- Πόντοι
- 16
ΑΜΑΡΤΙΑ...Ξεχασα το σημαντικοτερο ολων....αγγιγμα ψυχης (οχι στον ANT1)
Α κι εσύ καρντάσι είσαι... ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Εννοείται φίλος
Όπως βέβαια έπαθα πλάκα και με αυτό- όχι λόγο των κιθαριστικών, αλλά με την μπάντα συνολικά 8)
Terry RoscoeBeck5 είπε:Εννοείται φίλος
Όπως βέβαια έπαθα πλάκα και με αυτό- όχι λόγο των κιθαριστικών, αλλά με την μπάντα συνολικά 8)
Ωραια τα λες δασκαλε.freerock1974 είπε:Μιλαμε για παιδικη ηλικια,για το πρωτο ακουσμα γιατι τοτε δεν ειχε βιντεο.
Σολο?Ειναι ολοκληρο μια μαγεια...
Ακομα και τωρα που εκανα το κοποι πειστ,ανατριχιασα.
Ο ανυπερβλητος.
Το βιντεο δεν εχει ολοκληρο το 2ο σολο.Τσ τσ τσ τσ...
freerock1974 είπε:Σολο?Ειναι ολοκληρο μια μαγεια...
Ακομα και τωρα που εκανα το κοποι πειστ,ανατριχιασα.
Ο ανυπερβλητος.
Τσ τσ τσ ... Strat guys. ;D ;D ;DΩραια τα λες δασκαλε.
Ειδικα στα δυο πρωτα αλμπουμς,ολα τα σολα-περα απ'τα κομματια-ειναι εργα τεχνης.
Mα ολα!gvour είπε:Ειδικα στα δυο πρωτα αλμπουμς,ολα τα σολα-περα απ'τα κομματια-ειναι εργα τεχνης.
Ποιο μεταλο μιλησε?Τσ τσ τσ ... Strat guys. ;D ;D ;D
Όχι ότι διαφωνώ δηλαδή.
Συμφωνώ σε όλα.![]()
Εφαγα μεγαλη τσαντιλα οταν ο Knopfler αφησε τη στρατ κι αρχισε με να παιζει με αλλα "πραματα".fusiongtr είπε:Τσ τσ τσ ... Strat guys. ;D ;D ;D
Νομιζω οτι οταν αφησε την στρατ επαιζε με Pensa.(Ο προγονος της Suhr?).gvour είπε:Εφαγα μεγαλη τσαντιλα οταν ο Knopfler αφησε τη στρατ κι αρχισε με να παιζει με αλλα "πραματα".
Και Σέχτερ.freerock1974 είπε:Νομιζω οτι οταν αφησε την στρατ επαιζε με Pensa.(Ο προγονος της Suhr?).
Kαι Γκιμπσον.
Τι αριστούργημα ανέβασες!Αριστουργημα,οσο για το παιξιμο...:-X Και η παραμικρη νοτα εχει σημασια..
Είμαι πανάθεμά με!Αρα και συ Stratos εισαι.![]()
Και η Emily με την 335.gvour είπε:Ορισμενοι ομως,ισως στο μυαλο μου μονο,πανε "πακετο" με καποια οργανα.
Ο Knopfler με τη στρατ.
gvour είπε:Αριστουργημα,οσο για το παιξιμο...:-X Και η παραμικρη νοτα εχει σημασια.
[οφφ τοπικ]longshadow είπε:Δεν ξέρω, μερικές φορές σκέφτομαι ότι μέχρι κι οι ίδιοι οι Dire Straits θα πρέπει να τσιμπιούνται ακόμα για να πιστέψουν τι debut album έβγαλαν εν έτει 1978.
Μιλάμε ότι για να συλληφθεί, παιχτεί, παραχθεί ένα τέτοιο εγχείρημα, θα πρέπει να ευθυγραμμιστούν όλοι οι πλανήτες!!