Το πιο "σεξυ" headstock (νεξτ τοπ χεντστοκ)

makispoll

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Κοιτωντας καποιες Suhr αναρωτηθηκα "θεε μου τι ασχημο headstock σε μια strat;". Ποσο μπροστα μπορει να ηταν ο Fender οταν σχεδιασε την αξεπεραστη Stratocaster του; Την δικη μου ψηφο μαλλον την πηρε το ποταμι  ;D.....

Λατρεύω της Tom Anderson...μακράν ό,τι καλύτερο έχω δει...και πήρε και την ανάλογη ψήφο...βεβαίως-βεβαίως...

makispoll είπε:
Ποσο μπροστα μπορει να ηταν ο Fender οταν σχεδιασε την αξεπεραστη Stratocaster του;
sidebysideheadstocks.gif

A = 1947 Bigsby Merle Travis

B = 1949 Fender "Snakehead" Esquire Prototype

C = 1950 Fender Esquire

D = 1954 Fender Stratocaster

E = 1966 Fender Stratocaster

αν και o Merle Travis ήταν αυτός που ήταν πραγματικά μπροστά, θα δώσω κι εγώ την ψήφο μου στη strat

Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι απαραίτητα αγαπημένο. Όπως δεν θα μου καθόταν σε μια strat το headstock μιας caparison, έτσι και το αντίθετο. Ή σε μια LP headstock fender.

Σε strat-style ρωτάει ο συνφορουμίτης (αν και δεν ξέρω πού κολλάει η Steinberger που έβαλε στο poll...) Στις επιλογές λείπει η G&L, πάντως κι εγώ το παραδοσιακό θεωρώ το πιο mojo-y.

SUPERFUNK !!!!  Σ  Υ  Μ  Φ  Ω  Ν  Ω      .......................

Οτι ομορφοτερο και Hendrix-ιακο υπάρχει !!!  σε προκαλει ρε παιδι μου πως να το κανουμε.............γυναικα !!!! έρχομαι ;D ;D ;D ;D ;D ;D !!!!

ΥΓ  Μην ποσταρετε αλλες strat γιατι το θρεντ θα γινει πορνο !!! ;D ;D

Strat και superstrat δεν πολυχωνεύουν η μια την άλλη... (και καλά κάνουν). Άλλο το ένα, άλλο το άλλο!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back