To tonelab or not? That's the question!

blue είπε:
"Θεέ μου, στείλε μου ένα preset distortion γύρω στα 350 κιλά, και θα νηστέψω και το νερό"... ;D
Απευθυνεσαι σε λάθος οντότητα.Είναι γνωστό τοις πάσι οτι σοβαρή παραμορφωση εχει μόνο στην κόλαση.
Μόνο που για μένα η Κόλαση είναι κάπως έτσι

Ts-color.jpg

οπότε άστο, και με τον Θεούλη θα τα καταφέρω... ;D

Εarendil πάνω σε τι ενισχυτή την παίζεις (ΤΗΝ ΤΟΝΕLAB εννοώ!!!!!);

Μιας και αναφέρθηκε, πριν μια αιωνιότητα και μια μέρα είχα πει ότι θα σας παρέθετα μερικές εντυπώσεις από ένα μεγάλο κυνήγι του ιδανικού πεταλιού distortion που είχε διαρκέσει μήνες...
ashamed0001.gif
Περιμένω κάτι σπέσιαλ σύντομα για να συμπεριλάβω και 2-3 ψιλοκλιπς με τις δυο συνιστώμενες επιλογές.

fleamail είπε:
Εγώ πάντως το έχω βρει το ιδανικό distortion
Μη μας μπλέκεις τώρα, τό'χουμε πιάσει από αλλού το νήμα με τον Χρήστο... ;D ;D ;D

bloody_sunday είπε:
Εarendil πάνω σε τι ενισχυτή την παίζεις (ΤΗΝ ΤΟΝΕLAB εννοώ!!!!!);
Orange Crush 30R.

Για την ώρα.

Earendil είπε:
Τα preset "Thrash" και "Rectofly" όμως το κάνoυν. Τα έχουν ακούσει άραγε οι metalheads επικριτές, ή επειδή δεν ήταν στις πρώτες μπάνκες...ωχ αδερφέ;
Βγάζουν τόνους βρώμας, η οποία όμως υπολείπεται αρκετά σε όγκο. Δεν ξέρω αν είναι αυτή η σωστή λέξη, αλλά κάπως τζιτζικίζει. Όχι όπως κάνα άθλιο metal-pedal (πχ digitech metal maste-μπλιααααχ), αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Φυσικά διατηρώ μεγάλες επιφυλάξεις, καθώς παίζω με τελε με low output μαγνήτες και non-hot ενισχυτή.

Πάντως για μοντέρνα είδη, αλα nin, που δεν χρειάζεται "φυσικότητα" στην παραμόρφωση (τι λέω θεε μου  ::) ) μια χαρά μου φαίνεται.  ;D

Μάλλον είναι το είδος της παραμόρφωσης εν γένει που προβληματίζει τους εν χριστώ vintage αδερφούς και όχι η TL καθ' αυτή.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια? Η tonelab se εχει μπαταρια? Γιατι εχω την εντιπωση οτι η boss gt-8 εχει. ::)

frunobulax είπε:
Η tonelab se εχει μπαταρια?
Όχι
Ο zithon δεν νομιζω οτι αναφερεται σε μπαταρια για να λειτουργει το tonelab χωρις ρευμα

Γιατι ουτε το 8 ειχε μπαταρια για αυτο το λογο, αλλα εχει για να κραταει τα presets...

Ναι για μπαταρια ωστε να μη χανονται οι ρυθμισεις αναφερομαι. παρ'ολο που δεν διαβασα κατι τετοιο στο βιβλιαρακι, μου φαινεται περιεργο να μην εχει. ??? ακομη και μια συσκευη τιλεφωνου να παρεις με μνημες εχει απο πισω μπαταριες...

zithon είπε:
Ναι για μπαταρια ωστε να μη χανονται οι ρυθμισεις αναφερομαι. παρ'ολο που δεν διαβασα κατι τετοιο στο βιβλιαρακι, μου φαινεται περιεργο να μην εχει. ??? ακομη και μια συσκευη τηλεφωνου να παρεις με μνημες εχει απο πισω μπαταριες...
λογικα θα εχει...

