- Πόντοι
- 1
Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευθεί παρόμοιο άρθρο αλλά μέρες που'ναι σήμερα νοστάλγησα και έψαξα να βρω στο internet το πρώτο πλήκτρο που είχα ποτέ. Αγορασμένο με τα λεφτά του μπαμπά ;D ;D στην τρυφερή ηλικία των 8 το μόνο που θυμόμουν ήταν ότι ήταν TECHNICS και τελικά μετά από όχι πολύ ώρα αναζητησης το βρήκα. Και το όνομα αυτού Technics SX-K450
Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνο τον string ήχο που είχα "ερωτευθεί" και καθόμουν με τις ώρες πιτσιρικάς να έχω τις μινόρε μου σε hold 6η δημοτικού έχοντας το volume στο μηδέν ανεβάζοντάς το σιγά σιγά προσπαθώντας να παίξω το "shine on you crazy diamond" και μετά με το δεξί να προσπαθώ να βγάλω τη μελωδία (στο περίπου) με κάτι σαν φλάουτο.....
Σε λίγο θα βάλω τα κλάματα ;D ;D

Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνο τον string ήχο που είχα "ερωτευθεί" και καθόμουν με τις ώρες πιτσιρικάς να έχω τις μινόρε μου σε hold 6η δημοτικού έχοντας το volume στο μηδέν ανεβάζοντάς το σιγά σιγά προσπαθώντας να παίξω το "shine on you crazy diamond" και μετά με το δεξί να προσπαθώ να βγάλω τη μελωδία (στο περίπου) με κάτι σαν φλάουτο.....
Σε λίγο θα βάλω τα κλάματα ;D ;D