Το τέλειο δωμάτιο στούντιο

ReCoC

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πως θα σας φαινόταν αν το δωμάτιο σας ήταν κάπως έτσι:

windowslivewriterfunkiporcini-b368b0011234-18552294-2.jpg

αρκεί να ήταν όλα αληθινά... ::)

Σιγα το τελειο δωματιο. Αμα ο ενας τοιχος δεν ειναι ΜΟΝΟ Marshallια ειναι απλα αλλο ενα παιδικο δωματιο. Επιπλεον ειναι γεματο απο αχρηστες παλιατζουρες και μαγνητοφωνα που παιζουν μονο Τζων Τικη. Ο παλιατζηηηηηης  :D  :D  :D

playloud είπε:
Σιγα το τελειο δωματιο. Αμα ο ενας τοιχος δεν ειναι ΜΟΝΟ Marshallια ειναι απλα αλλο ενα παιδικο δωματιο.
έεεεεετσι!!!

+10.000.... 8)

νομιζω οτι ειναι εξωφυλλο δισκου απο funki porchini,η τουλαχιστον εχει χρησιμοποιηθει και εκει.

Όντως λείπουν μερικές κιθάρες και ενιχυτές για να γουστάρουμε, αλλά η κοπελίτσα είναι καλή προσθήκη  ;D

Η φωτογραφία δεν είναι noiz compatible καθώς δεν εμφανίζεται παντόφλα.

Το καλό δωμάτιο-studio είναι ευρύχωρο και έχει πολλές καμπίνες. Εδώ βλέπετε το practice setup μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
djObiwan είπε:
νομιζω οτι ειναι εξωφυλλο δισκου απο funki porchini,η τουλαχιστον εχει χρησιμοποιηθει και εκει.
Εμ γι αυτο ειναι ξενερουα το δωματιο αμα αυτος που εβγαλε το δισκο λεγεται Φουνκις Πουτσινις. Για να κατεβει μια βολτα κατα λαχαναγορα μερια να σου πω εγω  ;D

κρατάω το χαλί και την κοπέλα........................

(εάν η κοπέλα θέλει και τη γάτα, τότε δεν κρατάω ούτε την κοπέλα)

playloud είπε:
Εμ γι αυτο ειναι ξενερουα το δωματιο αμα αυτος που εβγαλε το δισκο λεγεται Φουνκις Πουτσινις. Για να κατεβει μια βολτα κατα λαχαναγορα μερια να σου πω εγω  ;D
τελικα καλα θυμαμαι ,παρτε κι ενα βιντεο για οσους δεν ειναι ..φαμιλιαρ με τη μουσικη του αλλα και την υπεροχη ninja tune.

boukas είπε:
Και να γινει σειμός και να σκάσουν όλα στην κεφάλα της! :D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

boukas είπε:
Και να γινει σειμός και να σκάσουν όλα στην κεφάλα της! :D
ΑΣ ΣΚΑΣΟΥΝ. Καλύτερα να ανοίξει η δική της κεφάλα παρά να πάθει τίποτα το ARP 2600 ή το Roland System 100.  :D

Trending...

Νέα θέματα

Back