ΕΕΕΕ....τι εννοείς??εεεε δεεεεν σε καταλαβαίνω??? :? :?: :? 8)¶σε ρε μάγκα Λιάκο τον Page και πόσταρε μια φορά μόνος σου τις πομπές σου... :lol: :lol: :lol: :lol:
εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8OΝα και ενας γκεϊς ακομα... :lol:
![]()
![]()
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι, ο Δαυίδ δεν είναι τελείως ξεφωνημένη γιατί έχει P90s. :lol: :lol: :lol:εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8OΝα και ενας γκεϊς ακομα... :lol:
...
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι' date=' ο Δαυίδ δεν είναι τελείως ξεφωνημένη γιατί έχει P90s. :lol: :lol: :lol:εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8OΝα και ενας γκεϊς ακομα... :lol:
...
Εγώ μάλλον παω για κανονικό κράξιμο. :lol:[/quote']
λες?(πολ)?ωραιοι οι π-90...εμενα στην τελε μου μ'αρεσουν!!ωραιος ηχος!
Απαπα. Ποτέ. Ούτε live, ούτε studio. Ούτε καν στην εισαγωγή του Shine On.εχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O
Q1:Ποσο κοστιζε αυτη η κιθαρα??καλα....ευτυχως στα νιατα μου δεν υπηρχαν οι ψηφιακες καμερες:lol: αλλοιως ρομπα θα γινομουν αν κυκοφορουσαν οι φωτο μου με την Les Paul custom του 69 που μεχρι να μου την κλεψουν ηταν η δευτερη βασικη μου κιθαρα... :lol: :lol: :lol:
Όχι ρόμπα δεν θα γινόσουν...πόρτα ασφαλείας θα έβαζες...Βαλίτσα με 18ψήφιο PIN και πάει λέγοντας...καλα....ευτυχως στα νιατα μου δεν υπηρχαν οι ψηφιακες καμερες:lol: αλλοιως ρομπα θα γινομουν αν κυκοφορουσαν οι φωτο μου με την Les Paul custom του 69 που μεχρι να μου την κλεψουν ηταν η δευτερη βασικη μου κιθαρα... :lol: :lol: :lol:
Σωστος!!!Παντως(χωρις να θελω να σε πληγωσω) πρεπει να την ειχες παθει ασχημα ψυχολογικα που στην κλεψανε...1.την ειχα παρει ..600 δολλαρια...σημερινη τιμη?πανω απο 30000......![]()
2.ΠΑΝΤΑ μια τελε..... :wink: (ειπαμε γκεΪδες αλλα οχι και τραβελια... :lol: )
ριξε μια ματια στο σολοεχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O
νιωθω υπερτατα προδωμενος απο τον κυριο δαυιδ γκιλμουρ(κ απο τις ατελεις γνωσεις μου)!!δεν πειραζει ομως τον συγχωρω γιατι με εχει σαν παιδι του!ριξε μια ματια στο σολοεχει παιξει ο Ντειβ ποτε επισημα σε Live με LesPaul? 8O
http://www.youtube.com/watch?v=m3aIQyL9Mh0
κιομως η αγαπημενη κιθαρα του edge ειναι η explorer :wink:Δεν υπάρχουν straight σε λέω. :lol:![]()
![]()
Νομίζω ότι εκείνη η explorer είναι η πρώτη του κιθάρα την οποία δεν αποχωρίζεται. (Και γιατί να την αποχωριστεί άλλωστε?)...
κιομως η αγαπημενη κιθαρα του edge ειναι η explorer :wink: