Το βαρέλι δεν έχει πάτο...

Εγώ τώρα θέλω να βγει ο Λεξ στη σκηνή με μια τελε και να ρίξει 2-3 σόλο
Δεν ξέρει κιθάρα βρε. Στο πόδι τα γράφει όλα, είναι προϊόν. Εμείς θέλουμε προτάσεις και λύσεις και επενδυτικά πλάνα κι αυτός κάθεται και ραπάρει.

Last edited:
Όχι μόνο ανήκω στην αφρόκρεμα του noiz,αλλά και στους ευνοούμενους της διαχείρισης που τα παίρνει από το σύστημα για να πολεμάει τον κοινωνικό αγωνιστή Λεξ

Να σου πω ότο είχα καταλάβει; :D
Δεν βρήκα κανένα PM σου, κι έτσι σου έστειλα ένα να βρίσκεται ώστε την επόμενη φορά που θα πεις ότι είχαμε γνωριστεί ή συνομιλήσει, να είναι αλήθεια.

Αν περίμενα τον κάθε Λεξ να μου δώσει λύσεις σώθηκα..

Ήμουν σαφής.
Από καλλιτέχνες με καταγγελίες και καταστροφολογία χορτάσαμε 50 χρόνια..
Προτάσεις χρειάζονται..
Ρεαλιστικές εννοώ και χωρίς να τα ρημάξουμε όλα..
Γίνεται βομβαρδισμός προτάσεων, εισηγήσεων και πολλά άλλα.
Δεν εισακούγονται.
Υπάρχει στρέβλωση ΜΕΓΑΛΗ στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Ακόμα και οι δείκτες και οι αξιολογήσεις το επιβεβαιώνουν.
Δεν ακούνε!
Δεν καταλαβαίνουν τι τους λέμε γιατί δεν υπάρχει αξιοκρατία, αριστεία, αυτά που σου έγραψα έστω και πρόχειρα ως προϋποθέσεις παραπάνω.
Για να μην πάνε στον ΛΕΞ πρέπει να γίνουν άλλα πράγματα που να τους προσελκύσουν να δώσουν βάρος εκεί. Θα τα φτιάξω εγώ, περίμενε, η ζωή πάντα με προόριζε για μεγάλα πράγματα, μοιραία θα βρεθώ σε καίρια θέση στην εξουσία. 🤓
Θα δώσω λύσεις, περίμενε.

Να σου πω ότο είχα καταλάβει; :D
Δεν βρήκα κανένα PM σου, κι έτσι σου έστειλα ένα να βρίσκεται ώστε την επόμενη φορά που θα πεις ότι είχαμε γνωριστεί ή συνομιλήσει, να είναι αλήθεια.

Μασωnoiz η στοά που ανήκουμε.

Ξανατσέκαρε τα pm σου, σου απάντησα εκεί

Υ.Γ. Τι έγινε;
Μάλλον γνωριζόμαστε τελικά,ε;

Μασωnoiz η στοά που ανήκουμε.

Ξανατσέκαρε τα pm σου
προτείνω να μη συνεχίσεις τα off topic σχόλια, διότι η ανοχή της διαχείρισης στο να μην σου τα σβήσει, θα επιβεβαιώσει απλά αυτά που λέω!

Πάμε ΛΕΞ! Ξεκίνα εσύ, περνάω καλά

και καλά τεχνικό φόρουμ
Δεν σου απαντάω, απλά θέλω να δηλώσω ότι διαβάζω το φόρουμ για τέτοια θέματα περί μουσικής επειδή με ενδιαφέρουν οι απόψεις των θαμώνων. Πως τυλίγεται σωστά ο μαγνήτης πραγματικά δεν με ενδιαφέρει (εκτός βέβαια αν κάποιος έχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του) Θέματα σαν αυτό είναι απείρως σημαντικότερα και ενδιαφέροντα και ευτυχώς που είσαι μειοψηφία

Πολύ ένταση για το τίποτε. Θα μαζευτούν νέοι άνθρωποι, να κάνουν αυτά που κάνουν οι νέοι άνθρωποι συνήθως. Μετά θα πάνε για φαϊ στο Mall ή στο Μαρούσι ή στο Χαλάνδρι, απολαμβάνοντας τη βραδυά τους. Αν ήμουν 20 χρονών, θα πήγαινα και εγώ. Δεν είμαι, οπότε θα τη βγάλω με Μότσαρτ και ξηροκάρπι.

