Μικρός ήμουνα, δεν ήξερα..., επιρρεπής στα λάθη!εκείνο το jazz guitar τι είναι βρε ιερόσυλε?
παίζεις τζαζ και μας το κρύβεις?
Το άνοιξα 3-4 φορές και δεν το ξανάνοιξα ποτέ πια....Τζάμπα λεφτά!
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μικρός ήμουνα, δεν ήξερα..., επιρρεπής στα λάθη!εκείνο το jazz guitar τι είναι βρε ιερόσυλε?
παίζεις τζαζ και μας το κρύβεις?
Λένε τίποτα για την πεντατονική αυτά, ή τζάμπα τα πήρες....;Αφού μιλάμε για τα πρώτα.
Εγώ έχω αυτά.
Κάνουν; Δεν ξέρω.
πέμπτες παράλληλες και πεντατονικές στην κλασική θεωρία...απαγορεύονται.Λένε τίποτα για την πεντατονική αυτά, ή τζάμπα τα πήρες....;
Δημήτρης Σγούρος και Λεωνίδας Καβάκος φαντάζομαι τα ινδάλματα σου....?πέμπτες παράλληλες και πεντατονικές στην κλασική θεωρία...απαγορεύονται.
Κι επειδή μας διαβάζουν μικρά παιδιά και ο Dimsonic (που σιγά μην είδε την ταινία....), ορίστε:Ασε που οι κλασσικουρες τον έσωσαν στη μονομαχία, αλλιώς θα τον έπαιρνε ο διάολος ?
Μόλις τώρα, cigaret13 είπε
Κι επειδή μας διαβάζουν μικρά παιδιά και ο Dimsonic (που σιγά μην είδε την ταινία....), ορίστε:
τα slide parts τα έπαιξε ο Ry Cooder.
Ξερω γω, ο Sardinas αλλά ητανε μικρός τότες.υπήρχε περίπτωση να τα έπαιζε άλλος?
δύσκολοΞερω γω, ο Sardinas αλλά ητανε μικρός τότες.
Το έχει μελετήσει το "Keyboard skills..." Bill?Τα πρώτα μου 2 βιβλία ήταν οι Κιθαροζωγραφιές Ι και ΙΙ. Με αυτά έμαθα να διαβάζω παρτιτούρα, αλλά ήμουν πολύ μικρός και βαρέθηκα γρήγορα γιατί ήθελα να παίξω ηλεκτρική σαν τον Brian May.
![]()
Πέρασαν 18-19 χρόνια από τότε και πρόσφατα έκανα δώρο στον εαυτό μου μερικά ebooks, τα οποία και θεωρώ ως τα πρώτα μου βιβλία γιατί τα πήρα με πλήρη συνείδηση. Παρακάτω μερικά από αυτά.
![]()
![]()
![]()
Το έχει μελετήσει το "Keyboard skills..." Bill?
Είσαι ευχαριστημένος?
Εύγε νέε!
Αυτό το βιβλίο είναι η Βίβλος της ενορχήστρωσης (μαζί με την ενορχήστρωση του Korsakov που είναι η πλάκα του Μωυσή).