Το spotify απο του χρόνου δεν θα πληρώνει τους μικρούς

άκου να σου πω αν είναι τιμή σου να είσαι στο ίδιο φόρουμ με μένα, κανόνισε να συμφωνείς μαζί μου γιατί εγώ ...συγχίζομαι?

Και βέβαια είναι τιμή μου.

Το ότι συγχύζεσαι, είναι τίποτε μπροστά στο πόσο συγχύζομαι εγώ.

Και τα παιδιά μας συγχύζονται μαζί μας, ναι;

Ξέρουν όμως με ποιον μιλάνε.

Ωραιος ο Dimsonic

Αλλα το γλωσσοφαγες το καημενο το Spotify

Τωρα μαζευει τα διευρα.

Σε λιγο θα παει να κλεβει και τα γλυφιτζουρια απο τα παιδακια στο παρκο

ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ

• Haha
Reactions: MGs and odis13
 Ωραιος ο Dimsonic

δε μπεστ

Λοιπόν επειδή βλέπω δηλώσεις κοινωνικών φρονημάτων ...

και εγώ σας εκτιμώ άπαντας, αλλά αφήστε με να γράψω κανα άσμα και να κοιτάξω την καριέρα μου, γιατί με σας όλο στο πληκτρολόγια είμαι.

Μου κατσιάσατε τα δάχτυλα, κιθάρα ξέμαθα και πλήκτρα σιγά μη μάθω.

• Haha
Reactions: fusiongtr
Λοιπον ειναι περιεργο πραγμα ο εγκεφαλος. Για καποιο λογο ξυπνησα σημερα και ειχα στο νου μου την Kayla Painter. Η Kayla ειναι μια μουσικος που ασχολειται με ηλεκτρονικη/ambient μουσικη, μου αρεσει αρκετα η δουλεια της και την παρακολουθω χρονια. Την εχω δει και live αρκετες φορες μιας και ειναι Bristol-based, εχουμε κοινους γνωστους κλπ.

Τελος παντων, ξυπναω σημερα, μου'ρθε καπως η φιλη, βαζω να παιζει οσο κανω καφε και λιγο πιο μετα μου ερχεται φλασια - θυμαμαι πριν απο καμια 10ρια μερες οτι η Kayla ανεβασε ενα βιντεακι στο insta το οποιο ετυχε να δω, οπου εδειχνε το distributor statement της για 1 συγκεκριμενο track, με breakdown των ψιχουλων που πληρωνει το spotify (ή το facebook ή το Tidal ή ή...) ανα play και ποσο απο το ψιχουλο παει εν τελει σε αυτη. 

Ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα, νομιζω εχει ενδιαφερον στο πλαισιο της κουβεντας. Μιλαμε για μια μουσικο που εχει μερικες χιλιαδες plays ανα track, τιποτα τρομερο αλλα αρκετο ωστε να βλεπεις καποιο εισοδημα, ενα ρεαλιστικο reach για εναν μη-mainstream μουσικο. 

https://www.instagram.com/p/Cza7WUtsGvN/

1 stream απο Spotify μετα απο τα ποσοστα του distributor ειναι 0.3 ΛΕΠΤΑ της λιρας. 20 streams απο Spotify PREMIUM ειναι 8.3 ΛΕΠΤΑ της λιρας. 

Αυτό δεν είναι το θέμα που είχε αναφέρει ο Yameth πριν μερικές ημέρες;
Εχει γινει σιγουρα κουβεντα επι αυτου αρκετες φορες στο παρελθον αλλα ναι αν θυμαμαι καλα ναι υπηρχε και μια προσφατη...

Αυτό δεν είναι το θέμα που είχε αναφέρει ο Yameth πριν μερικές ημέρες;
όλα τα βίντεο τα λένε.

Μόνος σου σαν entity δεν μπορείς να ανεβάσεις στο σποτυ. Χρειάζεσαι έναν παπατζή.

Όπου υπάρχει κενός χώρος, έρχεται ένας και τον καλύπτει.

γι αυτό λέγαμε για το soundcloud (έλεγα δηλαδή ΚΑΙ πάλι και την άκουσα) ότι ήταν στην απ έξω και πάνε να κλείσουν κι αυτή την τρύπα

Εγω που εφτασα τα 1500 βιουζ στο γιουτιουμπ απο που θα πληρωθω? Ε?

Ξερει κανεις να μου πει, γιατι θελω ν'αλλαξω κ χορδες ....?

Δεν είμαι βοηθός mod.

Είμαι mod undercover. :classic_tongue:
Δεν βαριέσαι, ποιος είμαι εγώ που θα σε κρίνω?? Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, άσε που είμαι σίγουρος ότι για να γίνεις Αρτέμης σίγουρα είχες τους λόγους σου.?

image.png

εγω εχω συνολο 110.000 views σας διαβεβαιω οτι δεν εχω παρει δεκαρα τσακιστη.....

παντως νομιζω οτι τοσο το σπετζοφαι οσο και το yt δεν εχουν ως σκοπο  να βγαλουν λεφτα οι...ανεβαζοντες αλλα βασικα να γινουν γνωστοι ΜΠΑΣ και κανουν κανα live και βγαλουν κανα φραγκο....(οτι δηλ. γινεται εδω και χρονια οπου ουσιαστικα ο καθε πικραμενος βγαζει ΠΣΗΦΙΑΚΗ  "δισκογραφια"...οποτε θελει και την κυκλοφορει).

για τους νεοτερους βεβαια μην νομιζετε οτι και επι ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ δισκογραφιας βγαζαμε και τιποτα εμεις οι δημιουργοι ,εχω κομματια σε δισκους που εχουν γινει χρυσοι και πλατινενιοι και ζητημα να εχω παρει ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ (οχι απο την ΑΕΠΙ αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο) μια ....telecaster Κινεζικη...

γενικα μιλωντας εΑν δεν εχετε πρωκτο ωσαν την ΚΑΡΔΑΣΙΑΝ keep your day jobs και αφηκετε τα ΚΛΑΠΑΤΣΙΜΠΑΛΑ..... και τα σοσιαλ μυδια

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Ελπιζω να παιζεις αφρικανικο μονοχορδο, γιατι αλλιως...

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Τι Undercover ρε φίλος? Αφού σε 'έδωσε κανονικά ο Terry, δεν το είδες? Τώρα είσαι σκετο celebrity.?

Με έχει ήδη αντικαταστήσει το σύστημα.

Είμαστε αρκετοί και μας αλλάζει συνέχεια για να μην καρφωνόμαστε.

Εμ τι νόμιζες?

Το σύστημα ξέρει τα πάντα για όλους.

Bad Bunny: -"Εγω με τα εσοδα απο το streaming πηρα μια Ferarri"

-"Και τα υπολοιπα;"

-"Ε, τα υπολοιπα τα εβαλα στην τραπεζα"

Taylor Swift: -"Εγω με τα εσοδα απο το streaming πηρα μια Jaguar"

-"Kαι τα υπολοιπα;"

- "Ε, τα υπολοιπα τα εκανα μετοχες"

Vrasidas: -" Εγω με τα εσοδα απο το streaming πηρα ενα πακετο χορδες"

-"'Και τα υπολοιπα;"

-"Τα υπολοιπα τα εβαλε η μανα μου"

Trending...