"Τι σημασία έχει αν δεν παίξουν μουσικοί; Αν δεν υπάρχει για δείγμα κάποιο όργανο στη σκηνή; Αν δεν τραγουδήσει κανείς; Αν δεν ακουστεί κάποια νότα;"

Τι σημασία εχει αν οι περισσοτεροι αν όχι όλοι αυτοί που "συνθέτουν" - "γράφουν" (LOL) όλα αυτα τα "τραγούδια" (???) δεν έχουν κάνει, όχι βέβαια μουσικές σπουδές, αλλά δεν ξέρουν καν να παίξουν ένα ακόρντο σε κάποιο όργανο;

Όσο για το "χτες ήταν εκείνο, σήμερα είναι άλλο...", το χτες και το προχτές και το παραπροχτές ήταν μουσική παιγμένη απο μουσικούς, άσχετα αν, όπως έλεγαν τότε, απευθύνονταν σε χασικλήδες, σε εν δυνάμει παραβατικούς και εγκληματίες, σε πρεζάκηδες... ήταν μουσική. Εκάστοτε καλη, κακή, μέτρια, σαβούρα, ήταν μόνο για το "σουξέ" και για τα φράγκα, αλλά ήταν μουσική...

Αυτά τα ολίγα από εμένα.

Υ.Γ. Πως φαίνεται ότι δεν είμαι πιτσιρίκος ε;... -:)

Θέματα σαν αυτό είναι απείρως σημαντικότερα και ενδιαφέροντα και ευτυχώς που είσαι μειοψηφία
Ντροπή να την πέφτεις σε κάποιον που έχει φτιάξει το Νοιζ και που υπήρξε πάντα μετρημένος, ενεργότατος και ο ορισμός του καλού συμφορουμίτη, για να μας πεις ότι αρέσκεσαι να διαβάζεις αποψάρες για κάποιον (ΛΕΞ) από ένα δυο ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για τι μιλούν. Μάντεψε ποιος είναι μειοψηφία.

Μότσαρτ και ξηροκάρπι.
Ποτό;
Τα πιανιστικά έργα ταιριάζουν με κουαντρώ και τα μικρά συνολα με σανγκρία.
Μόνο αυτός ο ακαμάτης ο ΛΕΞ πάει με όλα σαν την κοκακόλα, που να μην έσωνε.

Δεν ξερω αν ειναι μουσικη, παντως σιγουρα δεν ειναι καποιο πολιτικο γεγονος κοσμοιστορικης σημασιας ουτε το συγκεκριμενο event, ουτε το εν λογω μουσικο ιδιωμα συνολικα.

Αυτοσαρκάζομαι για την ηλικία μου ωρέ TamTam... ούτε αυτό το δικαίωμα δεν αναγνωρίζεις στους "αντιπάλους";

Εσύ, θα πας ΟΑΚΑ;

Δεν σου απαντάω, απλά θέλω να δηλώσω ότι διαβάζω το φόρουμ για τέτοια θέματα περί μουσικής επειδή με ενδιαφέρουν οι απόψεις των θαμώνων. Πως τυλίγεται σωστά ο μαγνήτης πραγματικά δεν με ενδιαφέρει (εκτός βέβαια αν κάποιος έχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του) Θέματα σαν αυτό είναι απείρως σημαντικότερα και ενδιαφέροντα και ευτυχώς που είσαι μειοψηφία
Μη συγχιζεσαι παληκαρι μου.
Δεν ισχυριστηκα εγω οτι ειναι τεχνικο φορουμ. Αλλοι κοπτονται περι αυτου, αλλα...αλλού τα κακαρισματα.
Απλα υπενθυμιζω στους ξεχασιαρηδες οτι "εκδιωχθηκαν" δεκαδες μελη για τετοιου ειδους συζητησεις που "δεν ταιριάζουν σε τεχνικο φορουμ".

Πολύ ένταση για το τίποτε. Θα μαζευτούν νέοι άνθρωποι, να κάνουν αυτά που κάνουν οι νέοι άνθρωποι συνήθως. Μετά θα πάνε για φαϊ στο Mall ή στο Μαρούσι ή στο Χαλάνδρι, απολαμβάνοντας τη βραδυά τους.

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι..
Γυμνασιόπαιδο στους RATM είχε γίνει στο φεύγα του Κουτρούλη ο γάμος και οι μάνες μας, μας έψαχναν στα αστυνομικά τμήματα και τα νοσοκομεία..

Όπως και σε άλλα events του παρελθόντος,
όπου υπήρχε μόνο οργή και καμιά,μα καμία, πρόταση..

Αλλά στην Ελλάδα τότε,όλα αυτά έμοιαζαν κανονικά..

