Tommy Conwell...Αν γεράσει ο άνθρωπος.

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Ένα από τα πιο γνωστα 80ς τραγούδια , οι One hit wonders ,Tommy Conwell & The Young Rumblers.
Θα βάλω το original video clip, μετά ένα Live εκείνης της περιόδου, και μετά ένα πρόσφατο live.
Δεν θα αναφερθώ στα Looks , που προφανώς τα έχασε....αν και ηταν γόης.
ΘΑ αναφερθώ στο ότι ούτε να το τραγουδήσει μπορεί πλέον, ούτε να το παίξει.
Άλλο solo κιθάρας, άφησε εκτός το guitar intro prelude.....
Και αναρωτιέμαι, άντε καλά το τραγούδι θέλει και μια φυσική κατάσταση....ξέχασε να παίζει και κιθάρα;

Video clip:

Live εκείνης της εποχής:

Πρόσφατο live:

Δεν τον ξέρω τον κύριο και δεν τον έψαξα, αλλά παίζει να ξαναβγήκε στο δρόμο μετά από δεκαετίες μουσικής απραξίας? Ή ήταν ενεργός?

Δεν τον ξέρω τον κύριο και δεν τον έψαξα, αλλά παίζει να ξαναβγήκε στο δρόμο μετά από δεκαετίες μουσικής απραξίας? Ή ήταν ενεργός?
Δεν νομίζω να έκανε και τίποτα άλλο, μετά από αυτά που κάναν στα 80s αρχές 90s....
Αυτό το τραγούδι πάντως σάρωσε το 1986.

Δεν νομίζω να έκανε και τίποτα άλλο, μετά από αυτά που κάναν στα 80s αρχές 90s....
Όντως; Μου κάνει από Νότια Καρολίνα και κάτω το συγκεκριμένο 😂

Ου γαρ ερχεται μονον.

Να βαλω και εγω παραδειγμα εποχης 1986.

Η υπεργκρουπαρα του 1986

Και εδω το 2024, σχεδον 40 χρονια μετα, σα να ακους γκρουπακι γειτονιας παιζουν πλεον :ROFLMAO: , με ΠΟΛΥ καλυτερο ηχο βεβαια.

ξέχασε να παίζει και κιθάρα;
Το υπουργείο Υγείας, το CDC, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Υγείας προειδοποιούν: Αποφύγετε τη χρήση telecaster, προκαλούν αμνησία.

Last edited:
Είναι και το είδος της μουσικής ρε παίδες.

Βλέπεις Mark Knopfler και ακούς Mark Knopfler, γιατί η μουσική του δεν ήταν φωνητικά απαιτητική in the first place

Λοιπόν τώρα είδα το οβίδεον γιατι το πρωί ήμουν απασχολημένος.

1) Η εισαγωγή παίζει να κόπηκε για λόγους συνέχειας του λαιβ. Και ίσως καλώς.
2) Να πω τη μαύρη μου αλήθεια δεν εντυπωσιάστηκα από το τραγούδι του κυρίου ακόμα και στη νεαρή του ηλικία. Αλλά φουλ λαρυγγισμοί για να αλλάξεις τη φωνή σου προς κάποια άλλη κατεύθυνση, θα έχουν σίγουρα αποτέλεσμα αλλά όχι αυτό που θες.

Έχω ξαναγράψει οτι η φωνή ειναι το πιο ευαίσθητο όργανο και αν το κάψεις από κακή χρήση δεν έχει δεύτερη ευκαιρία. Και οι περισσότεροι εκει εξω (και μεγάλοι και πασίγνωστοι επαγγελματίες ακόμη) υποφέρουν ή θα υποφέρουν απο τις συνέπειες αυτού του κανόνα και βλέπουμε μέχρι και επαγγελματίες τραγουδιστες με δεκαετιες σπουδών να καιγονται και να καταστρέφονται απο υπερβολική χρήση ή απο φωνητικο ναρκισσισμό και ελλειψη κατανοησης της λειτουργιας της φωνής ή αδιαφορίας. Αν σε ολα αυτα προστεθει και το ROCK N ROLL καταλαβαίνεις...

Επισης η ηλικία των 63 για τη φωνη δεν εχει τιποτα και ειναι πολυ οκ (αν εισαι εκπαιδευμένος τραγουδιστής). Κανονικά θα έπρεπε να σκιζεις σε αυτή την ηλικία.

Και δε μιλάμε καν για καποιο απαιτητικο κομμάτι.

Εχω και μια απορία:
Που πας και τα βρίσκεις αυτά ρε Λάκη??? :LOL:

Τον είχα δει στο Μουσικόραμα και την επόμενη φορά που πήγαμε εκδρομή σε μεγάλη πόλη με το σχολείο, αν και δεν πήγαινα, πήγα....και όλα τα παιδάκια έτρωγαν και εγώ δεν έφαγα και μου είπε ο λεωφορατζης πως θα πάω στην προξένου κορομηλα και θα βρω το billboard, το δισκάδικο... και πήγα και πήρα τον δίσκο.
Και δεν είχα λεφτά να φάω, ούτε μετά στην επιστροφή.. στη Βέροια...το 1986 😜
Τον δίσκο τον έχω ακόμα φυσικά...

....Πάντως πως τα φέρνει η Ζωή.
Ο Tommy Conwell to 1986 ήταν μορφονιός, καλός κιθαρίστας και ωραίος τραγουδιστής.
Κάναν και την επιτυχία και λές...the sky is the limit.
Και έμεινε εκει.....και έφτασε σήμερα, εδώ που έφτασε.....να πάιζει σε gigs με 10 άτομα (προφανώς part time) ....το ίδιο τραγούδι....αγνωριστός.

Την ίδια εποχή βλέπαμε σε βιντεοκασσέτες τον Patrick Dempsey, και γελόυσαμε με τον Looser που έπαιζε .....και ήταν ο εαυτός του.
Και έγινε ο πιο hot 60 αρης του Hollywood, με συλλογή από porsche και net worh 85 million......

Πάντως ξαναλέω, μπορεί ανθρωπας να έχει μείνει καμία 30ρια χρόνια εκτός πιάτσας και να έκανε κάτι πολύ "καθημερινό" οπότε δεν είχε κάτι να τον υποχρεώνει να διατηρεί την εμφάνιση του. Μερικοί δεν το έχουν και μέσα τους... Επίσης δεν ξέρουμε και τι έγινε στη ζωή του στο μεσοδιάστημα.

Πάντως ξαναλέω, μπορεί ανθρωπας να έχει μείνει καμία 30ρια χρόνια εκτός πιάτσας και να έκανε κάτι πολύ "καθημερινό" οπότε δεν είχε κάτι να τον υποχρεώνει να διατηρεί την εμφάνιση του. Μερικοί δεν το έχουν και μέσα τους... Επίσης δεν ξέρουμε και τι έγινε στη ζωή του στο μεσοδιάστημα.
Μάλλον θα διορίστηκε στο δημόσιο ....της ΦΙλαδέλφιας . :LOL:

Και έγινε ο πιο hot 60 αρης
Εμ, δεν ήρθες στη μπυροποσία που είχαμε τον πιο hot 60αρη - τον @Nestoras - να δεις, να πάρεις μαθήματα για αργότερα... 😄

Εμ, δεν ήρθες στη μπυροποσία που είχαμε τον πιο hot 60αρη - τον @Nestoras - να δεις, να πάρεις μαθήματα για αργότερα... 😄
Δεν είχα $$ για τα ναύλα....τα φαγα στις κιθάρες

Attachments

• 20250414_122437.jpg
    20250414_122437.jpg
    1.6 MB · Εμφανίσεις: 0
κείνα τα γιαουρτάκια του 2%
Χμμμ... back in the day στα '80s, εκτός από τις tele και τα γιαουρτάκια με χαμηλά λιπαρά ήταν συνυφασμένα με την τρίτη ηλικία.

Βέβαια καμία σχέση με σήμερα που θεωρούνται απαραίτητο συμπλήρωμα μιας υγιεινής διατροφής.

Χμμμ... back in the day στα '80s, εκτός από τις tele και τα γιαουρτάκια με χαμηλά λιπαρά ήταν συνυφασμένα με την τρίτη ηλικία.

Βέβαια καμία σχέση με σήμερα που θεωρούνται απαραίτητο συμπλήρωμα μιας υγιεινής διατροφής.
Αν είχα λεφτά... ήξερα τι να φάω...
Τώρα τρώω stratocaster.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back