Ε, τι σημασία έχει....? προφανώς για να κρατιούνται οι ρυθμίσεις, κάτι θα έχει..! Μπαταρία ή ξέρω 'γω τί..! Δεν καταλαβαίνω την ουσία της ερώτησης..!

ετσι κι αλλοιως καλο ειναι να κανεις upload ολες τις ρυθμισεις σου στο κομπιουτερ σου για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου (με την TL η διαδικασια αυτη διαρκει 2 δευτερολεπτα...)

frunobulax είπε:
Ε, τι σημασία έχει....? προφανώς για να κρατιούνται οι ρυθμίσεις, κάτι θα έχει..! Μπαταρία ή ξέρω 'γω τί..! Δεν καταλαβαίνω την ουσία της ερώτησης..!
Ρε φιλε αφου δεν σε ενδιαφερει η ερωτηση και την βλεπεις ανουσια γιατι απαντας?

zithon είπε:
σε αυτο το Νημα προσπαθουμε να λυσουμε τις αποριες μας και να κανουμε της παρατηρησεις μας πανω στην tonelab. ομολογω οτι ουτε εγω καταλαβαινω γιατι ρωτας. το ιδιο λεει κ ο frunoblax με σκοπο να καταλαβει τι θελεις και να βοηθησει. μην αρπαζεσαι κ συ  ;)

mechmg93 είπε:
σε αυτο το Νημα προσπαθουμε να λυσουμε τις αποριες μας και να κανουμε της παρατηρησεις μας πανω στην tonelab. ομολογω οτι ουτε εγω καταλαβαινω γιατι ρωτας. το ιδιο λεει κ ο frunoblax με σκοπο να καταλαβει τι θελεις και να βοηθησει. μην αρπαζεσαι κ συ  ;)
Ηταν ξεκαθαρη η ερωτηση, και σιγουρα αφορα την tonelab.

zithon είπε:
Απαντώ διότι νομίζω πως όσοι έχουμε το TL και το ξέρουμε καλά (λίγο η πολύ) μπορούμε να βοηθάμε... Αφού έλυσες όλες σου τις απορίες (με απαντήσεις που σου δίνουμε όσοι ξέρουμε) ρωτάς αν εχει ΚΑΙ μπαταρία....!

Ναι ξεκάθαρη ερώτηση... Να κανω κι εγώ μερικές? έχει καλώδια? δέχεται ρεύμα? είναι για κιθάρα? για το tonelab πάντα μιλάω...!

Λοιπον....επειδη ισως να μην εχεις καταλαβει, την εχω την tonelab εδω και καιρο. το ερωτημα το εβαλα εδω γιατι κι αλλοι εχουν ρωτησει για την πεταλιερα πραγματα και καλο ειναι καποιες ερωτησεις γι' αυτην να ειναι μαζεμενες και οχι να ανοιξω ολοκληρο post για την κ...μπαταρια!αν προσεξες καλα ειπα οτι διαβασα το βιβλιαρακι και δεν το αναφερει πουθενα. Δηλαδη θελεις σε καποια στιγμη να γεμιζει post το noiz με ερωτησεις απο πολλους οπως γιατι χαθηκες οι μνημες της tonelab και διαφορα τετοια? Απορω καποιες φορες με μερικους....κι αν τοσο πολυ σε ενοχλει μην απαντας σε ανουσιες ερωτησεις οπως τη δικη μου. και στην τελικη κανενας μαλλον δεν ξερει να μου απαντησει με σιγουρια γιατι απαντηση δεν πηρα. εκτος κι αν θεωρειτε απαντηση το να στελνεται εαν ανουσιο μηνυμα για να αυξηθει η συμμετοχη σας.

Εεεεεεε!!

Σιγά μην τσακωθούμε για μία μπαταρια.  :)

Άσχετο... στα + της tonelab... φαίνεται σε μεγάλο ποσοστό ακακυκλώσιμη /οικολογική :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back