- Πόντοι
- 16
Ευχαριστώ spimav.
Δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί σώνει και καλά πρέπει κάποιος να ασχοληθεί με το Modelling για να πάρει πεταλιέρα? Αυτό που λες είναι σαν κάποιος να θέλει να αγοράσει ένα μηχάνημα και εσύ να του λες "όχι, μην ασχολείσαι μαζί του γιατί δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια από τις λειτουργίες του". Ναι, μπορεί να μην θέλω αυτή αλλά θέλω όλες τις άλλες! Και επίσης μπορεί να μη θέλω να κουβαλάω μαζί με τη φέτα και τη midi πεταλιέρα που αναπόφευκτα θα αγοράσω σε μια τέτοια περίπτωση. Νομίζω πως το θέμα της συζήτησης παρεκτράπηκε.playloud είπε:Tοτε μην ασχοληθεις καθολου με πεταλιερες. Παρε ενα πολυεφφε, βαλ το στη λουπα του ενισχυτη και καθαρισες. Τα περισσοτερα απο τα καινουργια εχουν τη δυνατοτητα να αλλαζουν τα καναλια των ενισχυτων
Harilatron αν παρακολούθησες τη συζήτηση από την αρχή θα κατάλαβες πως εγώ πρώτος είπα πως δεν περιμένω θαύματα (πόσο μάλλον Marshall και Soldano, που δεν ξέρω με ποια αφορμή τα ανέφερε ο playloud) από τις πεταλιέρες και ειδικά από το modeling. Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος στις απορίες μου και πέρα από δύο - τρεις φίλους τα Post των υπολοίπων δεν είχαν σχέση με τις ερωτήσεις μου.Δόξα σοι ο Θεός. (Βρέθηκε κάποιος να το (ξανα)πεί. )