- Πόντοι
- 16
Αφτό είναι θρενδ!
+100000theoctapus είπε:Οι ξυρισμένοι είναι φλώροι. Hooray for facial hair. ;D ;D
εγώ ψηφίζω να τα κρατήσειςBlackForest είπε:Παιδια εγω λεω να ψηφισουμε!
Ποιοι πιστευετε οτι αξιζει να κρατησει καποιος (οπως εγω ;D) μακρι μαλλι ετσι για το γ***το της υποθεσης με θυσια τον υποδεκαπλασιασμο κατακτησεων του αλλου φυλου () και ποιοι οχι?!?!?!? ;D ;D ;D
ειμαι σε διλημμα να τα κοψω ή οχι αφου οπως πολλοι μου υποσχονται οτι στον κοσμο του κοντομαλλι οι κατακτησεις αυξανονται ενω απο την αλλη το μακρι μαλλι εχει ενα prestige στο ροκ-μεταλ κοσμο!
όλα καλά σου πηγαίνουν έσενα, τώρα τελευταία, εεε?cos_dr είπε:εγω και να θελα να αφήσω..... δυστυχώς τα χάνω ....... πούρεψα πια κι εγώ
Ειλικρινά θα ήθελα να μου εξηγήσεις ,πως κάποιος ΠΑΝΚ-τότε-και ακόμη και σήμερα λάτρης των Clash,βγάζει τέτοιο λόγο σήμερα .Superfunk είπε:Ευτυχως ακομα και τοτε που ειχα πολλα μαλλια σε...πυκνοτητα λογω του οτι ημουν...ΠΑΝΚ και δεν περασα ποτε απο παλαιοροκαδικη φαση εφαρμοζα buzz cut & κοντρα ξουρα.... ;D
airheads είπε:και δεν πρόκειται να τα κόψω παρα μόνο για να δυναμώσουν και να τα ξανά μεγαλώσω
Μα ακριβως επειδη ημουν φαν τον Clash βγαζω τετοιο λογο σημερα,τον βορειοκορεατικο κομμουνιστικο λογο τον βγαζουν αυτοι που τοτενες ακουγανε Γκουφη,Φαραντουρη και ψευτορεμπετικα (& ειχαν ηδη προσληφθει μεσω της κλαδικης του μπαμπα τους στο δημοσιο) ... ;DΕιλικρινά θα ήθελα να μου εξηγήσεις ,πως κάποιος ΠΑΝΚ-τότε-και ακόμη και σήμερα λάτρης των Clash,βγάζει τέτοιο λόγο σήμερα .
Τιμή και δόξα σ'αυτούς που τα ίδια δεν βαριούνται να λένε ακόμα κι όταν για τρίχες μιλάνε.Superfunk είπε:Μα ακριβως επειδη ημουν φαν τον Clash βγαζω τετοιο λογο σημερα,τον βορειοκορεατικο κομμουνιστικο λογο τον βγαζουν αυτοι που τοτενες ακουγανε Γκουφη,Φαραντουρη και ψευτορεμπετικα (& ειχαν ηδη προσληφθει μεσω της κλαδικης του μπαμπα τους στο δημοσιο) ... ;D
Όταν ακούς James Brown, Beatles κλπ, όντως αλλά όταν ακούς Clash ή Jam οι οποίοι τραγουδάνε τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, είναι κάπως αλλιώς, πως να το κάνουμε.Εξω απο την πλακα το να σου αρεσει ενα γκρουπ μουσικα δεν παει να πει οτι ενστερνιζεσαι και τις πολιτικες του αποψεις...
Μωρε αν η μουσικη,η παραγωγη και το vibe ειναι μαματα wgaff για τους στιχοι... ;DΌταν ακούς James Brown, Beatles κλπ, όντως αλλά όταν ακούς Clash ή Jam οι οποίοι τραγουδάνε τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, είναι κάπως αλλιώς, πως να το κάνουμε.