- Πόντοι
- 398
Επιτέλους και ένας υγιής νέος, με θετικά πρότυπα και χαρούμενη διάθεση
Δηλαδή ή ΛΕΞ ή Michael Jackson; Δεν μπορώ να τραβήξω τον δικό μου έρημο δρόμο;
Ενδεικτικό ήτο το παράδειγμά μου.ή Michael Jackson;
Το 2014 ήμουν 41 χρονών. Έκανα ποδήλατο στην παραλία Θεσσαλονίκης. Με βλέπουν 2 αγοράκια γύρω στα 10 χρονών. Εγώ τότε είχα καράφλα και γκρίζα μαλλιά στα πλάγια , ξέρετε . Τώρα ξυρίζομαι γουλί. Επειδή φόραγα αμάνικο, φαινόταν το ταττού φουλ μανίκι που έχω στο δεξί χέρι.Προβολή συνημμένου 51013Για να έχουμε και μιαν εικόνα για το πώς μας βλέπει το κοινό του κάθε ΛΕΞ.
Γιατί, εγώ τι φταίω? Όχι, αν φταίω κάπου συγκεκριμένα πες μουόλοι ψάχνουν να δούν τι φταίει,βγάζοντας φυσικά τον εαυτό τους έξω απο αυτό.
θέλω να πιστεύω ότι ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν τη διαφορά του να έχεις τραγούδια με θεματολογία από ΤΑΙΝΙΕΣ horror / thriller από αυτά που λέει ο κάθε LightΑπο κάτω παραθέτω απόσπασμα απο τους στίχους απο ένα αγαπημένο μου τραγούδι του 1999,που άκουγαν όλοι οι λάτρεις του είδους,χωρίς να τρέξει κάστανο.
If I cut off your arms and cut off your legs
Would you still love me anyway?
Cutting with the knife, blood is spilling everywhere
She will be my wife, secondary spine
Incisions must be accurate, I know just what to do
My hands are trembling, I can't spare to slip up with this knife.
ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν τη διαφορά του να έχεις τραγούδια με θεματολογία από ΤΑΙΝΙΕΣ horror / thriller από αυτά που λέει ο κάθε Light
άρα μάλλον δεν καταλαβαίνουν δυστυχώςΑκόμη... ναι, μάλλον ΟΛΟΙ καταλαβαίνουν, αλλά η διολίσθηση προς την κακοτεχνία, με όποια αφορμή ή έμπνευση και αν γίνεται, παραμένει διολίσθηση προς την κακοτεχνία... πάνω στην οποία μελλοντικοί καλλιτέχνες θα κτίσουν κάτι ακόμη χειρότερο.
Μπορεί κανείς να γράψει πιο καλούς και λιγότερο παρεξηγίσιμους στίχους, ακόμη και αν εμπνέεται από βιβλία τρόμου, δεν είναι ανάγκη να υπαινιχθεί ότι τη βρίσκει με τον τεμαχισμό της ερωμένης του.
Σιγά-σιγά, καταστρέφεται η φάση. Και ξημερώνει μία μέρα που κάθε Light γράφει αυτά που γράφει και ... περνάνε σαν φυσιολογικά.
το ερωτικό θριλερ Boxin Helena της Jennifer Lynch