Η κύρια φιλοσοφία μου πια είναι πως κάθε genre είναι ένας διαφορετικός ρυθμός, που ταιριάζει με το δικό του ανθρώπινο συναίσθημα ή έστω φάσμα συναισθημάτων. Πολλά states of mind, πολλά διαφορετικά bpm.
Και εγώ τα ίδια και λόγο επαγγέλματος παλιότερα.
Γι αυτό δέν έχω θέμα με ένα είδος ολόκληρο ποτέ,πιστεύοντας οτί παντού μπορείς να βρείς ωραία πράγματα και πράγματα που θα αποβάλεις.
Σε μεγαλύτερη κλίμακα,αυτό που είπε ο
Kanimothrios,οτί υπάρχουν κοινωνίες που φιλτράρουν τα σκουπίδια και αυτό ισχύει 100%.
Από τα ραδιόφωνα τους,μέχρι το τί θα παίζουν τα εμπορικά καταστήματα και η τηλεόραση,πέφτει ψαλίδι και όχι μόνο δέν θα ακούσεις κάποια dirty έκδοση σε κάποια από τα παραπάνω,γι αυτό αναγκαστικά οι εταιρείς κυκλοφορούν και τα clean(τα μέρη (λέξεις) οπού αποτελούν υλικό για λογοκρισία απουσιάζουν),αλλά κάνουν και κάτι άλλο που θα ξεκαθαρίσει αρκετά το τοπίο.
¨Ολες λαμβάνουν σαν αφετηρία της κουλτούρας που θέλουν να διαμορφώσουν,τα κοινωνικά στρώματα όπου αυτή η κοινωνία αποτελείται και καθορίζουν από ποιό επίπεδο θέλουν να ξεκινήσουν.
Ενδιαφέρει του Ελβετούς/Αυστριακούς/Σκανδιναβούς κ.α ο πιτσιρικάς, - μηχανή προβλημάτων με πόδια που θέλει να βγεί στον δρόμο και να το παίζει gangster?
Οχι.
Ποιά τραγουδάκια τον παροτρύνουν να το κάνει?
Σουτ,από όλα τα μέσα που ελέγχουν.
Εμείς ακολουθούμε την (κακή) εκδοχή της Αγγλίας η της Αμερικής,οι οποίες είναι ανοικτές αγορές και απευθύνονται στους πάντες και ξεκινάμε καθορίζοντας σαν αφετηρία,το χαμηλότερο κοινωνικό στρώμα όπου αποτελείται η κοινωνία μας και παραμένουμε προσκολλημένοι σε αυτό,παρουσιάζοντας δυσκαμψία στα άλλα επίπεδα.
Για ποιό λόγο?
Γιατί από εκεί έχουν τις μεγαλύτερες απολαβές.
Προσοχή,δέν λέω οτί στα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα οι άνθρωποι είναι άσχετοι από μουσική και έχουν έλλειψη παιδίας και αγωγής.
Και εγώ εκεί ανήκω.
Απλά υπερτερούν σε αριθμό σε όλα τα έθνη και υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητες να καταναλώσουν πιό εύκολα ένα υποδεέστερο προιόν,με απότερο σκοπό το κέρδος,το οποίο κάνει ακόμη μεγαλύτερο ένα άλλο φαινόμενο,η (προσποιητή συνήθως) τάση,να συσσωρεύονται και άλλα κοινωνικά στρώματα μέσα σε αυτό,που ουδε μία σχέση έχουν.
Να κεραστώ ένα λουκουμάκι παρακαλώ.