Το "αγιο δισκοποτηρο" '59 Les Paul

¶σε ρε μάγκα Λιάκο τον Page και πόσταρε μια φορά μόνος σου τις πομπές σου... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε όχι!!!!

sb4-02-DG59GoldTop.jpg

music-1.jpg

Κανένας πλέον δεν έχει μείνει?

(Πού είναι ο Wagner, που είναι ο Πουτσίνι?)

¶σε ρε μάγκα Λιάκο τον Page και πόσταρε μια φορά μόνος σου τις πομπές σου... :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΕΕΕ....τι εννοείς??εεεε δεεεεν σε καταλαβαίνω??? :? :?: :? 8)

Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol:
...
εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, ο Δαυίδ δεν είναι τελείως ξεφωνημένη γιατί έχει P90s. :lol: :lol: :lol:

Εγώ μάλλον παω για κανονικό κράξιμο. :lol:

Να και ενας γκεϊς ακομα... :lol:
...
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι' date=' ο Δαυίδ δεν είναι τελείως ξεφωνημένη γιατί έχει P90s. :lol: :lol: :lol:

Εγώ μάλλον παω για κανονικό κράξιμο. :lol:[/quote']

λες?(πολ)?ωραιοι οι π-90...εμενα στην τελε μου μ'αρεσουν!!ωραιος ηχος!

Απαπα. Ποτέ. Ούτε live, ούτε studio. Ούτε καν στην εισαγωγή του Shine On.

καλα....ευτυχως στα νιατα μου δεν υπηρχαν οι ψηφιακες καμερες :oops: :lol: αλλοιως ρομπα θα γινομουν αν κυκοφορουσαν οι φωτο μου με την Les Paul custom του 69 που μεχρι να μου την κλεψουν ηταν η δευτερη βασικη μου κιθαρα... :lol: :lol: :lol:

καλα....ευτυχως στα νιατα μου δεν υπηρχαν οι ψηφιακες καμερες :oops: :lol: αλλοιως ρομπα θα γινομουν αν κυκοφορουσαν οι φωτο μου με την Les Paul custom του 69 που μεχρι να μου την κλεψουν ηταν η δευτερη βασικη μου κιθαρα... :lol: :lol: :lol:
Q1:Ποσο κοστιζε αυτη η κιθαρα??

Q2:Η πρωτη σου βασικη?

:D

Όχι ρόμπα δεν θα γινόσουν...πόρτα ασφαλείας θα έβαζες...Βαλίτσα με 18ψήφιο PIN και πάει λέγοντας...

Να τους κοπούν τα χέρια :lol: και να ψοφήσει ο σκύλος τους :lol: τεντημπόηδες...

1.την ειχα παρει ..600 δολλαρια...σημερινη τιμη?πανω απο 30000...... :cry:

2.ΠΑΝΤΑ μια τελε..... :wink: (ειπαμε γκεΪδες αλλα οχι και τραβελια... :lol: )

1.την ειχα παρει ..600 δολλαρια...σημερινη τιμη?πανω απο 30000...... :cry:
2.ΠΑΝΤΑ μια τελε..... :wink: (ειπαμε γκεΪδες αλλα οχι και τραβελια... :lol: )
Σωστος!!!Παντως(χωρις να θελω να σε πληγωσω) πρεπει να την ειχες παθει ασχημα ψυχολογικα που στην κλεψανε...

ριξε μια ματια στο σολο

http://www.youtube.com/watch?v=m3aIQyL9Mh0
νιωθω υπερτατα προδωμενος απο τον κυριο δαυιδ γκιλμουρ(κ απο τις ατελεις γνωσεις μου)!!δεν πειραζει ομως τον συγχωρω γιατι με εχει σαν παιδι του! :oops:

Δεν υπάρχουν straight σε λέω. :lol:
fender-telecaster-blue-2.jpg

u2f.jpg
κιομως η αγαπημενη κιθαρα του edge ειναι η explorer :wink:

...

κιομως η αγαπημενη κιθαρα του edge ειναι η explorer :wink:
Νομίζω ότι εκείνη η explorer είναι η πρώτη του κιθάρα την οποία δεν αποχωρίζεται. (Και γιατί να την αποχωριστεί άλλωστε?)

EDIT: Δεν ξέρω αν είναι η πρώτη του αλλά την έχει από 18 χρονών.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back