Αυτοσαρκάζομαι για την ηλικία μου ωρέ TamTam... ούτε αυτό το δικαίωμα δεν αναγνωρίζεις στους "αντιπάλους";

Εσύ, θα πας ΟΑΚΑ;
Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, είμαστε όλοι στα σχοινιά και μας βαράνε. Το έγραψα κάπως πιο ψυχραιμα νωρίτερα, για τις κόκκινες γραμμές της κοινωνίας που έχουν παραβιαστεί.

Δεν είμαι στην Αθήνα δυστυχώς. Αν ήμουν... ΔΕΝ θα πήγαινα! χαααχ δεν είμαι πιστιρίκι, πιθανότατα είμαι μεγαλύτερος όλων σας εδώ.
Απλα υπενθυμιζω στους ξεχασιαρηδες οτι "εκδιωχθηκαν" δεκαδες μελη για τετοιου ειδους συζητησεις που "δεν ταιριάζουν σε τεχνικο φορουμ".
Και πολύ καλά τους έκαναν, γιατί πάσχιζε άνθρωπος να διαβάσει ένα thread μέσα από τις μπαρουφολογίες .
Είναι ο λόγος που θεωρώ ότι αυτό το νήμα πρέπει να πάει στο περί ανέεμων και υδάτων. Ή έστω να δημιουργηθεί ένα ειδικό section ΛΕΞ. :D

Δεν ξερω αν ειναι μουσικη, παντως σιγουρα δεν ειναι καποιο πολιτικο γεγονος κοσμοιστορικης σημασιας ουτε το συγκεκριμενο event, ουτε το εν λογω μουσικο ιδιωμα συνολικα.
Κι αν ήταν πώς θα το αντιλαμβανόσασταν βρε παιδιά; Αφού ούτε θα πάτε, ούτε έχετε ακούσει Λεξ για να έχετε ιδέα για το τι δονεί το πλήθος και δημιουργεί κίνημα.
Εδώ άνθρωποι που είναι μέσα στη φάση και παρασέρνονται από τον ρου της ιστορίας, σείς κι εγώ που είμαστε μιας ηλικιας θα κάνουμε την ανατροπή του status quo;

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι..
Γυμνασιόπαιδο στους RATM είχε γίνει στο φεύγα του Κουτρούλη ο γάμος και οι μάνες μας, μας έψαχναν στα αστυνομικά τμήματα και τα νοσοκομεία..

Όπως και σε άλλα events του παρελθόντος,
όπου υπήρχε μόνο οργή και καμιά,μα καμία, πρόταση..

Αλλά στην Ελλάδα τότε,όλα αυτά έμοιαζαν κανονικά..

Ακόμα κανονικά είναι. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε προτάσεις, ούτε όραμα, ούτε ατομική ευθύνη, ούτε κοινωνική ενσυναίσθηση. Στην Ελλάδα υπάρχει καταγγελία του συστήματος, ξερολίαση, ανάδευση του φραπέ με καλαμάκι, εφήμεροι καταγγελτικοί ξεσηκωμοί και κόντρα ψήφος σε κάθε εκλογική αναμέτρηση (με εξαίρεση την τελευταία, γιατί "όποιος καεί στον χυλό, φυσά και το γιαούρτι" που λένε) στους κυβερνώντες γιατί αφενός δεν έκαναν όσα έταξαν για την κοινωνική / επαγγελματική που ανήκει ο καθείς μας, και αφετέρου γιατί η αντιπολίτευση τα έχει τάξει και οφείλουμε να τους δοκιμάσουμε και αυτούς, ρε αδερφέ.

Επίσης και εδώ κάνεις λάθος, ούτε δουλειά της μουσικής ή της τέχνης είναι να προσφέρει πολιτικές ή κοινωνικές λύσεις ή να λύνει προβλήματα. Η τέχνη υπάρχει για να εκφράζει. Αυτό. Συναισθηματική και νοητική διέξοδο μπορεί να προσφέρει. Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει τον καθένα να την καπηλεύεται για προσωπικό όφελος, πολιτικό ή οικονομικό ή και τα δύο και να το παίζει είτε αυτεπάγγελτος σωτήρας ή αντιρρησίας συνείδησης, ή επαναστάτης του μικροφώνου. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η μιζέρια και η δηθενιά, πάντα πούλαγαν. Πόσο μάλλον σε έναν πολιτισμικά και πολιτικά απαίδευτο λαό.

Μην χαλάτε τις καρδιές, ρε μάγκες. Δεν υπάρχει λόγος. Ας έχουμε και το Noiz.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back