Ο ηχος Fender ειναι γνωστος σε ολους φανταζομαι δεν χρειαζεται να αναλυουμε τα αυτονοητα...
OK αλλα το αυτονοητο ποιο ειναι;οτι πχ οι:buddy guy-eric clapton-stevie ray vaughan-jimi hendrix-richie blackmore-rory gallagher-jeff beck-gilmour κτλ...οι οποιοι κατα βαση επαιζαν και παιζουν ακομα μονο με
fender stratocaster εχουν τον ιδιο ηχο;ποιος ειναι ηχος fender δηλαδη απο ολους αυτους που σου ειπα και ποιος δεν ειναι;
απλα ρωταω για να καταλαβω τι εννοεις οταν λες συνεχεια οτι δεν ακουγεται σαν fender!
το οτι δεν μπορεις να καταλαβεις δεν ειναι δικο μου προβλημα' date='ετσι δεν ειναι?
:lol:
και για να τελειωνουμε την βαρετη αυτη συζητηση.
καποιοι κιθαριστες ,μεταξυ των οποιων και εγω,ειναι λατρεις του κλασσικου & θελουν οι κιθαρες τους να ειναι EMΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ακριβως οπως οι Fender,να ακουγονται σαν Fender & να εχουν το feel των Fender (ειτε αυτες ειναι Tele,ειτε strat,ειτε Jazzmaster,ειτε Jazz Bass ειτε οτιδηποτε αλλο εβγαλε αυτη η διανοια που λεγονταν Leo Fender)
οποτε ειτε παιζουν με Fender ειτε φτιαχνουν μονοι τους ,εφοσον μπορουν,ακριβεστατα copies Fender.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο απλα τους ειναι ξενο και απωθητικο γιατι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ FENDER .
Τιποτα μα τιποτα δεν μπορει να τους αλλαξει αυτη την αποψη γιατι ειναι καθαρα θεμα αισθητικης και κουλτουρας για αυτους.
end of the story.....[/quote']
ημουν σιγουρος οτι δεν θα μου απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα γιατι δεν εχεις τι να πεις! :lol:
οκ αλλη μια ευκαιρια! :lol:
οι buddy guy-eric clapton-stevie ray vaughan-jimi hendrix-richie blackmore-rory gallagher-jeff beck-gilmour κτλ...οι οποιοι επαιζαν και παιζουν μονο με fender και εχουν τοσο διαφορετικους ηχους,ποιος απο ολους εχει ηχο fender με τα δικα σου κριτηρια;