το rock and roll δεν θα υπήρχε χωρίς αυτόν...τώρα είναι διπλα ορφανό....

Βίος και πολιτεία ο αείμνηστος.

Και μάλλον πήγε από γρίπη*...

* A rep for Lewis confirmed his death Friday, after it was reported the ailing singer had been battling a severe case of flu. (πηγή DM)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το rock n'roll φυσικά και θα υπήρχε και χωρίς αυτον μια και υπήρξαν πολλοί άλλοι πριν από αυτόν....άλλωστε κάπως δύσκολο ο πατέρας του rock n roll να ήταν λευκός  ;)

Παρόλα αυτά ήταν τιτανοτεραστιος.

Μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια του ,ειδικά με τέτοιο lifestyle. 

Το rock n'roll φυσικά και θα υπήρχε και χωρίς αυτον μια και υπήρξαν πολλοί άλλοι πριν από αυτόν....άλλωστε κάπως δύσκολο ο πατέρας του rock n roll να ήταν λευκός  ;)

Παρόλα αυτά ήταν τιτανοτεραστιος.

Μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια του ,ειδικά με τέτοιο lifestyle. 
Ήταν μαύρος ο Elvis;

Άρα δεν ξέρεις και το rock n roll.

Όχι αλλά τραγουδούσε σαν μαύρος. 

Βέβαια και αυτος ασχολήθηκε με το RnR καμμια 10αρια χρόνια μετά την...εφεύρεση του.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει αυτού του είδους η μουσική  και γενικά η αμερικάνικη μουσική.Τα γούστα μου ξεκινάνε από τις αρχές του 70' και μετά κυρίως ευρωπαϊκή βρετανική σκηνή.

Τα γούστα μου ξεκινάνε από τις αρχές του 70' και μετά κυρίως ευρωπαϊκή βρετανική σκηνή.
Που η αλήθεια είναι ότι είναι κατά ~ 70% Αμερικάνικη μουσική (jazz, blues, R&R country) και 30% ethnic & classic Ευρωπαϊκή....

.Τα γούστα μου ξεκινάνε από τις αρχές του 70' και μετά κυρίως ευρωπαϊκή βρετανική σκηνή.

Ε ναι το έχουμε καταλάβει αυτο,αφού ο αγαπημένος σου είναι εκείνος ο παχύσαρκος Σουηδός με τα κολάν και τα σπασουαρ που παίζει 13.000 νότες το δευτερόλεπτο.

Ε ναι το έχουμε καταλάβει αυτο,αφού ο αγαπημένος σου είναι εκείνος ο παχύσαρκος Σουηδός με τα κολάν και τα σπασουαρ που παίζει 13.000 νότες το δευτερόλεπτο.
Μην ξεχνας οτι η αναγέννηση στη μουσικη και στα μεσα αναπαραγωγης της ξεκίνησε απο τη Σουηδια

Μην ξεχνας οτι η αναγέννηση στη μουσικη και στα μεσα αναπαραγωγης της ξεκίνησε απο τη Σουηδια
5265.jpg

Οχι βεβαια.

Απο εκει ξεκινησε η "διευθετηση" του θεματος napster και φτασαμε στα Spotify

Σαν μουσικό βέβαια πρώτα θα έβαζα τον Ritchie Blackmore.Ειναι απίστευτο ότι ακόμη και σήμερα σε τέτοια ηλικία συνεχίζει να βγάζει καλή και ποιοτική μουσική σε αντίθεση με τον Malmsteen που είναι σκιά του εαυτού του.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back