- Πόντοι
- 2,148
Βγάλε και μια φώτο του εξωφύλλου (του παλιου) αν σώζεται...και το τελευταίο δίπλα του.
Βασικά ήταν του πατέρα μου και είναι για ακορντεόν.
Φυσικά ως καλός μαθητής που ήμουν, άκουγα τα κομμάτια με το αυτί και και τα έπαιζα, και είχα το βιβλίο μπροστά για ξεκάρφωμα.
Καλή φάση. Ακόμα και σήμερα το κάνω. You cannot teach an old dog....
Προβολή συνημμένου 30946
Θα το προστατέψει.Μηπως προλαβαίνεις να το γυρίσεις σε παλαιοπώλης?
λέμε τώρα...
(πέταξα αρκετά δερματόδετα αυτές τις μέρες)
Προβολή συνημμένου 30947
εχω βιβλία για διάβασμα δικά μου και ανιόντων που θέλω 3 ζωές να διαβάσωΘα το προστατέψει.
Εγω ΔΕΝ πετάω βιβλία........εκανα και τη βιβλιοθήκη μου, και εκει πίνω τα μπράντυ μου και μελετάω ?
Σιγα σιγαεχω βιβλία για διάβασμα δικά μου και ανιόντων που θέλω 3 ζωές να διαβάσω
https://www.wineshop.gr/product/armagnac-castarede-carafe-la-favorite-700ml/Εγω ΔΕΝ πετάω βιβλία........εκανα και τη βιβλιοθήκη μου, και εκει πίνω τα μπράντυ μου και μελετάω ?
Την έχω κάνει τη διαδρομή.Μόλις βάλω φιλμ στο smartphone μου θα ανεβάσω κι εγώ 4-5 φωτογραφίες από τα πρώτα μου μουσικά βιβλία...
Εννοείτε όλα αγορασμένα από το ντο-ρε-μι της Αγίας Σοφίας στην Θεσ/νίκη.
Τι μου θυμίσατε τώρα... 1980-82 τραίνο απ'το Πλατύ (πατρικό μου και καταγωγή) για Θεσ/νίκη και απ'τον Βαρδάρη με τα πόδια στην Αγίας Σοφίας και από κει πίσω αμέσως με τα βιβλία παραμάσχαλα για να προλάβω το επόμενο τραίνο για το σπίτι... Μ'αρέσει που τα είχα χύμα χωρίς σακούλα για να δείξω στον υπόλοιπο κόσμο ότι είμαι μουσικός... τρομάρα μου!
Άσε που μπορούσες άνετα να φλερτάρεις μια κοπέλα (το λεγόμενο καμάκι..) δίχως να φοβάσαι μην σε καταγγείλει στην αστυνομία....80'ς και 90's ήταν υπέροχα.
Αυτο δεν με απασχόλησε.Άσε που μπορούσες άνετα να φλερτάρεις μια κοπέλα (το λεγόμενο καμάκι..) δίχως να φοβάσαι μην σε καταγγείλει στην αστυνομία....
Άσε που μπορούσες άνετα να φλερτάρεις μια κοπέλα (το λεγόμενο καμάκι..) δίχως να φοβάσαι μην σε καταγγείλει στην αστυνομία....
Αυτο δεν με απασχόλησε.
Και τότε και τώρα μου την πέφτουν αυτές (οπότε αν θέλω, φωνάζω εγώ την αστυνομία ναούμε ?)
αυτά φταίνε για όλα τα αρπέζια και άλλα επιτραπέζιαΚαι για να μην ξεχνιόμαστε...
Έξι βιβλία, τα πρώτα μου, αγορασμένα σε διάστημα 2-3 μηνών αρχές του 1980
Προβολή συνημμένου 30948
Προβολή συνημμένου 30949
Για τα επιτραπέζια θα συμφωνήσω, αλλά τα αρπέζια που τα είδες βρε Δημήτρη...; ?αυτά φταίνε για όλα τα αρπέζια και άλλα επιτραπέζια
Σε παρακαλώ, προίκα της γυναίκας μου είναι! Αιγυπτιακό χειροποίητο χαλί, τουλάχιστον έτσι μου είπε η πεθερά μου....?Ροκάρες στις μπουχάρες
αφού είσαι ο μίστερ αρπέζιος τώρα...μη μας το χαλάς...Για τα επιτραπέζια θα συμφωνήσω, αλλά τα αρπέζια που τα είδες βρε Δημήτρη...; ?