- Πόντοι
- 2,368
οι ταμπέλες που είχαν βάλει "επώδυνο σοκ", "επικίνδυνο σοκ" κλπ. πάνω σε κάθε κουμπάκι, καθώς και οι ηχογραφημένες (χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν) κραυγές πόνου, με οδηγούν στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμαIraklisZS είπε:Εύη αυτό ακριβώς έγραφα κι εγώ τώρα.
Δεν είμαι σίγουρος αν αυτοι οι άνθρωποι που δείχνει το βίντεο έχουν πλήρη γνώση του τι είναι ο ηλεκτρισμός και τι μπορείς να πάθεις.
When I started to look into this, I thought of violence as something that other people do. And I see for the first time it is not some malevolent force out there. It's very much in us. You and me and everyone of us.
Σαφως και θα συνεχιζαν,μη ξεχνας οτι στον πραγματικο κοσμο ολες οι μεγαλες σφαγες και γενοκτονιες εχουν γινει απο ΑΠΛΟΥΣ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ανθρωπους που απλα "τρελλαθηκαν" πιστευοντας σε μια "ιδεα" (δες ας πουμε τι εγινε στη Ρουαντα,στην Κων/πολη με τα Σεπτεμβριανα ή στη Γιουγκοσλαβια ,γειτονας εσφαζε γειτονα και φιλος εσφαζε φιλο) μη ξεχνας αλλωστε οτι το πλεον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ζωο στον πλανητη ειναι ο ανθρωπος ακριβως επειδη πολλες φορες βαζει την οποιαδηποτε "ιδεα" ή "στοχο" πανω απο τον ιδιο.Evilnye είπε:Έχω μια απορία αν οι εξεταζόμενοι αντιλαμβάνονταν τι σημαίνει να σε διαπεράσει ρεύμα τόσο υψηλής τάσης. Θα ήταν ίδια η συνέχεια στο πείραμα, εάν ήξεραν ότι στον άνθρωπο στο άλλο δωμάτιο ασκείται κάποια πιο "χειροπιαστή" βία;
ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια...(δυστυχώς...) Χάρηκα,πάντως,που ο μουσικός της "παρέας" δεν δέχτηκε να συνεχίσει.μη ξεχνας αλλωστε οτι το πλεον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ζωο στον πλανητη ειναι ο ανθρωπος.
ναι αλλά βλέποντας τον ντόκτορ να μην ανησυχεί, και σε συνδυασμό με την άγνοιά τους, καθυσηχαζονταν.gdevelek είπε:οι ταμπέλες που είχαν βάλει "επώδυνο σοκ", "επικίνδυνο σοκ" κλπ. πάνω σε κάθε κουμπάκι, καθώς και οι ηχογραφημένες (χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν) κραυγές πόνου, με οδηγούν στο ακριβώς αντίθετο συμπέρασμα
να προσθέσω πως είχαν ήδη δοκιμάσει στο πετσί τους τα 45 βολτ, και έβλεπαν πως με το πάτημα ενός κουμπιού έστελναν πολλαπλάσια τάση στο "θύμα"
Καλέ... συγνώμη που δεν έχω πάντα την όρεξη να σχολιάσω τα πάντα σοβαρά, και να δώσω μία παράθεση ιδεών και έρευνας πάνω σε ψυχολογικά/κοινωνικά πειράματα...VirusSnake είπε:Μπραβο ρε Νικολα, μονο εσυ επιασες το νοημα. :![]()
H παραπανω ταινια βασιζεται περισσοτερο στο "Πειραμα του Στανφορντ"(καπως ετσι).VirusSnake είπε:δειτε την γερμανικη ταινια Das Experiment εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με το παραπανω πειραμα...