Το τελευταίο όργανο που πουλήσατε και γιατι?

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,813
Το τελευταίο όργανο που πούλησα ήταν η Schecter pt special. Καλή, χρυσή, πανέμορφη κιθάρα, με ποιοτικά parts και μοντέρνα specs, αλλά δεν είχε τον έντονο χαρακτήρα που θέλω από μια κιθάρα.

schecter_pt_special-1736369860-834-e.jpg

Mια Harmony/Stella Sundale Colorama - μια μικρή catalogue guitar απο τη δεκαετία του '50, σε ένα απο τα πιο σπάνια δίχρωμα φινιρίσματα της - μαύρο/γκρι με ανοιχτά ροζ inlay/binding (faux βαμμένα και τα δυο). Κάποιος πρώην κάτοχος της ζωγράφισε ένα τέλειο σκυλάκι στο lower bout, και τη βάφτισε Rebel - ή μάλλον έτσι λέγαν τον σκύλο.

Την είχα αγόρασει για πενταροδεκάρες επειδή προφανώς το action με τα χρόνια ήταν κοντά 1 πόντο στο 12ο τάστο (οι κιθάρες αυτές ήταν οριακά λειτουργικές όταν ήταν ολοκαίνουριες, πόσο μάλλον τώρα) περισσότερο σαν διακοσμητικό, άντε για κανα slide. Επειδή όμως το έχω ξεφτυλίσει λίγο τελευταία για διακοσμητικά δεν μας παίρνει πλέον χωροταξικά, έφυγε σε έναν χαρούμενο συλλέκτη και μου έμεινε και μένα ένα χαρτζιλίκι. Αν σας πώ ότι το έχω μετανιώσει γιατί γούσταρα μόνο που την έβλεπα κάθε μέρα κρεμασμένη στον τοίχο και ας μην έπαιζε?
PXL_20250218_155056906.jpg

catalogue.png

Attachments

• PXL_20250218_155052788.jpg
    PXL_20250218_155052788.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 0
  • PXL_20250218_155059994.jpg
    PXL_20250218_155059994.jpg
    1.9 MB · Εμφανίσεις: 0
IMG_4509.jpeg

Αυτήν εδώ την Tele-Custom copy. Ο λόγος είναι πολύ απλός, δεν την χρησιμοποιούσα αρκετά. Είχε έναν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Curtis Novak PAF-clone, ο οποίος έλαμπε στα καθαρά (που δεν πολύ-παίζω) και σε χαμηλό gain. Και δεν μου λείπει.

Η τελευταία κιθάρα που πούλησα ήταν και η μακροβιότερη, πριν βρω την τέλε μου. Ήταν μια Partcaster τύπου Malmsteen αλλά χωρίς scalop, με Warmoth μπράτσο και Fender USA Highway One σώμα.

Τότε πήρα ένα σχετικά ακριβό μάθημα αναφορικά με το τι σημαίνει πάντρεμα ξύλων και γενικότερα υλικών. Επειδή κάτι δουλεύει στα χαρτιά, δε σημαίνει ότι αυτά τα συγκεκριμένα κομμάτια θα κολλήσουν.

Παρακάτω με βλέπετε εν δράσει, προσπαθώντας να πουλήσω το ρόλο του αισθαντικού κιθαρίστα σε ένα live για φιλανθρωπικό σκοπό. Πέρασαν 12 χρόνια από τότε, αν είναι δυνατόν!

15234_586395454713475_1340346065_n.jpg

Fender custom shop 66 νομίζω.....εύκολα η καλύτερη κιθάρα που είχα ποτέ....κ δεν έχω ξαναβρεί παρομοια

Attachments

• 20230115_152408.jpg
    20230115_152408.jpg
    1.4 MB · Εμφανίσεις: 0
Έχω να πουλήσω όργανο αρκετό καιρό. Γενικά πλέον δε μου περισσεύουν όργανα για σκότωμα.

1. Μια Epiphone Japan LPS 80 Goldtop
gibson with cat.jpg

Επειδή είχα άλλες δύο Les Paul, μία Gibson Custom Shop και μία ωραία Gibson Studio με έβενο ταστιέρα, αυτή δεν παιζόταν σχεδόν καθόλου. Την έβαλα αγγελία εδώ αλλά οι προσφορές δεν με ικανοποίησαν, οπότε δώθηκε πολύ φθηνά σε φίλο.

2. Pearl Custom Z ταμπούρο

pearl custom z.jpg

Πολύ σπάνιο σε 14x8, το ψάχνουν πολλοί σε πιο 80s / metal φάσεις και το είχα βρει φθηνά. Στο Reverb μπορεί να φτάσει σε δυσθεώρητες τιμές. Δώθηκε επίσης φθηνά, στην τιμή που αγοράστηκε βασικά, σε φίλο που βρήκε τον σύντροφό του (φανατικός Tool o φίλος)

Μια Fender Strat made in USA, με Rosewood Ταστιέρα, επανέκδοση του Εξηντακάτι , αγορασμένη το 88.
Πουλήθηκε ( η καλύτερα σκοτώθηκε ) το 2003 σε άψογη κατάσταση για 900 ευρώ.
Το κλάμα έτρεξε μετα απο 10 χρόνια, λόγο παύσης απο την μουσική.
Τραγικό σφάλμα, έκτοτε δεν πουλάω ούτε σκουριασμένη χορδή !

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back