομαι πως εννοείς αυτό που λέει στη σελ. 79
''When a patch is selected on the Gt 10, a program change message corresponding to the patch number is transmitted simultaneously. The external midi device then switches its settings according to the program change message it receives"
Πουθενά μέσα στο manual δεν γράφει ρητά κάτι για amp channel switching αλλά φαντάζομαι πως με αυτό το εννοει?
Γίνεται, το έχω κάνει και μου τα επιστρέψαν -τα χρήματα- στο ακεραιο σε 30 μέρες περίπου.quintiplet είπε:Τώρα μου ρθε μια ιδέα ρε σεις: Τις αγοράζω από Θωμά και τις δύο, τις ψάχνω κανά δεκαήμερο, κρατώ αυτή που μ' άρεσε περισσότερο και την άλλη τη στέλνω πίσω και παίρνω πίσω τα λεφτά. Το χει κάνει κανείς? Ο Θωμάς πάντως λέει 30-day money-back guarantee.
Jasemeister είπε:Κι αν αποφασίσεις ότι τις θες και τις 2 τι κάνεις;![]()
Πόσα είναι στο περίπου αυτά τα μεταφορικά? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο από Έλληνα εκπρόσωπο του Θωμά να πάρω να ρωτήσω το τι και το πως? Φαντάζομαι visa electro δεχονται, γιατί δεν έχω απ' την άλλη.Γίνεται, το έχω κάνει και μου τα επιστρέψαν -τα χρήματα- στο ακεραιο σε 30 μέρες περίπου.
Απλώς θα πληρώσεις τα μεταφορικά της επιστροφής.
Θα πρέπει να κρατήσεις την συσκευασία του προιόντος σε άριστη κατάσταση.
Τα ΕΛΤΑ θα ρωτήσεις για κόστος για δέμα αντίστοιχου βάρους για Γερμανία.quintiplet είπε:Πόσα είναι στο περίπου αυτά τα μεταφορικά? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο από Έλληνα εκπρόσωπο του Θωμά να πάρω να ρωτήσω το τι και το πως? Φαντάζομαι visa electro δεχονται, γιατί δεν έχω απ' την άλλη.